Şimdi Ara

MEZUNA KALMALIMIYIM HEDEF OLMADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı olsun öncelikle .3 yıl boyunca derslerle ilgilenmedim cogu kisinin yaptıgı gibi sınavdan sınava baktım. Son sene calısmaya basladım ama alışkanlık olmadıgı icin Ygs den sonra iyi calısamadım. Hedefimi yıl icinde Ege İnsaat 33 bin olarak belirlemistim.Ygs den sonra umutluydum ama sonuc ortada.Ne yapmalıyım cok kararsızım.Seneye kalırsam yine calısamam diye korkuyorum  MEZUNA KALMALIMIYIM HEDEF OLMADI
     MEZUNA KALMALIMIYIM HEDEF OLMADI

• kimsenin mi bir fikri yok
  • Hocam ben çalışabilirim dersen kal bence çok rahat çekebilirsin.
  • Bence mezuna kal bir senelik iyi bir çalışmayla ege inşaattan çok daha iyi bir yere gidebilirsin ancak bu tamamen çalışmana bağlı.
  • Mezuna kalmak ne demek yaw biri açıklayabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: m217

Hocam ben çalışabilirim dersen kal bence çok rahat çekebilirsin.

hocam 20kya cekebilirmiyim mezuna kalırsam beklentiler yukselicek
  • Bence bu sene git mezun dönemi çok sancılı bi dönem hem hedefinden çokta uzakta değilsin bi düşüğü oluverir,o çileyi çekmeye değmez benim görüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiny Titan -- 2 Temmuz 2014; 21:46:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyond J.

Bence bu sene git mezun dönemi çok sancılı bi dönem hem hedefinden çokta uzakta değilsin bi düşüğü oluverir,o çileyi çekmeye değmez benim görüşüm.

hocam o zaman alternatifleri soyliyim sana zaten tek hedefim insaat muh.Dokuz Eylul İö Akdeniz Üni Eskisehir Osmangazi ve Çankaya Üniversitesi ne diyosun
  • icee11 İ kullanıcısına yanıt
    Dostum sayısalcı olmadığım için söylediğin fakültelerin eğitim seviyesi hakkında bi bilgim yok ama şehir olarak dersen izmir yada eskişehiri tercih ederim.
  • Aha sende kendimi gördüm arkadaş. Sonuç aynı, çalışma düzensizliği aynı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CALIFORNIAN

Aha sende kendimi gördüm arkadaş. Sonuç aynı, çalışma düzensizliği aynı...

nereyi istiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: icee11

quote:

Orijinalden alıntı: CALIFORNIAN

Aha sende kendimi gördüm arkadaş. Sonuç aynı, çalışma düzensizliği aynı...

nereyi istiyosun

Hedefim baya yüksek. Kocaeli Tıp
  • Belliki edebiyat yapamıyorsun. Edebiyatta oturup çalışmalık bir şey ve sende o tarz çalışmayı sevmiyorsun. Eğer çalışırım ezber yaparım dersen kal ama tersi halinde sıralaman bile düşebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲

Belliki edebiyat yapamıyorsun. Edebiyatta oturup çalışmalık bir şey ve sende o tarz çalışmayı sevmiyorsun. Eğer çalışırım ezber yaparım dersen kal ama tersi halinde sıralaman bile düşebilir.

tm degilim oylesine girmistim
  • icee11 İ kullanıcısına yanıt
    Senin tercihin bundan sonrası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲

Senin tercihin bundan sonrası.

nasıl anlamadım
  • Kesin 20 k olur diyemem ama gerçekten bu hedefe yönelik kaliteli çalışırsan (Bazısı 6-7 saat çalışır bir şey yapamaz sen öğrenme odaklı 1-2 saat çalışırsın konuyu kaparsın.) 15-20 k ya çekmemeniz için hiç bir engel yok.
  • Alternatiflere raziysan git bence cunku zaten 3 sene cok calismamissin son sene biraz agir gelebilir sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.