Şimdi Ara

MEYVE SUYU DEĞİL ZEHİR İÇİYORSUNUZ ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
36.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz Yahudileri kafanızda herşeye gücü yeten kötü niyetli ilahi varlıklar gibi görmeye baslamissiniz.

Onlarda sizin gibi kafasında 1.5 kiloluk bir et parçasıyla düşünen kusurlu yaratıklar. Yahudileri ilahi birseymis gibi insanüstü varlıklarına gibi yansıtmayı bırakın !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeker bağımlılıktır. Ama bırakmak çok kolay. Zor olan ise şekerin zararlı olduğunu ve aynı gıdanın şekersiz de tüketilebildiğini insanlara anlatmak. Çaya 3 şeker atan var. Çay içtiğini sanıyor. Şeker içiyor halbuki. Aslında 2 hafta şekersiz içse, çayın gerçek tadını alacak ve bir daha şekerli içmeyecek.

Çocuklara yönelik şeker barındıran her şey yasaklanmalı. Çikolatalı, meyveli sütler özellikle. Karaborsada çilekli süt arayan çocuk görmeyeceğimizden eminim. Ammmmmaaaaa velakin yasaklanmaz. Çünkü çocuğun sağlığı değil, fabrika sahibinin alacağı arabanın modeli önemli yöneticiler için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bazıları hala zehiri bile kaliteli ve kalitesize ayırıyor.
    hey gidi memleketim hey, güya aklın yolu birmiş...
  • haklısın maalesef, ya meyveyi kendin sıkıcan yada ayran içicen başka zararsızı yok. maks 3 günde bi içmek lazım bunları
  • Bunlar yüzünden 110 kilolara kadar çıkmıştım. Şuan diyete devam ediyorum 94-95 kiloyum , hedef 82.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MamiSTARK

Kaliteli marka içilebir günde 1 defa fakat 2. Zarar verir , kalitesiz marka ise 1 tane işsen bile zarar hem kollayı yazmışın madem şekersizini içer .
    Dayı ne anlatıyorsun dayı?

işsen değil içsen
    Kolla değil kola

• Eve gidince şekeri ölçcem bakalım kaç gram

• %100 meyve suları var 6,7 liraya dimes ve cappy'nin, ben onlardan tercih ediyorum belki yine zararlıdır ama normalleri kadar olacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

şekerin zehir olduğunu kim söylüyor?
    her madde ve ürünün tanımı sürekli değişiyor
    tuz şeker yağ et ot, her şeye bilim insanları bazen faydalı bazen zararlı diyor
    bilgi bilim sürekli değişiyor, geçmişte faydalı denene şimdi zehir deniyor yarın belki yine şifalı diyecekler.
    Fazlası zararlı zaten günlük max 50 gr şeker lazım diye biliyorum

• Almanyada yüzde yüz saf meyve suları 99 cent. Saygılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben zero içiyorum ve bunlardan etkilenmiyorum,
  • Ben zaten olmuşum diabet hastası içtiğim şekerin haddi hesabı yok

Kendi hayatımı fazla önemsemediğimdendir

• Konuyu açan arkadaşı tebrik ederim. Çok ta güzel bir soru sormuş. Bu kadar şekeri vücudunuza almak istediğinize eminmisiniz? Yani bir cappy vişne yerine 11 tane kesme şekeri ağzınıza atıp çiğneyip yutmak istermisiniz? Şeker gerçekten zehirdir arkadaşlar. Sadece şekeri bırakarak ve yüksek yağlı beslenerek bana kısa zamanda neler olduğunu ketojenik beslenme ile ilgili konumda görebilirsiniz.

• Periah kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey demedik ustam ama adamlar hakkını verelim iyi çalışıp her yeri bağlamışlar onun için diyorum
    Ucaga biniyorsun iata onlara ait benzin onlarda gıda onlarda kredi kartı onlarda filan uza gider

• abartıyorsunuz. genelleme yapmak hata. %100 meyve suyu yazanlarada sonradan şeker ilavesi yok. doğal halde bulunan meyvedeki şekerde size zarar vermez!
    .
    sen tut sigara iç alkol iç. meyve suyuna zehir de. şu algı oluşturmaktan vazgeçin. meyve suyu kahveden çaydan daha az zararlı.
  • tavsiye ... %100 elma suyundan başka bir şey içmeyin... tek katkı maddesi kabul etmeyen meyve suyu elma...
    yada en iyisi ayran- soda/ayran vs :)
  • Bu sadece meyve suyu için değil Türkiye'deki çoğu ürün sağlığa zararlı

Örneğin Avrupa'da satılan Algida dondurma ile Türkiye'de satılan Algida dondurma aynı değil

Avrupa'da bazı kriterleri yerine getirmemek için döt lazım

• Çocukları uzak tutmaya çalışıyoruzda bu tür içeceklerden olmuyor nasıl olacaksa işte. En azından azaltmaya çalışıyoruz.
  • Relavz97 kullanıcısına yanıt
    aynen ama oranlarına bakarsan sadece meyveden gelenden fazla olduğunu görürsün
    genelde böyle

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.