Şimdi Ara

MEZUN Whatsapp Grubu (SAYISAL) [SON 4 KİŞİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bu sene mezuna kalma kararı aldım. Kendime belirli hedefi olan çözemediğimiz sorularda birbirimize yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum. Grubun amacı soru paylaşımı, kitap önerisi vb. Katılmak isteyen arkadaşlar pm atabilir. Grubumuz 8-10 kişilik olacaktır.

Not: Arkadaşlar grubu kendim herhangi bir whatsapp grubuna katılamadığım için kuruyorum. Bu sene o sınav anını iyi geçirmediğim ve çalışmalarımda bazı hatalar yaptığım için istediğim sonucu alamadım. Grubu soru çözmek ve sormak için kuruyorum. Kesinlikle boş bir grup olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SherlockSM -- 7 Ağustos 2015; 17:03:15 >

• UP!
  • Alımlar devam ediyor arkadaşlar. UP!
  • Son 4 kişi arkadaşlar. Alımlar devam ediyor. Pm de sıralamanızı belirtin lütfen.
  • sıralamalar ne grupta ? onlar hakkında bilgi verseydin keşke yada seninki ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion68

sıralamalar ne grupta ? onlar hakkında bilgi verseydin keşke yada seninki ne ?

Pm den cevaplandı.
  • Banada Sıralamalarla İlgili Bilgi Verirsen Katılmak İsterim
  • Gruba alımlar devam ediyor arkadaşlar. Gelip çıkan kişiler olduğu için boş yerimiz var hala. Katılmak isteyenler PM atsın ve sıralamalarını dürüst bir şekilde belirtsin lütfen!
  • alımlar devam ediyosa ben de katılmak ıstıyorum kaç kişi oldu şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SherlockSM

Merhabalar. Bu sene mezuna kalma kararı aldım. Kendime belirli hedefi olan çözemediğimiz sorularda birbirimize yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum. Grubun amacı soru paylaşımı, kitap önerisi vb. Katılmak isteyen arkadaşlar pm atabilir. Grubumuz 8-10 kişilik olacaktır.

Not: Arkadaşlar grubu kendim herhangi bir whatsapp grubuna katılamadığım için kuruyorum. Bu sene o sınav anını iyi geçirmediğim ve çalışmalarımda bazı hatalar yaptığım için istediğim sonucu alamadım. Grubu soru çözmek ve sormak için kuruyorum. Kesinlikle boş bir grup olmayacak.

YGS 58k eklersen 05051030971

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha bilgi versen gruptakilerin siralamalar kaç kişi oldu falan gelebilirim

• Alım var mı hâlâ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.