Şimdi Ara

Üniversiteyi dondurup tekrar sınava hazırlanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ankara üniversitesi eczacılık bölümünde okuyorum. 3. sınıfım. sınava tekrar girmek için okulu dondurmak istiyorum. daha önce okulu dondurmuş olanınız var mı biraz araştırma yaptım dondurmak için mazeretin belgelenebilir olması gerekiyormuş.(Fakirlik belgesi vs.) Sınava tekrar hazırlanmak kabul edilir mi acaba?

dondurmadan okula gitmezsem 2. dönemde kayıt yaptırmazsam ne olur? döneme kayıt yaptırmadığımda direk üniversiteyi bırakmış mı olurum. veya not ortalamam çok düşerse atılır mıyım

çok soru oldu biliyorum bu konuda yazı fln varsa paylaşabilir misiniz

• artık dondurmaya gerek yok okuldan atılmıyorsun
    2. öğretimsen harç ödeyip ders kaydı yaptırıyosun diye biliyorum örgünsen sadece ders seçersin dondurmaya gerek yok artık bende bir daha hazırlanıyorum sıanva yanlış tercih yüzünden hedef akdeniz
  • ilk sene dersimize giren dekan yardımcısı bölüm 5 yıllık olduğu için 8 yıl hakkımız olduğundan bahsetmişti şimdi bir yerde okudum dediğin gibi atılma olayı kaldırılmış galiba.

yani sadece dönem başlarında ders kaydımı yaptırıp okula gitmemek yetiyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R4V3N -- 11 Kasım 2013; 19:26:02 >
  • 2 sene geçmiş üstünden ama merak ettim. Kaydını dondurdun mu hangi bölüm kazandın :) ve kayıt dondurma hakkında biraz bilgi verir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.