|
Bildirim
|
Bu ilk senem ve bende mezunluğu düşünenlerdenim.
Sorsanız forumun yarısı mezunluğu önermez/boş bir şey olarak görür ama forumun büyük çoğunluğu mezunlardan oluşuyor. Onun dışında; iş size bağlı. Başta canınızı dişinize takıp sonlarda bırakırsanız KAYIP Sadece yüzeysel çalışıp "ben biliyom bunu" derseniz KAYIP Forumda ilk senesinde 100 bin sıralama yapıp 2. sene 2-3 bin lere kadar düşenler de olmuş. (Ben görmedim eskilerden olmuş; ah eskiler eskiler ) Plan kurup bu plana uymalısınız ama her gün geceleyip 24 saatin 10 saatini derse ayırsanız da bir kârı olmaz. Genelde mezunlar haftada 1 günü "free day" yapıp kafa beyin dinlendirmiş. Bunu ben öneririm. Ve başta da dediğim gibi size bağlı. Bir anda hızlanırsanız sıkılır; aşırı yavaş giderseniz sonunda hiç hızlanamayabilirsiniz. Ayrıca sosyal medya kullanıyorsanız tercihlerden önce bırakmanızı tavsiye ederim. Çünkü "ben çalışmıyomğğ ki" diyen adam bile alttan alttan çalışıp kazanmış olabilir. Bu çok büyük moralini bozar adamın. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 17 Temmuz 2020; 22:30:15 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warrenbuffetyks -- 17 Temmuz 2020; 22:43:5 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 18 Temmuz 2020; 1:7:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calmdownbro -- 18 Temmuz 2020; 1:32:56 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-879B7E2D8 -- 1 Ekim 2021; 15:0:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |