Şimdi Ara

Mezun Adaletsizliği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
7.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle düşünüyorsan büyük ihtimal mezuna kalma adayısın malesef

ha gerçekten kazanmak istiyorsan kal ama unutma mezuna kalınca sıfırdan başlıyor gibi bişey oluyorsun eski yıllardan kalma bilgiler hep uçuyor
  • Hocam nicckiniz görünce aklıma şu soru geliyor: 3. mezun seneniz mi yoksa 3. kez mi sınava gireceksiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes doktor olacak diye bişey yok. E bi zahmet sende doktor olmayıver canım. İlk 100 e girecek derecede çalışmış çok mezun var. Merak etme :)
  • Isengardlı kullanıcısına yanıt
    12 + 1 + bu sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: yvz_1149

lys1de hastalandım gece ateşlendim 2 saatlik uykuyla sınava girdim umarım başına böyle bir şey gelir ve dersini alırsın ağla.

of be hocam çok kötü olmuş,bende geçen sene sınava girmeden önce en çok korktuğum şey buydu ya ya hastalnırsam ya karnım ağrırsa ya boğazım ağrırsa falan diye kendimi sınavdan önce 10 günboyunca bitkisel hayata sokmuştum.Hiç evden çıkmamıştım çıksam bile sıkı sıkı giyinmiştim
  • Kafan çok güzelmiş kardeş. Bence sen boşuna çalışıp sınava falan girme, babana söyle iyi bi ustanın yanında iş bulsun sana.
  • G*tüne güveniyorsan mezun bahane 10k şahane

• Cevap aldıkça milletin yazısını elestiriyorsunuz.Siz konuyu açmadan önce algınızı kilitlemişsiniz.Ne adaletsizliği?Güldürmeyin kardeşim,bu kadar mı fazla stresiniz?Düşük sıralama yaptığınızda "Anne,sınava mezunlar girmiş" mı diyeceksiniz?

Umarım alabileceğiniz en yüksek notu alırsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyi Kötü ve Çomar -- 3 Mart 2017; 8:38:19 >
  • Tam dayaklık ha bu

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hocam stresten oluyor zaten geçen sene tam 8 kere boğaz enfeksiyonu geçirdim lys1 onlardan biriydi. Şimdi evden dışarı çıkmıyorum pek. Doktor bademcikleri alacaktı da bilmiyorum hala karar vermedim.

• 99lular daha sınava girmeden ağlamaya başlamış ya

• Neyse öldürmüşler zaten ben de vurmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: odtulumezun

Neyse öldürmüşler zaten ben de vurmiyim

• İyi puan alanlar çoğunlukla ilk yılında kazananlardır. Mezuna kalanlar bir yılda çok fazla ilerleme gösteremez. Zaten puanı yüksek olan da tercihini yapar gider. İyi pua yapıp bir sene daha erteleyen sayısının fazla olduğunu da düşünmüyorum.

Kaldı ki insan iyi çalıştıktan sonra sınava kimlerin ya da kaç kişinin girdiğinin de bir önemi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdaki istatistiklere göre de zaten ilk yıl kazanma oranı daha yüksek.

http://www.ogretmenler.com/haberler/2024-2016-ygs-istatistikleri-sayisal-bilgiler.html
  • Adam hayatından 1 senesini feda ediyor tabibi ki öyle olacak. İtirazın varsa sen de mezuna bırakakmayı dene. Eminim 2 sene çalıştığın için ilk 10 daki yerini garantilersin.

• Aynen onlar kalınca bir sene sonra doktor oluyorlarsa bir sene sen de zahmet çek sen de doktor ol sistem buysa sisteme uy ve onlar kaldığı gibi sen de kaldığın için sistem seni de dengelemiş olacak yani kaybedeceğin bir şey olmamış oluyor.. Niye ağladın şimdi anlayamadım!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 3 Mart 2017; 14:20:35 >
  • 3 yil inceki mezunum. Gerisini siz dusunun

• o zaman seneye sende bizdensin asfaggzfj<sdfjhfs çalışan mezun mu dinler git ders çalış
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.