Bildirim
MEZUNA KALMALIMIYIM HEDEF OLMADI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kimsenin mi bir fikri yok -
Hocam ben çalışabilirim dersen kal bence çok rahat çekebilirsin. -
Bence mezuna kal bir senelik iyi bir çalışmayla ege inşaattan çok daha iyi bir yere gidebilirsin ancak bu tamamen çalışmana bağlı. -
Mezuna kalmak ne demek yaw biri açıklayabilir mi -
quote:
Orijinalden alıntı: m217
Hocam ben çalışabilirim dersen kal bence çok rahat çekebilirsin.
hocam 20kya cekebilirmiyim mezuna kalırsam beklentiler yukselicek -
Bence bu sene git mezun dönemi çok sancılı bi dönem hem hedefinden çokta uzakta değilsin bi düşüğü oluverir,o çileyi çekmeye değmez benim görüşüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiny Titan -- 2 Temmuz 2014; 21:46:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Beyond J.
Bence bu sene git mezun dönemi çok sancılı bi dönem hem hedefinden çokta uzakta değilsin bi düşüğü oluverir,o çileyi çekmeye değmez benim görüşüm.
hocam o zaman alternatifleri soyliyim sana zaten tek hedefim insaat muh.Dokuz Eylul İö Akdeniz Üni Eskisehir Osmangazi ve Çankaya Üniversitesi ne diyosun -
Dostum sayısalcı olmadığım için söylediğin fakültelerin eğitim seviyesi hakkında bi bilgim yok ama şehir olarak dersen izmir yada eskişehiri tercih ederim. -
Aha sende kendimi gördüm arkadaş. Sonuç aynı, çalışma düzensizliği aynı... -
quote:
Orijinalden alıntı: CALIFORNIAN
Aha sende kendimi gördüm arkadaş. Sonuç aynı, çalışma düzensizliği aynı...
nereyi istiyosun -
quote:
Orijinalden alıntı: icee11
quote:
Orijinalden alıntı: CALIFORNIAN
Aha sende kendimi gördüm arkadaş. Sonuç aynı, çalışma düzensizliği aynı...
nereyi istiyosun
Hedefim baya yüksek. Kocaeli Tıp -
Belliki edebiyat yapamıyorsun. Edebiyatta oturup çalışmalık bir şey ve sende o tarz çalışmayı sevmiyorsun. Eğer çalışırım ezber yaparım dersen kal ama tersi halinde sıralaman bile düşebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲
Belliki edebiyat yapamıyorsun. Edebiyatta oturup çalışmalık bir şey ve sende o tarz çalışmayı sevmiyorsun. Eğer çalışırım ezber yaparım dersen kal ama tersi halinde sıralaman bile düşebilir.
tm degilim oylesine girmistim -
Senin tercihin bundan sonrası. -
quote:
Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲
Senin tercihin bundan sonrası.
nasıl anlamadım -
Kesin 20 k olur diyemem ama gerçekten bu hedefe yönelik kaliteli çalışırsan (Bazısı 6-7 saat çalışır bir şey yapamaz sen öğrenme odaklı 1-2 saat çalışırsın konuyu kaparsın.) 15-20 k ya çekmemeniz için hiç bir engel yok. -
Alternatiflere raziysan git bence cunku zaten 3 sene cok calismamissin son sene biraz agir gelebilir sana
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X