Şimdi Ara

Mezuna kalmayı düşünenlere bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendinizi kandırmayın dürüstçe sorun ben bu sene hedeflediğim yere neden yetişemedim [bi yerleri suçlamayı bırakın derim ] bu sebep ortadan kalktımı ? iyice düşünün aman inşallah hakkınıza hayırlı olur

• Kazanamamdaki sebepler ;

1)Kız meselesi
    2)Okul(Çok yorucu oluyordu öyle böyle değil.)
    3)Zaman yoktu.
    4)Tecrübesizdim.
    5)Dershane zaman kaybından başka birşey değildi.Hocalar 20dk sonra derse girerlerdi.

Ve bu sene bunların hiç biri başarmama engel olamazlar.Tecrübe kazandım.Herkese Başarılar
  • sene başı hedef İst hukuk tu lan en kötü 14 bin tm yim nasılsa ooo kekk dershanede zaten ilk sınıftayım ben kazanamıcamda kim kazanacak ocak ayı gibi ben 95 netin altına inmiyom fensiz (istisnalar hariç) ikinci dönemde açığa geçtim her gün kütüphaneye gittim deneme çözdüm hepside iyi süper sonra çıkmış ygs leri çözdüm ben ocak gibi hepsi bir kek bir kek oooo kebab özgüven fena bu sorularımı soruyorlar lan diyorum ygs5 en kötü 40 bin gelir ordanda 13 bine çekerim kafası sonra ben hiç matematik denemesi çözmedim nasılsa kolay diye sosyaldende sene başından beri 30 altı görmedim diye gene çözmedim sadece türkçe çözüyorum ondada karekök ile fem kapsül çözdüm işte dershane sınav oluyor ben evi arıyom annneeeeğğğğ 103 net yaptım oyess falan diye tiki tiki takılıyoruz arkadaşlarla tabi bi yandan lys mat eseni yarıladım ygs ye kadar her şey tam sınava 1 hafta kala çarşamba günü fem 10 lunun 8. denemesini çözdüm fem 10 lu bilen bilir türkçe si hardcore dur 38.75 yaptım o an dedim hacı ben olmuşum zirvede bırak hatta foruma konu bile açtım işte ygs geldi girdik baktım şöyle oh mis kolay türkçe dedim sosyale baktım tamam yaparız mata baktım geo zorlar ama mat yaparım en kötü 25 30 yaparım dedim sınav başladı türkçe iyi kötü bitti mata geçtim 10 lu sorulardan sonra her sayfada tek soru var okuyorum soruyu nasıl çözeceğimi biliyorum ama çözsem vakit bitecek çözmesem boş kalacak öyle mal mal düşünüyorum falan dedim geç geç sosyale geçtim ooo tamam yaparım bide ordan sıçart o an sınavdan çıkmak istedim çok kötü hissediyordum kendimi neyse sınavdan çıktım ağlayarak babamı buldum dedim sadece gaza bas arka koltuğa geçtim ağladım kriz geçiriyorum ........

ygs açıklan 170 bin ben travma laa ygs değilmi yaparız kek sınav dediğim sınavda zıçsam 40 bin gelir dediğim sınavda 170bin oldum açıklandı babam aradı cevap veremedim açtım konuşmuyorum sonra anırmışım falan panik atak krizi geçirmişim(böyle bir hastalığım var gerçekten kalp atış ritmi bozukluğu)

martın sonu ve nisan ayı full pc de geçti geldik mayıs ayına yarım yamalak edeb ve mat2 baktım sınava son 2 hafta kala iyice saldım hatta lys 1 den önce gece 3 e kadar infernodaydım o kafayla sınava girdim lys 3 te okulu yanlış bulmuşuz annem arabayla okul ararken benden daha stresli ve üzütüdeydi lys 3 5 dk falan geç girdim hatta coğrafya oturumundan çıkarken imzayı unutmuşum gözetmen koridorda arkamdan seslendi

neyse beklediğim netlere göre tm 3 30 40 bin arası gelir falan diye düşünüyordum

sonra sen gel edeb 24. sorudan 36 ya kadar kaydır 40.50 gelecek edeb neti 29 gelsin 60 bin den mezuna kal

neyse şimdi hedefim bilkent umarım seneye bu zaman gülen ben olurum çünkü bu yıl yeteri kadar ruh sağlığım bozuldu

haayat hikayesi oldu mübarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 12 Temmuz 2015; 4:58:04 >

