Şimdi Ara

Mezun Adaletsizliği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
7.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ygs kac k geldi ?

Bana rakam ver canim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yvz_1149 Y kullanıcısına yanıt
    İyi bari. Yani düşünürsen korkun olmasın, youtube de izle senin bile bademcik ameliyatı yapasın gelir.
  • Teşekkürler hocam tavsiye için sabah sabah güldürdünuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr Hekim M kullanıcısına yanıt
    16
  • JeffLoomis kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şu fakirlik mevzusunu abartıyorsun.fakir dedigin kişilerde lise okuyor demi ? liseyi 4 yıl okuyor. o 4 yılı okuyan yazın calısıp kendine 6-7 ay kendine bakabilir rahatlıkla. eğer ki böyle bir şeye girişmiyorsa bil ki onun adı fakirlik değil tembelliktir.
    cok az da olsa dedigin gibi durumu olanlar olabilir. ancak bu benim tekrar sınava girip İstedigim mesleğe , istedigim üniversiteye yönelmeme engel değil. onların elinden tutacak kişi ben değilim , devletin ta kendisi.

hala mezunlar yüzünden zeka faktörü cok azaldı yazmışsın. benim yazımdan hiç bir şey mi anlamadın? sen 9-10da kitap açmadın. ben 9 10 11 12de kitap açmadım. sen 2 yıl calıstın mesela demi ? ben sadece mezun senemde ders calısmaya başladım. buna karşılık hem obp hem de 1 yıl kaybediyorum. mezun olsaydın 1 yılın azımsanmıcak derecede bir şey oldugunu anlardın. Şu sınavın zekayla felan alakası yok. Koskoca bilim adamları bile zeka değil calısmak derken sizin böyle saçma sapan bir şeyi arguman gibi savunmanız komik cidden. bir de şu sınavı diğer sınavlarla aynı kefeye koyma. bu sınavla meslegini kazanıyorsun. 30 yaşımda da olsam sıkılıp girerim istesem. istedigim bölümü de okurum bu benim temel hakkım.
    Eleştirilmesi gereken asıl verilen eğitimdir. Lisede Fizik-Kimya-Biyoloji dersini 1 kez bile laboratuvarda işlemedim. Tek bir deney yapılmadı. güya %1 dilimlik bir okuldan mezun olduk:)

Çoğu insan
    Zekaya inanır,
    Ben inanmıyorum.
    Bizi birbirimizden
    Ayıran emektir.
    Ben çalışmaya inanıyorum.
    - Aziz Sancar

• JeffLoomis kullanıcısına yanıt
    İyi gelmis iste bosa aglamissin o kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene mezun olan arkadaşları davet ediyorum konuya...

• Mezunlarin yasadigi baskiyi streside siz yasamiyosunuz

• Konu sahibine katılıyorum gerçi ülke şartlarında her şey tıkırında her şey çok adaletliymiş gibi diyoruz ama

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milasmila -- 27 Temmuz 2017; 15:57:51 >
  • Mezuna kalmayı kolay bir şey sanmak ?
    40k yapmış adamın 10k'ya garanti çekebilmesi ?
    12. sınıftan daha çok sıkıntı çekilen bir sene, ha tecrübe konusu var o ayrı
  • Keyfimizden kalmadık kardeş bizim de geleceğimiz var. Hep kendinizi düşünmeyin.
  • ne dar kafalı hadsiz insanlar var bir de gariban muhabbeti yapıp olayı at kafalılıkta nirvanaya çıkarmışsın zirvede bırakıp bu konuyu terket

sırf para sıkıntısı yüzünden mezuna kalan tanıdıklarım oldu benim sakın ekstrem durumları ayrı tutuyorum diye her eleştriye kılıf bulma toplumsal bir sorun olarak gördüğün şeyi tamamen kendi çıkarların doğrultusunda yorumlayıp bencil bir mal durumuna düşen sensin

aynı dereceyle aynı yeri kazanan her durumda eşitlik olan iki kişiden yaşı küçük olan öncelikli yerleşir bu var klavuzda ve yeterli

buna kafa yorup cahilce konuşacağına kendine güven problemini çözüp ders çalış kimse seni tokatlama derdinde değil merak etme insanlar kendi ideallerinin peşinde

•  Mezun Adaletsizliği
  • maykaya M kullanıcısına yanıt
    Niye obp kaybı olsun ki hocam tercih yapmayınca sorun yok

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.