Şimdi Ara

MEZUNA KALMAYIN SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MEZUNA KALMAYIN SS'li

• Neden gençlerin şevkini kırıyorsun! Sağlık olsun ama sen yapamadıysan bu senin tembelliğinden kaynaklıdır moral bozma zaten ortalık karışık güzel kardeşim üzme canını hayırlısı buymuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaş saçmalamış.
    Herkesi kendin gibi görme
  • üzüldüm kardeş ama mutlaka ters giden birşey olmuştur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmayacaksanız kalmayın zaten. Sen yeteri kadar çalıştın ama olmadı mı?
  • Y*S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam çalışmadık eşeklik ettik ama insan bıkıyor işte
  • Mezuna kalanlar bir seyin farkinda degil.Sistem gitgide zorlasiyor.Ayrica her sene sinava giren kisi sayisi artiyor.Ve kontenjanlar bu dogrultuda artmiyor.Mezuna kalmayin.70 yillik hayatinizda 2 sene universiteye hazirlanmak budala işidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk sene ygs 95 bindi bu sene 50 bindi ama lys aynı oldu nerdeyse..Tabii ki siz bilirsiniz çalışacak olan mutlaka kalsın ama dayanabilir misiniz düşünün aile baskısı vs vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: junkieismylord-

Mezuna kalanlar bir seyin farkinda degil.Sistem gitgide zorlasiyor.Ayrica her sene sinava giren kisi sayisi artiyor.Ve kontenjanlar bu dogrultuda artmiyor.Mezuna kalmayin.70 yillik hayatinizda 2 sene universiteye hazirlanmak budala işidir.

70 yillik hayatinda 40 yil sevmedigin isi yapmak daha da budala isidir !

• saçma saçma konuşma. bunu dinlemeyin
  • Ln bu adam resmen saçmalamış.
    sakın dinlemeyin
  • çoğu arkadaşım mezuna kalacak ve puanları değişmeyecek bunu biliyorum çünkü onların kapasitesi o ya da 2. yılın baskısı yüzünden yine yapamayacaklar ama yapan da yapar tıp için 2. seneye kalıp kazanan çok kişi tanıyorum ki ilk sene puanları yüksek değildi
  • arkadaş çevremide katarak bu genellemeyi yaptım..Adamlarda kapasite yok mezuna kalıyolar 200 binden 170 bin e çekiyolar..Ee ne fark etti??
  • ne alakası var ya mezuna kalmayın demissin de çalışan yapıyo neden moral bozuyosun ki . demekki sen yeterli çalışmamışsın .yok sa yapan yaptı ikicide veye üçüncüde
  • sen bu yıl lys çalışmamışsın.ygs ye abanmışsın onu ilerletmişsin.ama lys de patlamışsın. aslında lys ye biraz çalışmışsın da geçen yıl mat-geo zor geldiği için tüm enerjini ona harcamışsın.nasıl olsa önceki yıl fizikten kimyada 19doğru yapmıştım bu yıl mutlaka çıkarım 20 üstüne demişsin ve gereken önemi vermemişsin.sonuç süpriz olmamış.herkes aynı olacak diye bir şey yok.böyle genel serzenişlerde bulunmayın.farkındamısınız bilmiyorum ama çok kişinin içine kurt düşürüp,hakkına giriyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.