• ben ygsden 176 puan ile mezuna kaldım.
    son 1 ay öyle matematiğe baktım.açıkcası doğru düzgün çalışmadım ve hakettim.
    seneye ham puan olarak 300puan+ yapabilirmiyim.sayısalım
    acaip hırs yaptım sinirlendim.bayramdan sonra çalışamaya başlicam.
  • 1) Ortam
    2) Aşırı sınavı küçümseme
    3) 3sene yattıgımdan dolayı 4 saat çalışınca bi bok yapacağımı sandım.
    4) Sülalem raad.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtpathos -- 12 Temmuz 2015; 6:39:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

sene başı hedef İst hukuk tu lan en kötü 14 bin tm yim nasılsa ooo kekk dershanede zaten ilk sınıftayım ben kazanamıcamda kim kazanacak ocak ayı gibi ben 95 netin altına inmiyom fensiz (istisnalar hariç) ikinci dönemde açığa geçtim her gün kütüphaneye gittim deneme çözdüm hepside iyi süper sonra çıkmış ygs leri çözdüm ben ocak gibi hepsi bir kek bir kek oooo kebab özgüven fena bu sorularımı soruyorlar lan diyorum ygs5 en kötü 40 bin gelir ordanda 13 bine çekerim kafası sonra ben hiç matematik denemesi çözmedim nasılsa kolay diye sosyaldende sene başından beri 30 altı görmedim diye gene çözmedim sadece türkçe çözüyorum ondada karekök ile fem kapsül çözdüm işte dershane sınav oluyor ben evi arıyom annneeeeğğğğ 103 net yaptım oyess falan diye tiki tiki takılıyoruz arkadaşlarla tabi bi yandan lys mat eseni yarıladım ygs ye kadar her şey tam sınava 1 hafta kala çarşamba günü fem 10 lunun 8. denemesini çözdüm fem 10 lu bilen bilir türkçe si hardcore dur 38.75 yaptım o an dedim hacı ben olmuşum zirvede bırak hatta foruma konu bile açtım işte ygs geldi girdik baktım şöyle oh mis kolay türkçe dedim sosyale baktım tamam yaparız mata baktım geo zorlar ama mat yaparım en kötü 25 30 yaparım dedim sınav başladı türkçe iyi kötü bitti mata geçtim 10 lu sorulardan sonra her sayfada tek soru var okuyorum soruyu nasıl çözeceğimi biliyorum ama çözsem vakit bitecek çözmesem boş kalacak öyle mal mal düşünüyorum falan dedim geç geç sosyale geçtim ooo tamam yaparım bide ordan sıçart o an sınavdan çıkmak istedim çok kötü hissediyordum kendimi neyse sınavdan çıktım ağlayarak babamı buldum dedim sadece gaza bas arka koltuğa geçtim ağladım kriz geçiriyorum ........

ygs açıklan 170 bin ben travma laa ygs değilmi yaparız kek sınav dediğim sınavda zıçsam 40 bin gelir dediğim sınavda 170bin oldum açıklandı babam aradı cevap veremedim açtım konuşmuyorum sonra anırmışım falan panik atak krizi geçirmişim(böyle bir hastalığım var gerçekten kalp atış ritmi bozukluğu)

martın sonu ve nisan ayı full pc de geçti geldik mayıs ayına yarım yamalak edeb ve mat2 baktım sınava son 2 hafta kala iyice saldım hatta lys 1 den önce gece 3 e kadar infernodaydım o kafayla sınava girdim lys 3 te okulu yanlış bulmuşuz annem arabayla okul ararken benden daha stresli ve üzütüdeydi lys 3 5 dk falan geç girdim hatta coğrafya oturumundan çıkarken imzayı unutmuşum gözetmen koridorda arkamdan seslendi

neyse beklediğim netlere göre tm 3 30 40 bin arası gelir falan diye düşünüyordum

sonra sen gel edeb 24. sorudan 36 ya kadar kaydır 40.50 gelecek edeb neti 29 gelsin 60 bin den mezuna kal

neyse şimdi hedefim bilkent umarım seneye bu zaman gülen ben olurum çünkü bu yıl yeteri kadar ruh sağlığım bozuldu

haayat hikayesi oldu mübarek

Dostum hepsini okudum bende olsam kalırdım lakin önemli nokta burda kazanmama sebebin sensin seni engelleyen hiçbişey olmamış kendini gerçekten deneme yapamamışsın bunu aşarsan çok başarılı olabileceğini düşünüyorum başarılar

• Martinez55 M kullanıcısına yanıt
    176 yapmışsan çalışma disiplinin yoktur ev ortamında çalışabileceğini düşünmüyorum öncelikle senden düşük yapan arkadaşlarınla uzun süreli takılmamanı tavsiye ederim her gün kütüphaneye gidip verimli çalışma 3-4 saat yaparsan rahatlıkla gelir hiç şüphen olmasın ama aşırı motivasyonla başlayıp tüketme kendini düzenli çalış tatil ver bende olsam mezun kalırdım şimdiden başarılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. mezuna öneriler
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vvici

176 yapmışsan çalışma disiplinin yoktur ev ortamında çalışabileceğini düşünmüyorum öncelikle senden düşük yapan arkadaşlarınla uzun süreli takılmamanı tavsiye ederim her gün kütüphaneye gidip verimli çalışma 3-4 saat yaparsan rahatlıkla gelir hiç şüphen olmasın ama aşırı motivasyonla başlayıp tüketme kendini düzenli çalış tatil ver bende olsam mezun kalırdım şimdiden başarılar

zaten düşük alan arkadaşlarımın hepsi 2 yıllığa direk geçiş yaptı.Meslek lisesi olduğumuzdan direk atıyor.Ama bu sene umutluyum dediğin gibi 3-4 saat çalışacam günde kesin kazanmam lazım
  • Sınavı kucumsemek
    Iki şık arasında kaldığında hep sallamayi tercih etmek
    Geometri çalışmamak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.