Şimdi Ara

Mezuna kalırsam mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene beklediğimi elde edemedim, YGS1 120k geldi. LYS'de kötü gelince, artık mezuna kalmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. ilkokuldan beri tek hedefim bilgisayar mühendisliği, yani başka meslek, bölüm düşünemiyorum açıkçası. geçen sene gözümü en tepeye, odtü'ye dikmiştim. ama bu sadece gelip geçici bir heves oldu. sadece istiyordum, bunun için kayda değer bir çalışma göstermedim. bu aralar tekrar inanmaya başladım odtü hayaline.

seneye için çok çalışacağım, tamam ama ya olmazsa? bu sene aldığım ygs puanı 315, bunu 460-470'lere çekmenin gerçekçiliği hakkında ciddi şüphelerim var. 150 puan birden nasıl yükseltebileceğim ki? üstelik mezunken puan düşürenler bile ortadayken.. fikirlerinize çok ihtiyacım var, vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

Bu sene beklediğimi elde edemedim, YGS1 120k geldi. LYS'de kötü gelince, artık mezuna kalmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. ilkokuldan beri tek hedefim bilgisayar mühendisliği, yani başka meslek, bölüm düşünemiyorum açıkçası. geçen sene gözümü en tepeye, odtü'ye dikmiştim. ama bu sadece gelip geçici bir heves oldu. sadece istiyordum, bunun için kayda değer bir çalışma göstermedim. bu aralar tekrar inanmaya başladım odtü hayaline.

seneye için çok çalışacağım, tamam ama ya olmazsa? bu sene aldığım ygs puanı 315, bunu 460-470'lere çekmenin gerçekçiliği hakkında ciddi şüphelerim var. 150 puan birden nasıl yükseltebileceğim ki? üstelik mezunken puan düşürenler bile ortadayken.. fikirlerinize çok ihtiyacım var, vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

Çalışırsan düsmez 460 lara kadar cikmasa bile 420 falan olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu sene beklediğimi elde edemedim, YGS1 120k geldi. LYS'de kötü gelince, artık mezuna kalmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. ilkokuldan beri tek hedefim bilgisayar mühendisliği, yani başka meslek, bölüm düşünemiyorum açıkçası. geçen sene gözümü en tepeye, odtü'ye dikmiştim. ama bu sadece gelip geçici bir heves oldu. sadece istiyordum, bunun için kayda değer bir çalışma göstermedim. bu aralar tekrar inanmaya başladım odtü hayaline.

Cok calisirsan ve zekiysen ona ragmen calismadiysan olur hepsi merak etme yeter ki inan.

• forumda bir arkadaş vardı ilkyıl 350k 2.yıl 50k neden olmasın?
    bana ne demeli?ben 210k tıp istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldupekitsk -- 19 Haziran 2013; 16:14:52 >
  • Sen çalış elinden geleni yap Allah da yardım eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimyacıvegeometrici

quote:

Orijinalden alıntı: bu nick tam yirmi harfli

Cok calisirsan ve zekiysen ona ragmen calismadiysan olur hepsi merak etme yeter ki inan.

quote:

Orijinalden alıntı: alcatrazkackini

Sen çalış elinden geleni yap Allah da yardım eder.

hepinize çok çok teşekkür ederim, yazın ne yapabilirim? tavsiyelerinizi bekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: oldupekitsk

forumda bir arkadaş vardı ilkyıl 350k 2.yıl 50k neden olmasın?

çok teşekkür ederim.
    yürekten inşallah diyorum, başarıya ulaşman dileklerimle..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kimyacıvegeometrici

quote:

Orijinalden alıntı: bu nick tam yirmi harfli

quote:

Orijinalden alıntı: alcatrazkackini

Sen çalış elinden geleni yap Allah da yardım eder.

hepinize çok çok teşekkür ederim, yazın ne yapabilirim? tavsiyelerinizi bekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: oldupekitsk

forumda bir arkadaş vardı ilkyıl 350k 2.yıl 50k neden olmasın?

çok teşekkür ederim.
    yürekten inşallah diyorum, başarıya ulaşman dileklerimle..

Bence Eylül'e kadar ygs çalış ,Eylül'de ygs denemesi +lys çalışırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.