Şimdi Ara

Mezun/2017 Müfredat hakkında yardım edecek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bizim şu ygs lys konuları yerleri değişmiş sanırım baya

mesela

şu an fizikte doğrusal hareket , enerji ,atışlar falan görüyoruz

9.sınıf fizik kitabımı buldum ordada var

anlamadım hiç bişi

ygs kimya simetri aldım çalışıyorum da boş çalışıyorum sanırım yerler değişik

mesela şu an ygs denemesinden 80-90 çıkartıyorum ama eski müfredat ygs bizim müfredat ygs denemeleri kitapları falan ne zaman çıkar bilgisi fikri olan varsa doluşsun sevabına

• fem yeni kitaplar yazıyor hocam
  • https://twitter.com/muratyilmazdan/status/713816781014634496?lang=tr şurdan

Yani bende yeni müfredeta baktım biraz ciddi değişimler var artık 10. sınıfıda ygsde göreceğiz gibi geliyor mesela karmaşık sayılardan argumentler çıkarılıp daha basit bile getirilip 10. sınıfa temel düzey matematiği diye koymuşlar sorma ihtimalli var çıkarılan konularda var tabi.

Bide geometri matematikle birleşmiş galiba mesela mattan trigoyu alıp geoya falan atmışlar garip şeyler olmuş tabi sınav olarak konu yine konudur devasa bişey olmaz ama yeni kitapları beklemekte fayda var yanlış çalışmak istemem bende üniversitede iken gireceğim sınava :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErmanSin37 -- 1 Nisan 2016; 1:13:22 >

• başkan trigonemetriyi biz bu sene mat dersinde işliyoruz geo ya mı atmışlar harbiden
  • Yeni kitaplar ne zaman cikacak ? Twitter linkini acamadim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kitaplar yakında çıkar ama tavsiyem yazın ygs okul başlayınca lys aban sürekli ygs önemsiz bir sınav lysnin yanında ben kendim bu hataya düşmüş olarak söylüyorum sana millet lys matematik kasarken ygs matematikle uğraşmak zor gelir.
  • ya mebin kitabında geometri başlığı altında gördüm ama matematikte sorarlar yine sadece bir kaç düzenleme yapmışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Mezunluk Hakkında Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fem yazıyor bekleyin alırsınız tavsiyem eski kitap almayın pdf den çözün eski kitapları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.