Şimdi Ara

MEZUNA KALACAKLAR GELSİN (SS'LER,TECRÜBELER...) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
82
Favori
6.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozank_95

quote:

Orijinalden alıntı: gecesesi.35

Son olarak sosyali nasıl ve ne zaman çalışmalıyım
    Bazıla rı tarihi sadece soru çözerek çalıltığını duydum

Sosyal için sözelci bi arkadaştan ayrıca tavsiye alman daha yararlı olur. Ama diğer derslere önem verdiğin kadar sosyale de önem vermen gerekiyor. Bu sıralar önemli derslerden başla mat-fen. Eylül-Ekim gibi de sosyale başlaman iyi olur bence. Onun dışında söyleyebileceğim kesinlikle yazarak çalış. Her gün de derse başlamadan önce güzelce oku o notları. Böylece aklından uçup gitmez.

Tarihte yorum sorusu gelmedi pek zaten 20-8 yaptım. Büyük bi çoğunluğunu da tarihten işaretledim. Coğrafya-felsefede baya battım. Tarihten sadece okuyup girdim ve sıkıntı olmadı. Coğrafya sağlamdı. Belki diğer seneye de tam tersi olur. Onun için en az 1 sb bitirip işi daha sağlama almak gerek

Hocam peki yazarak derken mesela tarih çok fazla kalın,özetli kitapları yeterli olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ozank_95 kullanıcısına yanıt
    Lys denemeleri adlı konunun da linkini de atarmısınız ayrıca elinize sağlık teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tortoıse

Lys denemeleri adlı konunun da linkini de atarmısınız ayrıca elinize sağlık teşekkürler

http://forum.donanimhaber.com/m_105145783/f_//tm.htm#105145783
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

quote:

Son olarak sosyali nasıl ve ne zaman çalışmalıyım
    Bazıla rı tarihi sadece soru çözerek çalıltığını duydum

Sosyal için sözelci bi arkadaştan ayrıca tavsiye alman daha yararlı olur. Ama diğer derslere önem verdiğin kadar sosyale de önem vermen gerekiyor. Bu sıralar önemli derslerden başla mat-fen. Eylül-Ekim gibi de sosyale başlaman iyi olur bence. Onun dışında söyleyebileceğim kesinlikle yazarak çalış. Her gün de derse başlamadan önce güzelce oku o notları. Böylece aklından uçup gitmez.

Tarihte yorum sorusu gelmedi pek zaten 20-8 yaptım. Büyük bi çoğunluğunu da tarihten işaretledim. Coğrafya-felsefede baya battım. Tarihten sadece okuyup girdim ve sıkıntı olmadı. Coğrafya sağlamdı. Belki diğer seneye de tam tersi olur. Onun için en az 1 sb bitirip işi daha sağlama almak gerek

Hocam peki yazarak derken mesela tarih çok fazla kalın,özetli kitapları yeterli olur mu

Mesela EDAM yayınlarının özetli kitapları süperdir. Tarihi de ondan okudum. Ama sonuçta özet. İlla ki bi konu anlatımı şart. Ben güvender kullanmıştım ama baya kalındı. Biraz daha ince konu anlatımından yazarak çalışıp, beraberinde de konu özetli kitapların okunması daha iyi olur.

• Bende seneye kalmayi düşünüyorum yalniz baktimda diploma notun 85 ona rağmen son sene geri gitmissin. Benim 68, ne kadar ileri ceksem sıralama da o kadar daha fazla mi geri gidecegim yani.

• Hocam ben mezuna kalmak istiyorumda hedef belirleyemiyorum.Nasil yapcam bu işi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20alper20 -- 4 Temmuz 2015; 11:31:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gambling

Bende seneye kalmayi düşünüyorum yalniz baktimda diploma notun 85 ona rağmen son sene geri gitmissin. Benim 68, ne kadar ileri ceksem sıralama da o kadar daha fazla mi geri gidecegim yani.

OBP işlerini ben de bilmiyorum. 16k dayken de 500 kişi atmıştı 8k da da 500 kişi attı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20alper20

Hocam ben mezuna kalmak istiyorumda hedef belirleyemiyorum.Nasil yapcam bu işi ?

Benim de kesin bi hedefim yok. Endüstri-makine-EE-inşaat bu dördünden birini isterdim hep. Ama mühendislik istediğim kesin. Yani mutlaka kendine yakın bi alan bulmalısın. Aç tercih rehberini oradan mesleklere bakıp araştır. İlla ki vardır sana uyan meslekler.
  • Listede adımı görmek güzel bi duygu teşekkür ederim ozank hocam.Hedeflerine ulaşman sevindirici bi haber,söyleyecek pek bişey yok aslında hayırlı olsun.Gerçekten iyi bi ortam yapmıştık kendimize,zaman zaman eğlendik güzeldi.Son olarak bundan sonraki hayatında yolun açık şansın bol olsun..

