Şimdi Ara

Mezun-(Hedef ODTÜ-İTÜ Ceng) Her Gün Güncellenecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar bu sene gene zorlu bir maratondan geçeceğiz umarım hepimiz hayalllerimize ulaşırız.Öncelikle geçen seneden başlarsak geçen sene ilk dönem güzel çalıştım TYT ye baya kastım ikinci dönem bazı sorunlardan dolayı AYT ye asılamadım. Sonuç:TYT 10K-AYT 29K(Ayt kötü olması fen kaynaklı biraz 20 net geldi)

Bu sene öncelikle tercihlerimi yaptım istediğim yerleri yazıp fakat gelmedi o yüzden çalışmalara geçen hafta dersane ile başladım.İlk hafta biraz alışma dönemi vs. Fazla kasamadım O yüzden bu hafta adam akıllı çalışmalara başlıyorum.
    ilk hedefim tyt yı bir an önce halledip denemelerle ilerlemek kendime bir plan yaptım ve Kasım in ortaları veya sonlarında kısmetse tyt konuları ile birlikte tüm derslerden birer kaynak çözeceğim.Dersanem haftaici günleri olduğu icin dersaneden çıkınca dersanenin kutuphanesinde kalıp günlük 200-250 soru civarı başlamayı düşünüyorum haftaici günleri tyt soru çözeceğim.haftasonlari boş olduğu için de ayt fen konu tekrarları yapacağım.Kasim dan sonra da tyt nin bitmesiyle aynı planın tam tersine başlayıp haftaici full ayt konu tekrarı+soru yapıp haftasonu da birer deneme çözeceğim.Butun konuları tam anlamıyla inşallah Şubat Mart ta bitirip konu tekrarlari+denemelere başlayacağım.Yaptiklarimi düzenli olarak yazacağım.
    Önerilerinize açığim inşallah başarıriz hepimiz.

• Önerileriniz var mıdır?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengâver -- 10 Eylül 2018; 0:9:42 >
  • up
  • Cengaver kardeş instagram hesabına kadar güzel gidiyordun.Bu saatten sonra senin bizle işin yok,fosforcu tayfaya ulaş.
  • 2019Rank1 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim başlığı okursan anlarsın amacımı zaten forumda her gün güncelleyecegim. güzel sorular vs. Olursa Instagram a atacağım dedim zaten o da insanlar forumda aramak ile uğraşmasın diye yoksa zaten burada reklamımi yapar Instagram dan takip edin diyip bitirirdim konuyu
  • Öneriniz var mıdır? Çalışma konusunda acaba
  • Sümeyyeler yan tarafta hocam.Biz burda fosforcuları sevmeyiz.
  • Bir şey demiyorum neyse ben buradan yazacağım her gün. fosforcu diyen arkadaşlar anlamak istedikleri gibi anlıyorlar ama neyse Instagram hesabı filan kullanmayacağım sadece amacım güzel soruları atıp bir arşiv yapmaktı.
  • up
  • Tyt calisma sadece ayt ile 2 k rahat cekersin..
  • Hocam çok mantıklı bir çalışma planı yapmışsınız ama bir sorum olcak dershaneye neden yazıldınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.