Şimdi Ara

Mezun senemde bir bok yapamadım soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar nasıl çalıştığımı anlatacağım size.Siz de öyle çalışmayacaksınız anlaştık mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaçtın kaç oldun bir de sebebi sence nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaM666tr

kaçtın kaç oldun bir de sebebi sence nedir ?
    30.758>30.259

OBP 79.
    Geçen yıl 27kdan 30k ya atmıştı.
    Bu yıl 25kdan 30kya attı.

Eşit ağırlığım.

Çalıştın mı dersen son 2 ay çalıştım tam anlamıyla.Sene boyunca ara ara deneme yaptım hepsi iyiydi gayet.Ortalama 80 tyt 55 ayt geliyordu.Sınavda 67.5/48.75 yaptım.

Matematik olmadan tmde iyi bir derece yapmak artık mümkün değil.Eşit ağırlıksanız 25-30 edebiyat yapın 25 matematikle 10-15 bin oluyorsunuz zaten ekstra bir şeye gerek yok çok fazla.Sene boyu çalışmayı bırakmayan arkadaşlarım(aynı sıralamalardan mezuna kaldık) 1k 2k 3k yaptılar.En kötüsü 11k yaptı.Tek farkım benim düzensiz olmam son aylar harici sınavı umursamamış olmam.Sınav süreci mezunlar için de eylül ayında başlıyor.Ben zaten biliyorum demekle çoğu şeyi geçtim çalışmadım.Sıfırdan başlamak çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 24 Ağustos 2018; 18:36:32 >

• AnqelTR kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam tercih yaptınız mı acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 67.5/48.85 netlerle nasil 30k geliyor yav?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaM666tr

Anladım hocam tercih yaptınız mı acaba ?
    Yaptım hocam şöyle hukuk ağırlıklı bir tercih

Mezun senemde bir bok yapamadım soruları alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: çurablraını çıkra

67.5/48.85 netlerle nasil 30k geliyor yav?
    Hamda 25k aslında.OBP 30k ya attı 79 OBP var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene TM-1, 2 ya da 3'te 30k yapmıştınız ama şu anda bu 3 türün birleşiminde 30k yapmışsınız ki önünüzde sayısallar geçen seneden fazla. Şu anda bence geçen seneye göre 18k hatta 16k bile olabilirsiniz. Umarım istediğiniz yerleri yazmışsınızdır hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Irelia Sucks

Geçen sene TM-1, 2 ya da 3'te 30k yapmıştınız ama şu anda bu 3 türün birleşiminde 30k yapmışsınız ki önünüzde sayısallar geçen seneden fazla. Şu anda bence geçen seneye göre 18k hatta 16k bile olabilirsiniz. Umarım istediğiniz yerleri yazmışsınızdır hocam.
    Yok be hocam nerde

Dediğin gibi olsa keike ama 18k 16k hayal gibi sanki

• hocam hangi kaynaklardan çalıştınız uzak duralım

• mezuna kalıp bu sene daha kötü yapanlar var hocam yine iyi biri 50k dan mezuna kalıp 160k yapmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.MOURINHO

hocam hangi kaynaklardan çalıştınız uzak duralım
    Apotemi çözdüm bol bol

Töder-özdebir çöp sınavlarından uzak durun.

• quote:

Orijinalden alıntı: poe65

mezuna kalıp bu sene daha kötü yapanlar var hocam yine iyi biri 50k dan mezuna kalıp 160k yapmış
    Bizim sınıfta da 30kdan mezuna kalıp 55k yaptı biriis.Yok değil tabi öylesi de.Ama bu başarısız olduğum sonucunu değiştirmiyor

• Geçmiş olsun hocam ama umutsuz olmayın. Önünüzde çok fazla sayısal var. Ben sayısalda 30k yaptım. Ayt de Türkçe cozmedim ama edebiyatta da 30k yaptım. Tabi tyt 10k yaptığım için ea siralamam iyi geldi. Yine de varın hesap edin çözmeyenler bile önünüzde

• quote:

Orijinalden alıntı: Peace Sells..

Geçmiş olsun hocam ama umutsuz olmayın. Önünüzde çok fazla sayısal var. Ben sayısalda 30k yaptım. Ayt de Türkçe cozmedim ama edebiyatta da 30k yaptım. Tabi tyt 10k yaptığım için ea siralamam iyi geldi. Yine de varın hesap edin çözmeyenler bile önünüzde
    Doğru hocam 700 kişi geri atsa yeterli benim için

İnşallah öyle olur

Teşekkür ederim yorumun için

• Gecen senenin 30k'si ile bu seneninki ayni degil hocam. Aslinda yukseltmissin ama haberin yok. Aslinda sen bir denizanasisin. Ya da ben bir ahtapotum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam allah aşkına abartmayın. Önünüzde en az 12k sayısal var. Say 13k ea 25k benim mesela. Başkalarının da öyle. Hadi bi tahmin et desen seni 15k diye düşünüyorum

• Çok dazla dert etme çünkü mezuna kalıp daha kötü yapanlar var. Keşke düzenli çalışsaydın ancak iş işten geçti
    Geçen sene devlette hukuk kazanamamıştın ancak bu sene büyük bir ihtimal kazanacaksın.
  • Eşit ağırlıkçılar edebiyatı boşverin matematik kasın mal gibi edebiyat kastım tüm sene kötü denilmiyicek bi net çıkardım ama önümde 100k sayısal var anasını satıyım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrakcinasuh

Hocam allah aşkına abartmayın. Önünüzde en az 12k sayısal var. Say 13k ea 25k benim mesela. Başkalarının da öyle. Hadi bi tahmin et desen seni 15k diye düşünüyorum
    O öyle olmuyor ki güzel kardeşim.Geçen yıl da sayısalcılar vardı hem de senin ayt netlerinin ağırlığı matematik yönünde olduğunu anlayabiliyorum ea sıralamandan.Herkesin matematik ağırlıklı neti yok.Ha devlette hukuk geliyor denilse mantıklı geliyor ama ben 15k lık yere girersem ilk 5kdaki adamların en az NASA'ya girmesi gerekiyor.Tabii bu şahsi fikrim umarım dediğin gibi olur ama hayal gibi duruyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.