Şimdi Ara

Mezun için dershane tavsiyesi (istanbul avrupa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar liseden mezun oldum ygs de 100k daydım. Hedefim yüksek olduğu için lys çalışmadan ikinci seneye bırakmıştım hatta hiç çalışmadım lys ye. Şimdi ailemin benden beklentisi de çok büyük bu yüzden gerekirse 50 km yol çekip iyi bir dershaneye gitmek istiyorum.. Beylikdüzü avcılar bakırköy taraflarında gidebileceğim en iyi dershane sizce neresi?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Not:silivri de ikamet ediyorum ama florya tarafında da kalacak yer mevcut

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul Avrupa'da Mezunlar için En İyi Dershaneler

Üniversiteye hazırlanırken doğru dershaneyi seçmek başarı için çok önemlidir. İstanbul Avrupa yakasında çok sayıda dershane bulunmakta olup, aralarından en iyisini seçmek zorlu bir görev olabilir. İşte mezunlar için öne çıkan bazı dershaneler:

• XYZ Dershanesi: [İstanbul daki en iyi dershaneler] arasında yer alan XYZ Dershanesi, uzman kadrosu ve kapsamlı müfredatı ile tanınır. Üniversite sınavlarına özel olarak hazırlanan programları, yüksek başarı oranlarıyla dikkat çeker.
    • ABC Dershanesi: Son yıllarda adından sıkça söz ettiren ABC Dershanesi, inovatif öğretim yöntemleri ve kişiselleştirilmiş eğitim planları ile mezunlara etkili bir öğrenme deneyimi sunar. Ayrıca, bire bir özel ders seçenekleri de bulunmaktadır.
    • EFG Dershanesi: Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle EFG Dershanesi, mezunların ihtiyaçlarını karşılayan çeşitli programlar sunmaktadır. Geniş derslik kapasitesi ve modern eğitim teknolojileri, rahat ve verimli bir öğrenme ortamı sağlar.

Dershane seçerken şunları göz önünde bulundurmalısınız:

• Öğretim Kadrosu: Deneyimli ve alanında uzman öğretmenler bulunmalı.
    • Müfredat: Üniversite sınavlarına özel olarak hazırlanmış ve güncel müfredat olmalı.
    • Öğrenci Desteği: Bire bir rehberlik, deneme çözümleri ve ek çalışma olanakları bulunmalı.
    • Teknolojik Altyapı: Modern eğitim teknolojileri ve dijital öğrenme platformları öğrenmeyi kolaylaştırmalı.
    • Fiyat ve Ödeme Seçenekleri: Fiyat politikası ve ödeme seçenekleri bütçenize uygun olmalı.

İhtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi göz önünde bulundurarak araştırmalarınızı yapın ve İstanbul Avrupa'da sizin için [istanbul daki en iyi dershaneler] seçin. Bu, üniversiteye hazırlık sürecinde başarıya ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up up yok mu yardımcı olacak arkadaş
  • en iyi dershane= ev dershanesi
  • Ben beşiktaş civarındaki dershaneleri araştırdım ve %99 sınav dershanesine kayıt olacağım sağladığı imkanlardan ötürü.Ama uğur da iyidir geçen yıl orada olduğum için gitmedim bu yıl.Ben de mezunum bu arada fiyatı da uygun ama temmuz ayı için(erken kayıt olacağından dolayı).Finale gitmemeni öneririm.Kültüre gidebilirsin istersen bana ilk başta olumlu geliyordu görüştüğümüzde ama sınav daha iyi geldi. Fen bilimleri bozdu diyorlar beşiktaş için.Fem istemiyorum ben, kendi tercihim sen istersen git ama mezun sınıflarına olan ilgisini iyi araştır.Diğer dershanelere bakma gereksinimi bile duymadım.Bu söylediklerim Beşiktaş için geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustThief

Arkadaşlar liseden mezun oldum ygs de 100k daydım. Hedefim yüksek olduğu için lys çalışmadan ikinci seneye bırakmıştım hatta hiç çalışmadım lys ye. Şimdi ailemin benden beklentisi de çok büyük bu yüzden gerekirse 50 km yol çekip iyi bir dershaneye gitmek istiyorum.. Beylikdüzü avcılar bakırköy taraflarında gidebileceğim en iyi dershane sizce neresi?

bütçe sınırlaması var mı ?
  • En iyi dershaneler butik dershanelerdir 3-4 kişilik sınıflarda 1-1 eğitim kalitesinde ders görürsün amacın iyi bir yer ise ve fiyat konusunda bir sorunu yoksa mutlaka butik bir dershaneye git ben de silivri'de oturuyorum burada yok öyle dershaneler.Silivride finalin hocaları çok iyidir femi ve fen bilimlerini tavsiye etmem bu sene uğur açılacak pek bir fikrim yok.beylikdüzünde ve avcılarda bulabilirsin butik bir dershane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trigonex

quote:

Arkadaşlar liseden mezun oldum ygs de 100k daydım. Hedefim yüksek olduğu için lys çalışmadan ikinci seneye bırakmıştım hatta hiç çalışmadım lys ye. Şimdi ailemin benden beklentisi de çok büyük bu yüzden gerekirse 50 km yol çekip iyi bir dershaneye gitmek istiyorum.. Beylikdüzü avcılar bakırköy taraflarında gidebileceğim en iyi dershane sizce neresi?

cevap için teşekkürler hocam bütçe sınırlaması yok dediğim gibi mezun olduğum için her şeye hazırlıklıyız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul'da hangi üniversite?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chen Che

En iyi dershaneler butik dershanelerdir 3-4 kişilik sınıflarda 1-1 eğitim kalitesinde ders görürsün amacın iyi bir yer ise ve fiyat konusunda bir sorunu yoksa mutlaka butik bir dershaneye git ben de silivri'de oturuyorum burada yok öyle dershaneler.Silivride finalin hocaları çok iyidir femi ve fen bilimlerini tavsiye etmem bu sene uğur açılacak pek bir fikrim yok.beylikdüzünde ve avcılarda bulabilirsin butik bir dershane.

açıkçası finalin hocaları çok iyi cidden ama çok çektim o dershaneden.. Final sınıfında olmayan adam için hapishaneden farkı yok oranın. Gerçi silivri gibi bir yerden de fazla bir şey beklemiyorum o bakımdan beylikdüzüne kafa yoruyorum
  • quote:

quote:

quote:

cevap için teşekkürler hocam bütçe sınırlaması yok dediğim gibi mezun olduğum için her şeye hazırlıklıyız

hedef sıralaman ve alanın nedir ?

• dostum ayıptır söylemesi annem çapa tıp,babam yıldız teknik inşaat mezunu ve benden en az itü elektrik elektronik falan bekliolar bende ona göre kasacam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chen Che

En iyi dershaneler butik dershanelerdir 3-4 kişilik sınıflarda 1-1 eğitim kalitesinde ders görürsün amacın iyi bir yer ise ve fiyat konusunda bir sorunu yoksa mutlaka butik bir dershaneye git ben de silivri'de oturuyorum burada yok öyle dershaneler.Silivride finalin hocaları çok iyidir femi ve fen bilimlerini tavsiye etmem bu sene uğur açılacak pek bir fikrim yok.beylikdüzünde ve avcılarda bulabilirsin butik bir dershane.

açıkçası finalin hocaları çok iyi cidden ama çok çektim o dershaneden.. Final sınıfında olmayan adam için hapishaneden farkı yok oranın. Gerçi silivri gibi bir yerden de fazla bir şey beklemiyorum o bakımdan beylikdüzüne kafa yoruyorum

Ben de hasan sabriye gümüş mezunuyum 2011 senesinde yani geçen dönem finalde final sınıfın daydım eşit ağırlıkta.Senenin başında iyiydi derslerim final sınıfına girmiştim.Sonra arkadaş ortamı gırgır şamata derken tm1-355 puanla kapadım sezonu hiç bir yere girmedim.Üstelik alt sınıftan bir çok kişi beni geçti.Bu senede hiç hazırlanmadım.Seneye bir daha giricem benimde hedeflerim büyük yeniden finale yazılırım belki veya yeni açılacak uğura yada bilmiyorum belki anadolu yakasına taşınma durumu da olabilir neyse.Sana önerim beylikdüzüne falan çok çok iyi bir yere gitmiyorsan hiç bakma.silivri-beylikdüzü yolunu günde 2 kere çekmek kolay değil günün otobüslerde geçer tabiki dershanenin de önemi var ama iş sende bitiyor.O yüzden evine yakın bir dershaneye başlaman mantıklı olur.Çünkü dershanede çalıştığından çok evde çalıştığının daha çok önemi var bence.

• quote:

dostum ayıptır söylemesi annem çapa tıp,babam yıldız teknik inşaat mezunu ve benden en az itü elektrik elektronik falan bekliolar bende ona göre kasacam

fem özele 16 bin özel mat-geo için 11 bin ödendi
    anadolu lise 1ve 2'dee zar zor sınıf geçerken 1,5 yıldır bilgisayar arkadaş telefon bağımlılığımı en aza indirgedim
    amacımı beynime kazıdım zorlandığımda sadece yoruluncaya kadar spor yaptım
    arkadaşlarım 50-60k'larda ben ilk 5k'dayım hamda
    bu arada dünyanın en iyi hocalarından ders alsan dahi herşey sen de biter
    fem'e ben de sıcak bakmıyordum ama iyi ki gitmişim diyorum
    fem özelde ilk 3 sınıfta bulunmak çok önemli bilesin, ben 1.'ye kadar yükseldim ve bir çok istanbul erkek'liyi geride bıraktım.
    birer birler de ve sınav ve soru tiplerinde en iyisi
    sanıyorum bakırköyde fem özel olmalı..
    başarılar diliyorum umarım ailenin gurur kaynağı olursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trigonex -- 5 Temmuz 2012; 22:08:48 >

• quote:

quote:

dostum ayıptır söylemesi annem çapa tıp,babam yıldız teknik inşaat mezunu ve benden en az itü elektrik elektronik falan bekliolar bende ona göre kasacam

fem özele 16 bin özel mat-geo için 11 bin ödendi
    anadolu lise 1ve 2'dee zar zor sınıf geçerken 1,5 yıldır bilgisayar arkadaş telefon bağımlılığımı en aza indirgedim
    amacımı beynime kazıdım zorlandığımda sadece yoruluncaya kadar spor yaptım
    arkadaşlarım 50-60k'larda ben ilk 5k'dayım hamda
    bu arada dünyanın en iyi hocalarından ders alsan dahi herşey sen de biter
    fem'e ben de sıcak bakmıyordum ama iyi ki gitmişim diyorum
    fem özelde ilk 3 sınıfta bulunmak çok önemli bilesin, ben 1.'ye kadar yükseldim ve bir çok istanbul erkek'liyi geride bıraktım.
    birer birler de ve sınav ve soru tiplerinde en iyisi
    sanıyorum bakırköyde fem özel olmalı..
    başarılar diliyorum umarım ailenin gurur kaynağı olursun..

dostum önerilerin için sağol yapıcaz artık bir şeyler. Fem i bende düşündüm ama malum konular biraz canımı sıkmıştı. Değerlendirip en iyi şekilde bana faydalı olabilecek dershaneye gidicem tabi ki dediğin gibi bu iş kişide bitiyor

Önerilerin için tekrar sağol

• Dershanelerin isimleri Özel Öğretim Kursu olarak değişti. Zaten eskisi kadar da rağbet görmüyor. Bunların yerine Butik kurumlar ve Etüt merkezleri tercih ediliyor. Beylikdüzü Cumhuriyet mh metrobüs durağının yanında Dünya Etüt Merkezi var. Etüt merkezinde 4 kişilik gruplarda veriliyor eğitim. Fiyatlar oldukça makul.Tavsiye ederim.Dünya Etüt Merkezi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.