Şimdi Ara

Mezun senesinde dershaneyi bırakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba. Biraz uzun olabilir haberiniz olsun.

Ea mezunuyum ve bu senenin başında bir yerle anlaşıp orta halli bir fiyata dershaneye gitmeye başlamıştım. Geçen sene çıkarıldığından lti görmeden sınava girdim bu yüzden de dershaneye gitmeyi istemiştim.

Sorun şu ki sene başında kendim nasıl çalışmam gerektiğini bilmediğim bir vaziyetteydim. Bu yüzden evde hazırlanmak planlarımın arasında yoktu. Sene ortasına ve sonuna doğru öğrendim artık ve tek başıma çalışabilen bir hâle geldim.

Son 1 aydır -şubatın başını da dahil edersek- kurum bana zaman kaybı gibi gelmeye başladı. Evde çok kısa sürede hallolacak konuyu -mesela türkçe konuları- sündüre sündüre günlere yayıyorlar. Derslerim öğlen bir buçukta bitiyor bir de üstüne 1 saat fen koydular şimdi. İyice kısaldı günüm.

Bir de o kadar çok goy goy boş muhabbet dönüyor ki içim sıkılıyor. Hoca daha bugün son 15 20 dk ders işlemedi boş boş muhabbet etti sınıftaki tiplerle. Hiçbiri aklı okumakta olan tipler değil ortamı da kötü bu yüzden bana göre. Derse girip dersten çıkıyorum sadece ama bu bile bana zul gelmeye başladı.

Aşşırı demotive olduğumu hissediyorum, ama şu an türevdeyiz ve şimdi ayrılsam tyt pkob kar zarar prob. ve lti kalacak geride. Çok kararsızım. Coğrafyacı ve tarihçimiz de fena değil. Tyt coğrafya bitti neredeyse yüzey şekillerindeyiz.

İçim sıkılmış durumda, çıkmazda hissediyorum. Düşüncelere açığım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu sene 2.mezun senem , geçen sene Ocakta dershaneyi bıraktım. Belki de daha erken bıraksaydım daha iyi sıralama yapardım, toplu eğitim yerleri öğrencinin eksiğini birebir gidermeye yönelik yerler değil kesinlikle. Bu sene de keza sıralamamı epey ileriye çekeceğimi düşünüyorum. Sizin çalışmanız eğer bireysel çalışmaya uygunsa mantıklı bir karar olabilir.

Çok iyi kurumları tenzih ediyorum, 3-4 kişilik sınıflarda ders gören arkadaşlarım vardı; onlar gayet verim aldılar ama çok külfetli olduğu için maddi durum sorun oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine güveniyorsan bırak ama burada olay bırakıp bırakmama kararından ziyade dershanenin ayrılmaya karşı maddi sıkıntı çıkarması. Halledebiliyorsan bence bırak ama öncesinde de kendine adamakıllı bir yol haritası belirlemiş ol. Öbür türlü boşluğa düşebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun senesi dershane
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.