• Hocam ellerine sağlık güzel yazmışsın uğraşmışsın ama benim dikkatimi şu çekti. Düz lise mezunuyum lisenin bana getirisi olmadı demişsin ama bakıyorum senin OBP 423 baya bir temelin var ve sbs ye çalışmamaktan yakınmışsın neden bir anadolu lisesine gitmedin? ayrı yeten ilk senendeki mat netin 30 senin baya baya temelin var.Bence sen o kadar kötü değilmişsin lisede.
     MEZUNA KALACAKLAR GELSİN (SS'LER,TECRÜBELER...)

• asyafanı kullanıcısına yanıt
    ahahhaah yeni olduğun çok belli önce o resmi hemen bi imzaya ekle dostum obp lise ortalamasıyla alakalı sbs puanıyla değil diploma notu ne kadar yüksek olursa ona göre artar obp

ozank reyiz ayladım senin yerine kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 6 Temmuz 2015; 5:07:53 >
  • asyafanı kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de tam anlamadım dediğini. OBP ile anadolu lisesinin bi ilgisi yok ki?

İlk sbs den 420 civarlarında almıştım ama diğerine hiç çalışmadığım için baya düşürmüştüm bu nedenle gidemedim anadolu lisesine. Lise ortalamam da 85 ama bunun ygs lys bilgime hiçbir katkısı olmadı. Saçma sapan sınav yaparlardı. Şurayı şurayı çalış,ezberle. Tüm bilgini o sınavda kullanırsın ertesi güne hiçbirini hatırlamazsın. Lise 4 te ders işlediğimizi hatırlamıyorum. Dersler çoğunlukla boş geçti. Tamamiyle gereksiz bi 4 yıl oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozank_95 -- 6 Temmuz 2015; 5:36:08 >
  • kardeşler hayatınız için 1 sene feda edilir kesinlikle deneyin derimm
    170 binden 56 bine tm 3
  • Tebrik ederim çok iyi sabrın varmış helal olsun sırf bunu yazmak için DH açtım . Matemetikte öyle bir değişme olmamış zaten hep iyiymiş. Matematiği temelden eksikleri olanlara kötü olanlara ne tavsiye edersin?
  • Öncelikle tebrik ederim, hedeflediğiniz yeri kazandığınız için.Benimde bu sene 3.senem Eylül ayı sonuna kadar tüm YGS'yi bitirip, ondan sonra Mart'a kadar YGS soru çözümü ve LYS konularına çalışma şeklinde mi ilerlemiyim ? Yoksa YGS-LYS paralel mi gitmeliyim tereddütte kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BURAK CCC

Tebrik ederim çok iyi sabrın varmış helal olsun sırf bunu yazmak için DH açtım . Matemetikte öyle bir değişme olmamış zaten hep iyiymiş. Matematiği temelden eksikleri olanlara kötü olanlara ne tavsiye edersin?

Matematiği 45+ hedefliyodum ama önceki seneye göre pek değişmedi

Ben fdd+güvender kullandım matda pek sorunum yoktu bana yetti bu kitaplar. Ama senin daha iyi bi konu anlatımı bulman gerek. FEM simetri 4 kitaplıydı sanırım. Eğer bitirebileceksen onu alabililrsin. Yok ağır gelir dersen de kafana göre bulursun bi yayın.

Konuyu bitirip diğer konuya geçmeden önce o konuyla ilgili tüm soruları çözüp ilerle. Çalışma yöntemin böyle olmalı. Piyasadaki tüm denemeleri de çöz. Yok apotemi gereksiz,yok 3-4-5 zor vs... demeden hepsini çözmeni öneririm.

Bi de YGS den sonra LYS çalıştığımız için mat1 konuları unutuluyor.Onun da ihmal edilmemesi gerek. Benim mat1 kısmından 4 soru falan boştu(küme sorularının hepsi dahil)

• quote:

Orijinalden alıntı: Liam Gallagher

Öncelikle tebrik ederim, hedeflediğiniz yeri kazandığınız için.Benimde bu sene 3.senem Eylül ayı sonuna kadar tüm YGS'yi bitirip, ondan sonra Mart'a kadar YGS soru çözümü ve LYS konularına çalışma şeklinde mi ilerlemiyim ? Yoksa YGS-LYS paralel mi gitmeliyim tereddütte kaldım.

3. senen olduğu için dediğin gibi yapabilirsin. Tabi 2.seneden az da olsa bilgi birikimin varsa. Eğer birikimin varsa zaten konuları hemen hatırlarsın rahat biter. YGS yi hemen bitirip LYS den devam edersin dediğin gibi. Ama tam tersi durumsa LYS yle birlikte paralel gitmelisin.
  • YGS MATEMATİK SETİMİ ALAYIM YOKSA KONU ÖZETLİ SORU BANKASI MI ALAYIM?

• Merhaba helalolsun ilk başta

11'den 12ye geçtim ve orta dereceli bi ögrenciyim mf ögrencisiyim 11.sınıfı bitirene kadar ygs ve lys düşünmemiştim aklıma sonradan tık etti herhangi bir kitap veya bi bilgim yok yardımcı olurmusun şuandada birşey yapmıyorum kitap alıcam lakin bi fikrim yok yardımcı olursan sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.