Hiç bir kurs ve özel ders takviyesi almadan sadece youtubedan nasıl hazırlanılır dedim, çok araştırdım, derin düşündüm, hocaları ince eledim sık dokudum, sıralamam 29000 sayısal, 18000 eşit ağırlık. Ben Sayısaldan hazırlanacağım. Geçen yıl da sayısal olarak hazırlanmıştım. Hedef ilk 1000. Garanti 👌 pandemi tekrar araya girse de girmese de asla planlardan vazgeçmiyorum. Programa başlayalı 1 hafta oldu, sizlere de yol göstermesi açısından paylaşıyorum. Hepinize başarılar hocalarım.
Matematik olmazsa olmazım : Sml Hoca ve Ken06 Fizik : Barış Hoca Kimya : Kimya Adası Biyoloji : Selin Hoca
Paragraf, dil bilgisi, Sosyal bilimler kısmını tamamen soru çözerek halledeceğim. Çünkü lanet sistemin tek açığı bu, Türkçe dersi ders dinleyerek değil soru çözerek yapabileceğin bi ders oldu artık. Çünkü konu eksiğim yok, zaman kaybım var. Sosyal derslerde soru çözüp yanıldıkça konuyu öğrenebilirsiniz NET 👍
Sayısal youtube kanallarındaki hocaları çoook araştırdım, çok detaycı davrandım. Diğer hocaların çoğu youtube u meslek haline getirmiş, evde oturup nasıl para kazanırım derdinde. Yazdığım hocaların hepsi bi kere işlerini gönülden yapıyor. Barış hoca, ken06, sml hoca bu adamlar gece saat 4 lere 5 lere kadar video çekiyolar, hiç boş bırakmıyorlar kanalı. Programları da videoları da efsanedir. Selin Hoca ve Kimya Adası kanallarını da takip edenler bilir, ustaca, nokta atışı hepsi.
Kursa gitmeyin, online derslere kimse para vermek istemez. Özel ders yerine bu yularıdaki kanallar zaten özel ders tadında ders anlatıyor. O yüzden ben bu sene evdeyim.
HEDEF İLK 1000!!!
iyi düşünmüşsün kolay gelsin başarılar hocalar konusunda da ben de bu hocalarla çalışıyorum bu sene kimya adası ile organiği adım gibi öğrenmiştim ama şans...
Kardeşim ben bu sene mezundum. Geriden gelip kendime göre iyi bir sıralama yaptım. Bu dediğin kanalların hepsini izledim neredeyse. Bazı yanlışlar var burada söyleyemem sonuçta hocalar emek veriyor. O yüzden emeğe saygım var. Özelden mesaj atarsan sana tecrübelerimi ve neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlatabilirim. Bu kanallar hakkında
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme