Şimdi Ara

MEZUNA KALACAKLAR GELSİN (SS'LER,TECRÜBELER...) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
82
Favori
6.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilmim valla

55k dayım sence gebze teknim yazmalı mıyım? 12'yi bitirdim sınava ilk kez girdim. seneye kalırsam 5k yapma ihtimalim nedir sence?

Hocam yukarıdaki sonuçları her sene olan değişimi görmeniz için koydum zaten. İlk sene 75 ti bu sene 8k geldi. Yani her türlü sıralamayı yapmak elinde. Yeterki doğru çalış. Kararlıysan 5k nın bile üstüne yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartPostal7

quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

quote:

Orijinalden alıntı: KartPostal7

200k yım ve ailem bana hiç güvenmiyor. sizce yurda gideyimmi?

Hocam yurda gideyim mi derken? Tam anlamadım biraz açar mısınız?

ders çaloışmak için yurt ortamı iyimidir? mesela süleymancılar, cemaat, menzilciler falan

Hocam yurt ortamını önermem. Çevrende bir sürü tanımadığın kişi olacak o kişilerle uyum sağlayabilecek misin? Yani ev ortamında çalışma gibisi yoktur. Belki kafa dengin birileri çıkar orasını bilemem ama evde çalışmak için ailenin de rızasını almaya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Anestezist33

Selamlar dilinize emeğinize sağlık benim tamda sizin gibi tavsiye verecek birine ihtiyacım var ben sağlık Meslek lisesi mezunu oldum bu sene direkt geçiş hakkım var ama kullanmak istemiyorum hedefim mf-3 te ilk 40k temelim yok fizik kimya biyo mat görmedim lisede bir rehbere ve hocaya ihtiyacım var sistemden çok uzak olduğum için nasıl çalışacağımı Dahi bilmiyorum sizce elimden geleni yaparak onumuzdeki sinavda mf3 te 40 k girme sansim varmidir teşekkürler

Hocam ben düz lise mezunuyum. Hiç birşey öğrenmeden mezun oldum desem yalan olmaz ilk sene de sıralamam iyi değildi zaten. 2014 te herşeye sıfırdan başladım. Dershanem de yoktu. Yani temelinizin olmaması sizi engellemesin. Hepimiz sıfırdan başlıyoruz. Sen kendine inanıyorsan hiç birşey zor değil. Yani 40k olayım diye kendini kısıtlama hedefin daima en iyisini yapmak olmalı. Bunun dışında soracağın olursa PM den sarabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

valla hocamın her dediğini yapın gençler.... özellikle kimya ve matematikte ayrı bi saygı duyarım kendisine çok benzer şeyler yaşadık bu kıdemli mezun işini iyi bilirim tavsiyeleri göz ardı etmeyin özellikle 12. sınıfa geçen arkadaşlar sizlerinde bu yazıyı iyi benimsemenizde fayda var......

eline sağlık bu arada dostum süper yazı olmuş......

Teşekkürler hocam. Kıdemli mezun işinden emekli olduk artık :))

Senden de bi tavsiye konusu bekleriz

• quote:

quote:

Selamlar dilinize emeğinize sağlık benim tamda sizin gibi tavsiye verecek birine ihtiyacım var ben sağlık Meslek lisesi mezunu oldum bu sene direkt geçiş hakkım var ama kullanmak istemiyorum hedefim mf-3 te ilk 40k temelim yok fizik kimya biyo mat görmedim lisede bir rehbere ve hocaya ihtiyacım var sistemden çok uzak olduğum için nasıl çalışacağımı Dahi bilmiyorum sizce elimden geleni yaparak onumuzdeki sinavda mf3 te 40 k girme sansim varmidir teşekkürler

