Şimdi Ara

Mezun Adaletsizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
3
Favori
7.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar bu adamlar bizden 1 sene fazla çalışıyor 1 sene az gelmesin adamlar bizim 2 katımız kadar ygs lys çalışmış oluyor ve aynı sınava giriyoruz böyle haksızlık mı olur resmen yapay seçilim kendi akranları tarafından tokatlananlarla uğraşıyoruz sanki oyundaki gibi ölüp tekrar spawn olmuş bu mezunlar böyle bir şey olmaz adam geçen sene 30 40k falan yapmış sonra 1 sene daha çalışmış bi zahmet ilk 10k çeksin böyle haksızlık olmaz mezun kalmak kaldırılırsa ülke daha iyi bir yer herkes doktor olacak diye bir şey yok mezun olanlar hakkımızı yiyorsunuz.(Sınavda veya sınava yakın bir zamanda başına ekstrem şeyleri gelenleri ayrı tutuyorum)

• Zamanında cancanla atışmistik bu konuda ve mezuna kaldım.Beyler ne olacağı belli değil bir bakmışsınız mezuna kalmissiniz.

Bu arada hakkımızı yiyorsunuz diyorsun da geçen sene gece 4 TE kalktığını bilirim ders çalışmak için bizim hakkımız n'olacak yüksek net yapıp mezuna kalan n'olacak?Madem hak savunuyorsunuz sucladiginiz adamların hakkınida düşünün.
  • Seneye kalınca görürsün spawnı
  • 12.sınıftayken ben de böyle diyordum.(MEZUNA KALDI)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan nedir bu mezunlarla derdiniz.
    Felek vurmuş zaten bize, bir de siz vurmayın sattığımın dünyasında.
  • Eee birader g*t*ne güvemiyorsan mantar avına cikmayacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki sene hiç çalısmadigi icinde mezuna kalmis olabilir+ayni mantikla sende 11 de baslasaydin o zaman calismaya

• Sen de kal olm o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanane kardes , istiyen mezunada kalir istiyen 3 yil bekleyip girer SANANE

Sende kal mezuna biri mi tutuyor seni ?

• Mouveon M kullanıcısına yanıt
    Ben 11 de başladım zaten ama forumun %90 ı 12 de başladım diyor hadi 3/2 katı kadar çalışıyor diyelim bu seni tatmin etti mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeffLoomis -- 2 Mart 2017; 19:53:45 >
  • Demek eğitim hakkımızı elimizden almak istiyorsun he senin gibilerin zihniyeti kaçıncı yüzyılda kaldı bilmiyorum ama biz mezunlar 1 senemizi feda ettik haberin olsun

• git ösymye dilekçe yaz o zaman
  • Dedigim gibi hic calismadigi icinde mezuna kalmis olabilir ya da belki saglik sorunu oldu vs. Sen kendine guveniyorsan gerisini bosver dostum

• mezunus61 M kullanıcısına yanıt
    Sen türkçe yüzünden mezun kalmıştın değil mi
  • İşte bu yüzden mezuna kalıyorum seneye.
  • Zamanında cancanla atışmistik bu konuda ve mezuna kaldım.Beyler ne olacağı belli değil bir bakmışsınız mezuna kalmissiniz.

Bu arada hakkımızı yiyorsunuz diyorsun da geçen sene gece 4 TE kalktığını bilirim ders çalışmak için bizim hakkımız n'olacak yüksek net yapıp mezuna kalan n'olacak?Madem hak savunuyorsunuz sucladiginiz adamların hakkınida düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judoo -- 2 Mart 2017; 20:3:0 >
  • Ne beyin fakiri insanlar var lan

Sanki mezuna kalmak kolay ve kazanma garantli bir sey gibi pırıl pırıl konuşmuş arkadaşımız

• lys1de hastalandım gece ateşlendim 2 saatlik uykuyla sınava girdim umarım başına böyle bir şey gelir ve dersini alırsın ağla.
  • JeffLoomis kullanıcısına yanıt
    Hayir abicim , insaat muhendisligi okuyordum begenmedim baska bolum icin tekrar deniyorum. Hadi isine

• 15 binden mezuna bıraktım. Sana mı soracaktım ne okuyup okumayacağı mı ?

• 11 den baslasaydin calismaya adamlar ne yapsin girmesin mi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.