Şimdi Ara

MEZUN BIKKINLIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Adam devamsızlıktan kalmış bile tek yolu var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ecatre kullanıcısına yanıt
    Mezunum hocam evde çalışıyorum. Derslerden verim alamıyorsanız ve sınıfınızda aynı kafadan insanlar yoksa ayrılmak daha mantıklı.

• Hedef o ama mezunluğun bu kadar zor geçeceğini beklemiyordum. İyi dayanmışsınız

• Tıp için artık bu kadar kasmaya da değmez.

Şimdi tıpa başlayacak olanlar kpss serüvenine hazırlıklı olsun. Ben uzman olayım derseniz o da epey zorlaştı ve zorlaşmaya devam edecek. İşin bir kötü tarafı da yaşıtlarınız evlenip evini arabası alıp gezip tozarken siz tus için istifa ederek eve kapanıp günde 10 saat tus kasacaksınız. Asistanlıkta da ayda 10 nöbet tutarken bir ton mobbinge maruz kalacaksınız.

Uzman olduktan sonra saçma sapan bir yere atanıp 4-5bin tl maaş ile çalışmanız da olası. Bu ülkede ameliyathanesi olmayan hastanelere genel cerrah atanıyor.

Yeni neslin işi çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 10 Kasım 2019; 16:45:9 >
  • beklemedeyiz hocam
  • jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    sıralamamdan dolayı çok ucuza kaydoldum hocam danışma kısmını kullanacağım sanırım ona yönelsem daha iyi olur.
  • Para sıkıntı olmayacaksa kullanmaktan zarar gelmez o zaman

Eskiden uzağa koyardım kalkıp alana kadar kendi kendime bunun yanlış olduğunu söylerdim şimdi yanımda dursa da bakmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben de aynı durumdaydım güzelce anlattım ve tg sıralamalarım 1000 küsür falan gelince izin verdiler artık arada bir gidiyorum Dersane gerçekten verimi düşürüyor
    Evde çok verimli çalışıyorum gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum bendede var 29 dan kaldım ama stabil degil calisma düzenim sıkıntılı tyt netlerim 95 civarı 105 civarına oturtmak istiyorum hedef itü endüstri ama sıkıntılı ilerliypruz bilmiyorum canım sıkkın hocam . Aynı ya tıpatıp aynı ruh hali hayır aptal bi insan olsugumda düaünmüyorum ama bi düzensizilik var kafana esiyo hadi 2 test atis coziyim falan gibi programım düzenli problem falan hikaye tutturamadim yine bu senede

• derece icin mezuna kalmistim bende zamaninda dis hekimligi kazandim bitirmeye az kaldi simdiaklim olsa mezunada kalmazdim yuksek yerler icin ugrasmazdimda . hayat 1 kere yasaniyor takilin kafaniza gore

• 2.mezun bıkkınlığı var birde :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.