Hocam ben düz lise mezunuyum. Hiç birşey öğrenmeden mezun oldum desem yalan olmaz ilk sene de sıralamam iyi değildi zaten. 2014 te herşeye sıfırdan başladım. Dershanem de yoktu. Yani temelinizin olmaması sizi engellemesin. Hepimiz sıfırdan başlıyoruz. Sen kendine inanıyorsan hiç birşey zor değil. Yani 40k olayım diye kendini kısıtlama hedefin daima en iyisini yapmak olmalı. Bunun dışında soracağın olursa PM den sarabilirsin

2014 yılında hangi ay başladın hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jordekepp

kardeşim cidden çok güzel yazmışsın eline sağlık.ayrıca pes etmediğin için de kutluyorum seni çok güzel bi sonuç çıkarmışsın 2 sene falan gitmiş ama bence önemli değil o tüm hayatın söz konusu sonuçta 2 senenin lafı olmaz.

Bu yazıyı benim mezuna kalmamamı isteyen anneme ve babama okutacam inşallah ikna olurlar tekrar teşekkürler dostum

Ben de teşekkür ederim. İnşallah ikna edebilirsin aileyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrisintranspozu

Bende hic brklemedigim sekilde 59k dayim matematik fizik geometri sikinti degil cok saglam bunlar biyoloji calismadigim halde lysde 14 ygsdede 7net yapmistim mezuna kalmak agir basiyor bir sene daha denemek istiyorum aileme naail soyleyecegim sen nasil soyledin?

Söylemek zor olmadı. Onlar da anlamıştı zaten 1 sene daha kalmak istediğimi

Ailen sana güveniyorsa,seni tanıyorsa zaten sıkıntı yaşamazsın söylemekte. Ama tam tersi durumsa eğer o zaman biraz güvenlerini kazanman gerekli. Hani ne yapacağını nasıl düşündüğünü iyi açıkla ki onlar da senin fikirlerine karşı daha anlayışlı yaklaşırlar
  • ozank_95 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle ağzına sağlık .
    Bu yıl istediğim gibi çalışamadım mf3 75k geldi hedefim diş istiyorum
    Sizce çalışmayı bu aydan mı başlamalıyım yavaştan yoksa ağustosta mı

Bir diğer sorumda eger bu ay başlarsam 5sayısal derside çalışmalımıyım yoksa sadece türkçe ve mat1 mi çalışıyım

Birazda korkuyorum ya olmazsa diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

Çok teşekkürler konu için ayrıca sadece seneye kalmak hakkında değilde diğer konularda da yazarsanız çok iyi olur. ilk 8 bine girenlere tavsiye vermezseniz de geride yüzbinlerce kişi var sizden daha kötü yapan

Hocam aslına bakarsan ilk bine giren kişilerden bekliyorum konu açar mutlaka biri. Eğer açılmazsa bu hafta onu da hallederim. Onun dışında soracağın varsa kaynak tavsiyesi,çalışma vs... yardımcı olurum

Bana ilk bine girenlerin tavsiyelerini dinleyip onların yolunu izlemek pek mantıklı gelmiyor çünkü onlar genelde ilkokuldan itibaren her gün belirli bir ciddiyetle çalışan en iyi liselere yerleşen ve lisede 4 sene boyunca her gün çalışan olimpiyatlara hazırlanan kişiler oluyor, mesela onlar ygs pek çalışmayın derler ama onu okuyan kişi ygs denemelerinde elli net yapıyor ise ve onların tavsiyesi dinlerse büyük ihtimal patlar ygsde. Siz 80binde ki birisinin çalışmasıyla 8bindeki birisinin çalışmasını tecrübeyle öğrenmiş oldunuz düşük bir seviyeden yüksek bir seviyeye nasıl çıkılacağını biliyorsunuz bu yüzden sizin tavsiyeleriniz bence bizlerin işine daha çok yarar

Anladım hocam.Sen önceden de yazmıştın PM den zaten tavsiye konusu için. Organik-geometri ve fizikte verebileceğim sağlam tavsiyeler var aslında. Açmakta fayda olabilir

Çok güzel konu acmissiniz hocam öncelikle teşekkürler. Bu sene mf3 puanim 58k geldi seneye kaldım .çalışmaya ne zaman baslamaliyim?hedefim 25k sizce seneye olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floki20 -- 2 Temmuz 2015; 0:55:25 >
  • quote:

quote:

Cevabiniz için teşekkür ederim pm atmayı bilmiyorum sizinle birkaç şey sorabilirsem iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

quote:

2014 yılında hangi ay başladın hocam?

