Şimdi Ara

MEZUNA KALIP SAYISALDAN HAZIRLANMAK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene tm den girdim istediğim gibi geçmedi zaten tm deki meslekler bana göre değil zamanında hata yaptık.Başlıkta belirtiğim gibi sıkıntı çeker miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hedefine bağlı olarak degisir. Ilk 15 icin bayagi zorlanirsin. Ama daha alt siralamalar olabilir matematigin kotu degilse

• Matematiğime güveniyorun onda sıkıntı yok hedefim bilgisyar yada yazılım mühendisliği olur kalırsam.Fen derslerinde zorlanır mıyım 3 senedir görmüyorum.

• bence sayısala hiç bulaşma

• Lisede tmydim son sene mf geçtim mf 34k oldum mezunum 13k geldi ygs sayısallığın extra zor yanı yok çalışacaksan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bu seneki yaptığım olay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael_Angelo kullanıcısına yanıt
    Önerir misin peki ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm 10k mezuna kalmak
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Obi wan persie O kullanıcısına yanıt
    Eğer evde kendin çalişacalsan olmaz bu iş

Yok özel ders ,canlı ders, dersane vb. Faktörler varsa ve kendine güvenin varsa olur bu iş.

Yeni dersler göreceğin için çok zorlanacaksın.pes etmeden devam et. Ve belirli bir hedefim olmadan yola çıkma. Başarılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael_Angelo

Eğer evde kendin çalişacalsan olmaz bu iş

Yok özel ders ,canlı ders, dersane vb. Faktörler varsa ve kendine güvenin varsa olur bu iş.

Yeni dersler göreceğin için çok zorlanacaksın.pes etmeden devam et. Ve belirli bir hedefim olmadan yola çıkma. Başarılar

arkadaşa katılıyorum söyledigi taktikle feni fulledim

• Şimdiden konulara çalışmaya başlarsan, düzenli çalışırsan bir sıkıntı olmaz. Zor olur, imkansız olur gibi laflara bakma burada çok fesatlar var şevkini kırabilir.
  • esra rengsiz kullanıcısına yanıt
    Hocam ben devletin dersanesine gidicem de bu sene mezunum, şöyle tuhaf bir durum var.
    Ben Mf hazırlanıcam tekrar, mühendislik hedef ama dersanede tm seçtim. Sebebi de şu; sınav ile alacakalar ve sayısalde şansım baya az gibi, çünkü çok iyi değilim sayısalda. Eee bu fırsatı kaçırmamak için de fiziği feda edicem sanırım, evde halledebilirim gibime geliyor.
    Sorum şu , edebiyat bana fazla sıkıntı çıkarır mı ? Seneye türkçe sınavına da girerim sıkıntı değil, ama edebiyat coğrafya çalışmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

Hocam ben devletin dersanesine gidicem de bu sene mezunum, şöyle tuhaf bir durum var.
    Ben Mf hazırlanıcam tekrar, mühendislik hedef ama dersanede tm seçtim. Sebebi de şu; sınav ile alacakalar ve sayısalde şansım baya az gibi, çünkü çok iyi değilim sayısalda. Eee bu fırsatı kaçırmamak için de fiziği feda edicem sanırım, evde halledebilirim gibime geliyor.
    Sorum şu , edebiyat bana fazla sıkıntı çıkarır mı ? Seneye türkçe sınavına da girerim sıkıntı değil, ama edebiyat coğrafya çalışmam.

Mühendislik için hazırlanmak ama fiziği feda etmek?

Dersane yerine evde hazırlansam fiziğe olmaz mı ?
    Edebiyat , coğrafyayı takmam zaten.
  • quote:

Dersane yerine evde hazırlansam fiziğe olmaz mı ?
    Edebiyat , coğrafyayı takmam zaten.

Ben kimya ve bioyu halletmiştim mf ye geçince ama fizik apayrı bi olay ben şahsen dinlemeden yapamıyorum sen belki yapabilirsin. Neden mf kaydolmuyorsun yılın başında kimse iyi değil girersin o sınıfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esra rengsiz -- 5 Temmuz 2016; 22:30:24 >
    Şimdi bir form vermişlerdi doldurdum oraya eşit ağırlık yazdım, yemedi çünkü . Giremezsem özel dersaneyi maddi anlamda kaldıramıyacağımı bildiğim için. Acaba sınavdan sonra sayısala geçebilir miyim bilmiyorum ki. Umarım geçebilirim. YGS'ye kadar sanırım bütün dersleri görücem bilmiyorum öyle mi oluyor ?
    Eğer geçemezsem tm de fazla sıkıntı çekermiyim onu da bilmiyorum
    Ama bu sene de kazanamazsam fena sıkıntı var orası kesin.
  • quote:

Şimdi bir form vermişlerdi doldurdum oraya eşit ağırlık yazdım, yemedi çünkü . Giremezsem özel dersaneyi maddi anlamda kaldıramıyacağımı bildiğim için. Acaba sınavdan sonra sayısala geçebilir miyim bilmiyorum ki. Umarım geçebilirim. YGS'ye kadar sanırım bütün dersleri görücem bilmiyorum öyle mi oluyor ?
    Eğer geçemezsem tm de fazla sıkıntı çekermiyim onu da bilmiyorum
    Ama bu sene de kazanamazsam fena sıkıntı var orası kesin.

Yani bilmiyorum hocam fizik kolay değil ciddi ciddi düşünüyor musun mf ye geçip hazırlanmayı bir de hedef ne ilk 100k mı

Hemen hemen.
  • quote:

Hemen hemen.

Cidden hazırlanıcaksan sana tekinayın lisanslı fizik konu a flaşını ve sbsini gönderebilirim ağustosta AMA HAZIRLANMAYACAKSAN GEÇİÇİ BİR HEVESSE UĞRAŞTIRMA

Hocam çocuk işi değil bu. Ciddiyim.
  • quote:

Hocam çocuk işi değil bu. Ciddiyim.

Eyv ağustosta dönücem eve müfredat değişti ama yararlanmak istersen gönderirim onları sana yazarsın pmden kg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.