Şimdi Ara

mezara götüremeyeceksiniz bırakın ekonomiyi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4everford

15e fakir+fukaraline 95 arabaya binmektense git rover 620si veya ti al bin de babana

Ilk once uslubu takinip gel karsima oyle cevap ver ayrica kullandigimiz arac cogu yonuyle dedginiz araci ezer 1995 vectra gt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsunluuu55 kullanıcısına yanıt
    Ariza yumagi olmasinin hsricinde eksisi yok vectra gt 2.0 arac. Ben 95 kotu felan diyince broadway felan diye dusundum

• quote:

Ariza yumagi olmasinin hsricinde eksisi yok vectra gt 2.0 arac. Ben 95 kotu felan diyince broadway felan diye dusundum

Hicde sanildigi gibi ariza yumagi bi arac degil vectra b deseniz anlarim da vectra a ufak tefek sikintilari olsada ariza yumagi bi araba degil zaten 20 yasinda hangi araba sikintisiz ? Bu sorumada corolla falan demeyin gulerim

• samsunluuu55 kullanıcısına yanıt
    mercedes der kaçarım
  • Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    O paraya anca taksi çıkması bulursunuz.
  • sonra bu ülkede kriz çıkıyor. çıkar tabi milletin bankalara borcu olmuş kol gibi.
    forumda gördüğüm en saçma başlık.
    ayrıca herkesin hayatına kimse karışamaz.
  • Aynen gidin benim gibi 16 bine 2.0 alfa romeo 156 alın keyfine varın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seven_7343 -- 21 Mart 2015; 20:12:58 >
  • O bayan şu şekil arabaya biner bu bayan bu sekil arabaya biner

• Almayın demiyorum fakat hobi olarak yine alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda bir arkadas vardı konu açan manuel almayın otomatik alın diye sizinki de o hesap
  • ucamayankarga kullanıcısına yanıt
    heh işte fakir oğlu ruh fakiri geldi aracından belli konuşmayıda bilmiyor saçma benzetmeler
  • herkesin kendi bütçesi ve keyfi var
    örneğin en gidipte 0.9 motor clio almam test ettim fena gitmiyordu ama hacim çok küçük

yada 1.2 isterse 170 ps olsun yine tercih etmem
    bundan sonra benim alacağım araç 1.6 dan az ve 120 ps den aşağı olmamalı ve benzinli olmalı
  • 4everford kullanıcısına yanıt
    arkadaşım fakir derken gerçekten çok merak ediyorum kendi aracın nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucamayankarga -- 22 Mart 2015; 2:51:06 >
  • SAİM. kullanıcısına yanıt
    her ne kadar vectra c düşmanı olsamda 1.9CDTI ve 2.0T motorları gerçekten harika bende 1.6 ve 2.2 olanları vardı 1.6 190ı geçmiyor o hızada rahat ulaşmıyor rampalarda kanser ediyordu, 2.2 içtiği kadar gitmiyordu daha sonra 2.0T sini 2-3 hafta sürdüm gerçekten beğendim 6da bile kaçıyor araba 230-240 felan yapıyor dahada ben gidicem diyor

Sizde mesela en güzelini yapmışsınız 1.9CDTI active select. Gidip 1.6 almamışsınız helal olsun.
  • ucamayankarga kullanıcısına yanıt
    2012 model 2.0TDCI +Chip 220bg selective ford mondeo mk4.

Size fakirden kastım ruh fakirliği mesela o poloya en aşağı 40-45 baymışsınızdır. O paraya alın 2. el 2008-2009 2.0TDCI mondeo, alın 2. el 2006-2010 2.0TDI passat..... ne gerek var o bebek pusetine binmeye
  • Bu büyük geniş pahalı gösterişli araba merakı bizim milletin vazgeçilmezi. İhtiyaçtan fazlasını alarak başkalarına hava atmayı çok seviyoruz. Bak x golf almış, ben passat alayım, bak y passat almış ben a5 alayım. Yani cepteki paraya değil de kaba etimizin keyfi ve milletin ağzına bakıyoruz. Artık görmemişlik mi denir, sonradan görme mi denir, görgüsüzlük mü denir bilmiyorum ama cepte para olmadan gidip borç harç pahalı araba almak bizim yarısının aklı kıt milletin kafasından çıkabilecek bir fikir.
    Eğer söylemek istediğin büyük motor arabanın zevki başkadırsa evet çok haklısın. Bizde A6 vardı 2.5 v6 dizel quattro o arabanın zevkini hiçbir arabada bulamadım. Insan ömründe bir kere binmeli bence. Ama insanların zevkine de saygı duymak lazım

30.750 tlye aldım piyasasının altına uygun bir fiyata denk geldi,tabi şimdilerde imkansız o fiyata bulmam.limitim 45 civari olsa zaten b segmenti arac bakmazdım zaten.kriter benim icin ekonomik ve yeni model olusuydu
  • quote:

her ne kadar vectra c düşmanı olsamda 1.9CDTI ve 2.0T motorları gerçekten harika bende 1.6 ve 2.2 olanları vardı 1.6 190ı geçmiyor o hızada rahat ulaşmıyor rampalarda kanser ediyordu, 2.2 içtiği kadar gitmiyordu daha sonra 2.0T sini 2-3 hafta sürdüm gerçekten beğendim 6da bile kaçıyor araba 230-240 felan yapıyor dahada ben gidicem diyor

Sizde mesela en güzelini yapmışsınız 1.9CDTI active select. Gidip 1.6 almamışsınız helal olsun.

benim vectradan önceki aracım 2006 mondeo 2.0 tdci 217 bin km de sattım
    daha iyi birşeyler düşünüyordum aslında ama bazı ekonomik çalkantılar oldu elimdeki nakitin en iyisini almaya çalıştım

d sınıfı alacak para yok bende. b sınıfı bir araç kullanıyorum. ama bakın şöyle yapabiliriz. ara parasını karşılarsanız hiç olmazsa bir BMW 3,16 alabilirim. 2012 model.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.