Şimdi Ara

Mezun Adaletsizliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
7.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim bu üniversite sınavı sbs teog her neyse bir sınav değil esas eğitimini burada göreceksin adamlar bunu sadece lisede okyanlar için yapmıyor ya zaten kimse senin hakkını yemez yiyemez zaten herkes çalıştığı kadarını alıyo sen zaten yeteri kadar çalışmısssan adam isterse ilk senesinde kazansız isterse 10.sefer girsin sen yine aldığın puanla farkını koyucaksın.dediğim gibi 50 yaşında babanda girere 80 yaşında dedende umarım anlamışsındır.
  • Calismayan birinin sinav öncesi son sözleri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezuna kaldım demek üniversiteyi kazanamadim demekten daha havalı birşey heralde. Mezuna kalmak diye birşey varmış forum sayesinde bunu da öğrendik!

• JeffLoomis kullanıcısına yanıt
    Tartışma yaşamak istemiyorum uzatma lütfen
    Ekstrem durumu yazan kişiye mesajında okuma yazman yok mu diyeceğine ekstrem durumlar haricinde diyorum diyebilirsin böylece çoğu kişi aynı şeyi yazmaz millet senin ilk mesajını okuyup yazmıyor yorumlara bakıyor gerek kızıyor gerek sinirleniyor mesajını öyle yazıyor anlayışlı olmalısın ve somut bir şey diye savunduğun bir durum olduğunu da bu yüzden düşünmüyorum. Bu arada alaycı konuşmak bana kalırsa insan ezmenin en kolay yoludur. Sana yazdığım şeyin de hakaret olduğuna inanmıyorum hepimiz sorunlu insanlarız ben dahil ve istediğin kadar hiciv yapabilirsin bende bunda bir sakınca görmüyorum
    Üstte de belirttiğim gibi uzatmak istemiyorum çünkü biliyorum ki tartışmaların çoğunun sonu olmaz
  • tokatlanma nedir 6 k idim 12kya düştüm istediğim yer için bir zahmet mezuna kalayım
  • Haklısın haksızlık, dezavantaj tamamen sizin için, ama ne karşılığında? 1 YIL, 1 YIL kardeşim az bir zaman mı yahu? 1 Yıl hayata geç atılıyor adam, önemsizse sen de kal madem 1 yıl daha çalışmak çok önemsiz.
  • Akranlari tarafindan tokatlanarak 3.seneye kalmis ezigin biriyim. Simdi sira bende. Tokatlayacam muhtemelen seni, bundan korkuyorsun sen de. Okudugumu da anlayamiyorum ama turkcede 35+ yapiyorum.

• Andromeddah kullanıcısına yanıt
    sıkıntı yok hocam tam gaz devam tokatla tokatla :)
  • o zaman 9,10,11.sinifta ders çalişmak yasaklansin. ben o zamanlar derste yatiyordum.
  • Sorunsuz Genç kullanıcısına yanıt
    Hocam tıp içinse gidilirdi, mühendislikse itü-ytü-hacettepe bandında bir yere gidebilirdin. 15binden mezuna mı kalınırmış?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HarperWine kullanıcısına yanıt
    Hocam okudumu anlayamayan ve akranlari tarafindan tokatlanmis biri olarak fevkalade turkceye sahip, sinavla yeni tanisan ufakliklari tokatlamak cok zevkli. Siz de tokatlamaz miydiniz?

• Andromeddah kullanıcısına yanıt
    Bir tokat da ben atıyorum üstat :D
  • Güldürdun hocam akşam aksam, güzeldi:Dd

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

Mezuna kaldım demek üniversiteyi kazanamadim demekten daha havalı birşey heralde. Mezuna kalmak diye birşey varmış forum sayesinde bunu da öğrendik!

İnsanın üniversiteyi kazanamaması için aptal+tembel olması gerekir. İkisi birden. O yüzden normal birisi için üniversiteyi kazanamaması gibi bir durum yoktur. Doğru tabir ile istediği yeri kazanamamıştır.

• Mezuna kalan kişi hayatından 1 yıl feda ediyor olsun o kadar. mezuna kalmak eğer kendinize güveniyorsanız yapabileceğiniz en mantıklı şey. ben çalışmayacağımı bildiğim için kalmadım mesela ama iradenize güveniyorsanız kesinlikle kalın eğer istediğiniz puanı almadıysanız.

• Mezuna kalın da bi goruyum sizi

4 duvar arasında günler su gibi geçiyor yalnızlıktan çıldırmazsaniz dua edin

Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Boş konusmayin.

• o da çok memnun değil 1-2 senesinin yanmasından.

akranları işe başlıyor vs. bu hala üniversite sırasında çok koyuyor o durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian1 -- 2 Mart 2017; 23:7:43 >
  • Biz keyfimizden bir seneyi feda ettik sanki.Mezunları eleştireceğine böyle olmasına sebep olan sistemi eleştir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniiz123 -- 2 Mart 2017; 23:19:22 >
  • O bir sene tekrar hazırlanmak öyle kolay mı lan. Üstüne bir de ingilizce hazırlık oku yetmezmiş gibi bir sene de sınıfta kal. Triple double mübarek.. Yaşıtlarım evlendi çocuğu olacak lan..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeffLoomis

Paşam önce okuma yazma öğren sonra tartışalım bu konuyu

Mesajı yeni okudum ama bu hiçbir şeyi değiştirmez. Mezun olmak madem garanti madem 1 sene kaybetmeyi göze alıyorsun o zaman sende mezuna kal gör bakalım çalışmak kolay mı zor mu tüm arkadaşların üniversite köşelerindeyken sen 1 sene daha yalnızlık ve buhran içerisinde harcıyorsun bu psikoloji başka. Kolay madem gel sen de kal. Ayrıca neden hiçbir sene mezunlar 1. Olamıyor bu soruyu da cevapla

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.