Şimdi Ara

MEZUNIYET SAÇMALIGI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boş işler bunlar otur ders çalış hocam. Kızlar yüzüne badana çekip gelecek, erkeklerde testesteron tavan yapacak. Yapış yapış iğrenç bir ergen ortamı olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalmavuz

Boş işler bunlar otur ders çalış hocam. Kızlar yüzüne badana çekip gelecek, erkeklerde testesteron tavan yapacak. Yapış yapış iğrenç bir ergen ortamı olacak.

aynen ya evde asasyal takılmak varken ... yahu sen kendi arkadaş grubunla hayatında birdaha yaşamayacağın bir şeyi yaşayacaksın . ha arkadaşın yoksa bilemem
  • Yakın arkadaşların gidiyorsa git bence gayet güzel bir olay gecen sene katıldım zerre pişman değilim.

• Yok efendim sadece 1 kere olacakmış sonra pişman olacakmışız falan filan boş saçma sözler.

Oturur 1 gece fazladan lys kasarım boş işlere harcayacak vaktimiz yok çok mutlu mesut okuduk ya okulu ,

arkadaşlarımızı çok seviyoruz ya birde eğlenerek ayrılalım.

Peh!

• quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

Yok efendim sadece 1 kere olacakmış sonra pişman olacakmışız falan filan boş saçma sözler.

Oturur 1 gece fazladan lys kasarım boş işlere harcayacak vaktimiz yok çok mutlu mesut okuduk ya okulu ,

arkadaşlarımızı çok seviyoruz ya birde eğlenerek ayrılalım.

Peh!

genç adam, hayat sana acımayacak.
  • Wisrty kullanıcısına yanıt
    Hocam niye öyle dedin şimdi gece gece

• gittim pişmanım gitmeyin tabii okulda falan yapıyorlarsa gitmeyin yatta yapıyorlarsa gidin la
  • 2014'te benim mezuniyetimde ciragan sarayinda mi ne yapmisti bizimkiler. Kisi basi 500 euro (tl de degil yuro) istemislerdi. Gitmedim tabii. 100 tl olsa da gitmezdim o ayri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 13 Nisan 2017; 1:17:52 >
  • Lan olm gidin eğlenin hasta mısınız nesiniz hayatınızın en güzel zamanlarını bok püsürük nedenlerle mahvetmeyin
  • Ben de gitsem mi gitmesem mi diyordum, arkadaşları ayarladık gittik. Mükemmel bir gündü yarın olsa gene katılırım. Gidin kafa dağıtın biraz, o gece lys kasan adamdan daha verimli çalışırsınız sonra Yaşadığınız anı da cebinize kalır.

Ama yakın arkadaşınız yoksa sıkıcı olabilir.

• Ben gitmeyecektim arkadaşlarım beni zorla götürüyor

• Kep toreni ayri mezuniyet ayri.Kep torenine illa aileler de katilir zaten cok uzun ve ozel bir sey olmaz yani.Biz kepi atip icmeye cikacagiz her sekilde

Balo olarak da cesmeye gidecegiz,otel otelde balo yemegi ardindan Tren gece klubune giris var.Sabah da yine tren beach gidilip donuluyor 250 tl.Normal bence gayet.Zaten tren girisleri ve ulasim 120-130 tl yapiyor en az.Ben kendi okulumdaki tayfayi sevmedigimden dolayi eski okulumun balosuna katilacagim.İzmirde neredeyse her okul ayni seyleri yapiyor zaten

• Bizde zorunlu bide eğer gelemeyecek olan olursa parasını verecekmişiz ister gel ister gelme diyor.Parayı vermek zorundaymışım.Ne kadar saçma ya.Katılmak isteyen olur istemeyen olur.Yani şu 2 ayda her dakikanın önemi varken neden mezuniyetmiş yok resim cekinilecekmis falan da filan.Çok acayip ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Kep toreni ayri mezuniyet ayri.Kep torenine illa aileler de katilir zaten cok uzun ve ozel bir sey olmaz yani.Biz kepi atip icmeye cikacagiz her sekilde

Balo olarak da cesmeye gidecegiz,otel otelde balo yemegi ardindan Tren gece klubune giris var.Sabah da yine tren beach gidilip donuluyor 250 tl.Normal bence gayet.Zaten tren girisleri ve ulasim 120-130 tl yapiyor en az.Ben kendi okulumdaki tayfayi sevmedigimden dolayi eski okulumun balosuna katilacagim.İzmirde neredeyse her okul ayni seyleri yapiyor zaten

hocam sizinki efsaneymis ya iyi eglenceler simdiden. Imrendim dogrusu

• Bizim okul yapmamıştı geçen sene güya özel okul olacak bir de. Sonra kendimiz anlaştık yemek tarzı bir şey ayarladık, gece darbe girişimi oldu o da güme gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LIKE A BOSS -- 13 Nisan 2017; 7:59:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yazmadan geçemedim insanlar aşırı abartmış. Ben gitmiştim, aileler de vardı gittiğime pişman oldum. Hayatımda yaşadığım en anlamsız gecelerden biriydi. Zaten okulu da sevmiyordum. Geçirdiğin kalitesiz geceye yazık.

• -_CEO_- kullanıcısına yanıt
    Hakkini savunacaksın.Gelmek istemiyorsan parada vermek zorunda değilsin.Hiçbirşey yapamazlar.Kendilerini kandırmasınlar.

• Ben gitmiyorum bizim okulunkine. Hiç gerek yok. Kendi başıma eğleneceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo385

Aynısı bizdede var kardeşim bide sınıflar arasında birlik de olmadi bide giyecek mevzusu cıktı basa bela bnmde gidesim yok ama 12 yiz sonucts pisman fln olmayayım dıye bi dusuncem

lise biteli 11 yıl oluyor. Cübbenin altına istediğini giy. Ben yırtık pantolon, yırtık bez ayakkabıyla gitmiştim. Arkadaşım deniz şortu, parmak arası terlikle geldi.
    Takılmayın bu kadar
  • olum son zamanlarınız işte gidin kutlayın arkadaşlarınızla.Şahsen bizim ki mükemmel olmuştu dj çağrıldı ortaya dans yeri yapıldı.Herkes çılgınlar gibi dans etti alta alta üst üstte.Sonra damat havası falan sonra kopmalık müzikler derken millet parti biterken üzülüyordu biraz daha uzun olsaydı keşke diye.Anne babalar da yanda oturdu foto çekti kimse aman anam bakıyor aman babam bakıyor diye gerilmedi.Rahat olun gidin eğlenin işte yav.Hep ders ders ders mi?Malesef çok kötü bir eğitim sistemimiz var öğrencileri hep asosyalliğe alıştırıyor.Keşke avrupa tarzı uygulamalı eğitim burada da olsa.Biz de sadece bütün gün oturup çalışmaya bağlı eğitim sistemi var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.