Şimdi Ara

mezara götüremeyeceksiniz bırakın ekonomiyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yiyin için gezin keyfinize bakın ekonomiyi piyasayı bırakın alın hayalinizdeki bütçenize uyan aracı kıyın paraya biz biriktirdikte ne oldu ? yemeyenin malını yerler arkadaşlar erken uyanıp malınızı kendiniz yiyin. satın accentleri lineaları focusları golfleri jettaları alın d e f segmentlerini bakın keyfinize alın modelsiz yüksek motorları alın full araçları keyifle binin değişeni boyayı unutun ucuzu alıp binin.

• onları almak içinde para biriktirmek gerekmez mi.
  • Gelmiş galeri sahibi. Araba almaya para mı var?
  • yiyip içeceğimiz parayı hansla hacı cavcava mı kaptıralım?
  • Selam, 25 Bin Liraya kadar Pagani Zonda bulabilirseniz hemen alalım. Boyası değişeni önemli değil moturu güçlü olsun yeter.
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Size demiyorumki min 200 300 binlik araclara binelim paramizin maksimumlarina binelim diyorum mesela 30bine 1.6 astraya biniyorsak atiyorum 2.0 mondi 1.8t passat felan alin hayatinizi yasayin diyorum belki 1 kisi mezara goturemeyecegini anlar diye yaziyorum zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    Size paraniza gore en iyiye binin diyorum mesela 25e git 2.0 accord al 2003 ve uzeri, kendi saglam evveliyati kazali ama duzgun toplanmis bisi keyfine bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Galeriden araba almaya bile karsi olan birine galerici demek ?¿?

• quote:

Orijinalden alıntı: 4everford

Size paraniza gore en iyiye binin diyorum mesela 25e git 2.0 accord al 2003 ve uzeri, kendi saglam evveliyati kazali ama duzgun toplanmis bisi keyfine bak

Kardeş sana şunu söyleyeyim. 3 ay öncesine kadar 2012 model 1.6 Multijet 30.000 km'de Linea'ya biniyordum. 6 vites araba, en full model yok-yok. Vergisi, bakımı ve boyasız olduğu için aman sağı solu çizilmesin derdinden dolayı arabayı sattım. Gittim 99 model Toyota Corolla aldım. LPG'li az yakıyor, sağlam araba, konfor olarak lineayı aratmıyor. Sadece yokuş kalkış desteğini çok özlüyorum ama bu arabaya 6 aylık 56 lira vergi ödüyorum. Değmeyin keyfime.
  • Gönül ister ki sizin dediğiniz gibi olsun ama olmuyor maalesef. Aracı almakla iş bitse hepimiz en kral arabalara bineriz. Vergisi, yakıtı, muayenesi, bakımı, arızası vs. derken şemsiye 40 kanatlı olarak açılıyor.
  • quote:

yiyin için gezin keyfinize bakın ekonomiyi piyasayı bırakın alın hayalinizdeki bütçenize uyan aracı kıyın paraya biz biriktirdikte ne oldu ? yemeyenin malını yerler arkadaşlar erken uyanıp malınızı kendiniz yiyin. satın accentleri lineaları focusları golfleri jettaları alın d e f segmentlerini bakın keyfinize alın modelsiz yüksek motorları alın full araçları keyifle binin değişeni boyayı unutun ucuzu alıp binin.

dostum yaş ilerleyince anlarlar ne demek istedigini...ben lineayı sattım 7 koltuklu arac alıcaktım..sonra ulan dedım neyapıyorsun sevmedıgın bır aracı satıp sevmedıgın bır arac alınırmı gıttım passat aldım...ve 1o yada 15 ay sonra zevkim geçince onuda satıcam mercedes yada bmw alıcam kesınlıkle haklısın sagımda solumda sevdıgım ınsanlar teker teker gıdıyor arkasından allah razı olsun kelımesı degılde keske suralarıda alsaymıs dıyen aileler görunce kusasım geliyor ..)))

not..kimse benim ailem demez deme....ölunce ortaya cıkıyor..))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 21 Mart 2015; 21:44:24 >

• aviregal kullanıcısına yanıt
    Dostum gel bunun klubunu kuralim

• nk061 kullanıcısına yanıt
    Gidin w140 s600 alin demiyorum en azindan 2.0 d segmenti

• quote:

Dostum gel bunun klubunu kuralim

morelimizi bozarlar...öyle yorumlar yazarlarki şaşarız fikrimizden linea yada albea aldırırlar bize....yada toyota..
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    sırf satarken zarar etmemek adına b8 passat almaya ikna ettiler beni hatta o kadar kesindiki fiyat almaya gittim ancak 6 ayı duyunca zaten niyetsiz olduğum için vazgeçtim eğer bayiide araç olsa kesinlikle almıştım iykide yokmuş benim aşkım mondeo :) yeni mondi teslimlere başlasa keşke :) 2.0ecoboost + powershift düşünüyorum passattan ucuz, hızlı, konforlu, spor.. daha sayayım mı ? dediğimde ama passat 2. elde zarar etmez ya bi kere adı passat alman arabası vw arabası diyorlar :)
  • Hersey arabami ? Hersey 2.0 guclu arabaya binmekmi ? Insanlarin sadece araba ihtiyaci yok burda tek maas ile ev gecindirenler var mesela benim ailem sadece babam calisiyor 4000 lira maasi var ev aldik onu oduyoruz ben universite okuyorum kardesim lise okuyor yani anlayacagin hersey araba degil 4000 lira maasi olan adam 1995 model arabaya binermi sence ben bunlari gordukce babama arabayi satma yaptir orasini burasini dahada kullanalim diyorum insanlarin tek derdide araba degil cocuklarinin gelecegi var eve ihtiyac var oglu var umarim anlatabilmisimdir

Saygilar

• samsunluuu55 kullanıcısına yanıt
    15e fakir+fukaraline 95 arabaya binmektense git rover 620si veya ti al bin de babana

• quote:

15e fakir+fukaraline 95 arabaya binmektense git rover 620si veya ti al bin de babana

Haddinizi aşıyorsunuz. Bu gidişle ileride keşke birikimim olsaydı, bu arabayı niye satamıyorum almaz olaydım diyebilirsiniz.
  • erhanbabacan kullanıcısına yanıt
    Hayır, bu tur bi araba piyasa fiyatina alinirsa zarar edilir ancak cogusu piyasanin altinda oluyor o nedenle zarar da elde kalmada soz konusu degil yeterki araba yakiti vergisi kadsr gitsin konfor versin

• quote:

Hayır, bu tur bi araba piyasa fiyatina alinirsa zarar edilir ancak cogusu piyasanin altinda oluyor o nedenle zarar da elde kalmada soz konusu degil yeterki araba yakiti vergisi kadsr gitsin konfor versin

Araç almak ile her şey çözülseydi keşke. Araba almakla iş bitmiyor. Ben 2.0 litre lpgsiz ve benzinli bir araca biniyorum. Ortalama 50-60 kuruş arasında yakıyor. Benim kendi hayatıma göre bir araç. Kaskosu 2000 lira üzerindedir. Bir depo ile ortalama 500km yol gidersiniz. Bakım masrafları biraz daha yüksektir. Kısaca aracı almak değil yürütmek de önemli. O yüzden "mantık" çerçevesinde isteyen istediği aracı alır ve biner.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.