Şimdi Ara

MEZUNA KALACAKLAR GELSİN (SS'LER,TECRÜBELER...) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
82
Favori
6.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda forumun haline bakarsak açılmış en adam akıllı ve yardımcı olma amacı içeren konu. Çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ozan_95 kardeşim ile özelden sohbet edip bilgi alışverişi yapıyorduk,gece gündüz sürekli çalışıyordu,bu azimi sayesinde 8 binin içine girdi çok iyi bir başarı örneği,mezuna kalacak kalmayacak herkes örnek almalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 2 Temmuz 2015; 13:59:11 >
  • ozank_95 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim gitme ya. Seni özleyeceğim. Hayatını kurtardın ama.

Benim ygs+lys 165k falan geldi. (9 net matematik) Seneye iyi bir çalışmayla 50-60k yapabilir miyim sence ?

• Sevgili arkadaşlar hepinizin sonuçları hayırlı olsun. Sizlere diyeceğim şudur eğer ki imkanınız var ise devlette gelmeyen özelde geliyorsa,siz siz olun gidin iyi bir okula yerleşin..

Son olarak sosyali nasıl ve ne zaman çalışmalıyım
    Bazıla rı tarihi sadece soru çözerek çalıltığını duydum

• Tebrik ediyorum ozank. Sen bu forumda en çok yardım sever insanlardan birisin. Bende sorular sorduğum her anlamda yanıtlamıştın. Her şey gönlünce olsun :)
  • kardeşim helal olsun kimyaya ne olmuş öyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lys denemeleri konundanda yaranlanmıştım.Yolun açık olsun
  • rez
  • Lys denemeleri konusunu buraya da atar mısınız?

• Geçen sene çok şükür ben ilk sene istediğim bölüme yerleştim ama mezuna kalan arkadaşlarım vardı. Hepsini aradım sonuçlarını öğrendim konuştum size şu kadar söyleyeyim 20 arkadaşımdan sadece bir tanesi bir sene kalmaya değecek kadar ileri çekebilmiş. Yani mezuna kalmadan önce lütfen iyi düşünün bir seneniz boşa gitmesin. Genel anlamda hepsi yükseltmiş pek düşüren yok orası doğru ama 30.000 olsan ne 29-28 bine çeksen ne 1 sene için değmezdi diyor hepsi. Ben düzgün çalışırım diyen arkadaşlarım bile yerinde sekmiş neredeyse. Lütfen düzgün düşünün arkadaşlar zaman bu geriye alamıyorsunuz yaptığınız şeyleri bir senenizi boşuna feda etmeyin...
  • Evet çok doğru söylemişsin. Ama şimdi tam olarak istediğimiz yerler gelmiyor. Şimdi senin aradığın arkadaşlar ne kadar çok çalışmışlar orası da var. Ama şu gerçek çalışıp da emeğini alamayanlar var. Çok tehlikeli bir karar.

• quote:

Orijinalden alıntı: xTrNikola

Evet çok doğru söylemişsin. Ama şimdi tam olarak istediğimiz yerler gelmiyor. Şimdi senin aradığın arkadaşlar ne kadar çok çalışmışlar orası da var. Ama şu gerçek çalışıp da emeğini alamayanlar var. Çok tehlikeli bir karar.

aralarindan biri yapmis 80 bindi gecen sene 25 bine cekmis yani bu tur seyler yaoabilecegine guveniyorsa insan mezuna kalsin ama ilk sene calismayan insanlarin cogu mezundada ne kadar gazla baslqrsa baslasin belli bir sure sonra sıkılıp calismiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: VatandA.Ş.

quote:

Orijinalden alıntı: xTrNikola

Evet çok doğru söylemişsin. Ama şimdi tam olarak istediğimiz yerler gelmiyor. Şimdi senin aradığın arkadaşlar ne kadar çok çalışmışlar orası da var. Ama şu gerçek çalışıp da emeğini alamayanlar var. Çok tehlikeli bir karar.

aralarindan biri yapmis 80 bindi gecen sene 25 bine cekmis yani bu tur seyler yaoabilecegine guveniyorsa insan mezuna kalsin ama ilk sene calismayan insanlarin cogu mezundada ne kadar gazla baslqrsa baslasin belli bir sure sonra sıkılıp calismiyor.

Benim durum farklı ben bu sene çalıştım. Ama mat-geo sıkıntım vardı. Mesela geometrim sıfır. Geodan korktuğumdan değil. Temel eksiğim vardı. Ve zaman kaybı olarak gördüm. Mat çalıştım. Uyku sorunu, okul(yüzünden zaman sıkıntısı), dershane(deneme ve bir kaç durum hariç zaman kaybı)... sıkıntılar vardı. Lys edebiyattan 44 coğrafya 20 mat 13 net yaptım.

İşte kendime güveniyorum. Matda ve geoda zorlanırım. Ama dediğin gibi bu çok zor bir karar çok iyi düşünmek lazım. Onun için mezuna kalanların hatalarını bakıyorum da ona göre ders çıkarıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

tebrikler, bir şey merak ettim.
    2014 yılında kimya 29-1 iken bir anda nasıl düştü o kadar

Onu ben de anlamadım. AİS'ten sorulara baktıktan sonra Max 26-4 bekliyordum 23-7 gelince çok şaşırdım açıkçası.Organik kısmında sıkıntı yoktu ama ilk baştaki sorular baya zamanımı almıştı. Sanırım panikten dolayı işlem hatası falan yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecesesi.35

Son olarak sosyali nasıl ve ne zaman çalışmalıyım
    Bazıla rı tarihi sadece soru çözerek çalıltığını duydum

Sosyal için sözelci bi arkadaştan ayrıca tavsiye alman daha yararlı olur. Ama diğer derslere önem verdiğin kadar sosyale de önem vermen gerekiyor. Bu sıralar önemli derslerden başla mat-fen. Eylül-Ekim gibi de sosyale başlaman iyi olur bence. Onun dışında söyleyebileceğim kesinlikle yazarak çalış. Her gün de derse başlamadan önce güzelce oku o notları. Böylece aklından uçup gitmez.

Tarihte yorum sorusu gelmedi pek zaten 20-8 yaptım. Büyük bi çoğunluğunu da tarihten işaretledim. Coğrafya-felsefede baya battım. Tarihten sadece okuyup girdim ve sıkıntı olmadı. Coğrafya sağlamdı. Belki diğer seneye de tam tersi olur. Onun için en az 1 sb bitirip işi daha sağlama almak gerek

• Arkadaşlar tebrik eden ve teşekkür edenler var. Herkese tek tek cevap veremiyorum. Ben de teşekkür ediyorum. Umarım hepiniz istediğiniz yerlerde olursunuz .Hepinizin yolu açık olsun.

EDİT: Kitap tavsiyesi isteyenler var. Onu da farklı bi konu açıp söyleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozank_95 -- 4 Temmuz 2015; 7:21:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

Arkadaşlar tebrik eden ve teşekkür edenler var. Herkese tek tek cevap veremiyorum. Ben de teşekkür ediyorum. Umarım hepiniz istediğiniz yerlerde olursunuz .Hepinizin yolu açık olsun.

Hocam eski açtığınız konuları bulamadım link atabilirmisiniz.Profilinizi görüntüleyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxbar10xx

quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

Arkadaşlar tebrik eden ve teşekkür edenler var. Herkese tek tek cevap veremiyorum. Ben de teşekkür ediyorum. Umarım hepiniz istediğiniz yerlerde olursunuz .Hepinizin yolu açık olsun.

Hocam eski açtığınız konuları bulamadım link atabilirmisiniz.Profilinizi görüntüleyemiyorum

Hocam profilimi korkudan kapattım. Geçmişim biraz kirli de :))

http://forum.donanimhaber.com/m_105145783/f_//tm.htm#105145783
    http://forum.donanimhaber.com/m_99841288/f_//tm.htm#99841288

Benim favorilere eklediğim bu 2 konu var. 1-2 tane daha vardı ama ben de bulamadım onları.

Teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.