Temmuzda başlamıştım. Bi taraftan da tercihleri bekliyordum ama bi yer tutmadı zaten. Tercih sonuçları da kesinleşince tamamen başlamış oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: gecesesi.35

Hocam öncelikle ağzına sağlık .
    Bu yıl istediğim gibi çalışamadım mf3 75k geldi hedefim diş istiyorum
    Sizce çalışmayı bu aydan mı başlamalıyım yavaştan yoksa ağustosta mı

Bir diğer sorumda eger bu ay başlarsam 5sayısal derside çalışmalımıyım yoksa sadece türkçe ve mat1 mi çalışıyım

Birazda korkuyorum ya olmazsa diye

Eğer kafan rahatsa şimdi başlamakta bi zarar yok. Eğer dinlenmek istiyorsan da dinlenebilirsin. Ama bu süreyi çok fazla uzatma . YGS konuları erkenden bitir geriye deneme ve sb çözecek bol zamanın olsun. Sadece türkçe mat çalışma. Konuları kağıda yaz bitirdikçe üzerini çiz. Her birinden azar azar çalışarak gitsen daha iyi olur
    Odtü insaat gelirsen birlikte gidek demetevlerdeyim

• Cok yararlı bir konu hocam teşekkürler. Benim sonucta size benzer 80kdan mezuna kalıcam gibi seneye hedef 25k ama hocam seneye de hazırlanırken bünye bıkar mı bundan korkuyorum siz nasıl yendiniz bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: floki20

Çok güzel konu acmissiniz hocam öncelikle teşekkürler. Bu sene mf3 puanim 58k geldi seneye kaldım .çalışmaya ne zaman baslamaliyim?hedefim 25k sizce seneye olur mu

Yukarıda sonuçları koydum. 2.sene de sıfırdan başladığımı söylemiştim zaten. 25k diye kısıtlama. Hedefin her daim yüksek olsun. Gerekli çalışmayı yaparsan, 58k gelmesindeki hatalarını bulursan 25k ve üstü yapmaman için bi sebep yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

Odtü insaat gelirsen birlikte gidek demetevlerdeyim

ODTÜ İnşaat'ta kararlıyım . Batıkentten binerim metroya demetevler metrosunda karşılaşırız artık :)

Senin sonuç ne geldi hocam?
  • okuycam hocam
  • Merhaba arkadaşlar. 2014 yılında mfden hazırlanmıştım ve işler istediğim gibi gitmedi. (Mf3 90k) Mezuna kalıp tmden hazırlandım tm3 puan türünde 6kdayım. Bu tarz bir şeyler düşünen veya Detaylı bilgi isteyen varsa bana pm atabilir sorularınızı cevaplarım arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clariyt

Cok yararlı bir konu hocam teşekkürler. Benim sonucta size benzer 80kdan mezuna kalıcam gibi seneye hedef 25k ama hocam seneye de hazırlanırken bünye bıkar mı bundan korkuyorum siz nasıl yendiniz bunu

2.sene bıkma olmamıştı benim. Zaten ilk kez kalıyorsun onun için pek sıkıntı çıkacağını sanmam. Bıkma olursa da değişik şeylerle uğraş mesela müzik enstrümanı oldukça yararlı olur ders aralarında. Veya spor olabilir(ama spor yorar. Mümkünse sınavdan sora gidilmeli) vs vs... Öyle uğraşlar bulursun kendine
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.