Şimdi Ara

MEZUNIYET SAÇMALIGI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba malum su siralar cogu okulda mezuniyet hazirliklari yapiliyor paralar toplaniyor. bizim okuldada oluyor bu olay Aklima bir sey takildi biz zorunlu olarak geldigimiz bir yerden gidisimizi neden kutluyoruz hadi onu kutladik kotu gecen bir ygsden sonra bu kutlamayi yapmak ne kadar dogru hadi onu da gecelim ailelerin karsisinda kim istedigi gibi vakit gecirebilir eglenebilir ?sanirim mezuniyete katilmayacagim siz ne dusunuyorsunuz haklilik payim var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynısı bizdede var kardeşim bide sınıflar arasında birlik de olmadi bide giyecek mevzusu cıktı basa bela bnmde gidesim yok ama 12 yiz sonucts pisman fln olmayayım dıye bi dusuncem

• Gitmiycem
  • gitmeyin ya ben de gitmemiştim
  • Dediklerin Çok Mantıksız.Bu Yüzden Sana Gitmek veya Gitmemek Diye Bir Tercih Bırakılmış.Eğer Zorunlu Olsaydı Bunları Diyebilirdin.İyi Çalışmalar.
  • Ben de gitmiyorum

• tüm asosyaller toplanmış herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asosyallik degil de 120tl verip eglenememekten korkuyorum hocam lysye kadar da keyfim yok ailem katilmami istedi ben de kararsiz kaldim olan bu

• Ünidekine gidersin hadi ders çalışş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myronstray

asosyallik degil de 120tl verip eglenememekten korkuyorum hocam lysye kadar da keyfim yok ailem katilmami istedi ben de kararsiz kaldim olan bu

Git katil, sinav oncesi kafa dagitirsin

• mezuniyete ailelerde mi gidiyormuş?
  • yakalandık,tamam gidiyoruumm
  • Bu nası mantık la

• quote:

Orijinalden alıntı: myronstray

asosyallik degil de 120tl verip eglenememekten korkuyorum hocam lysye kadar da keyfim yok ailem katilmami istedi ben de kararsiz kaldim olan bu

hocam sizi biraz düdüklüyor olabilirler daha ucuza köprü ayağında mezuniyet yapmıştık havuz başı :D yemek dj falan bilemiyorum 120ye ne sunuyorlar :D
  • yıllığa katılmadım fotoğraf falan çekilmedim bu konuda biraz pişmanım ama böyle saçma işler için para falan vermem. mezuniyet olursada katılmam valla umrumda bile değil sevmiyorum böyle ortamları ve okuldaki insanları
  • bazı şeyleri hayatta sadece 1 kere yasayabılırsın bu da öyle bisey.Ayrıca sana kimse katılmak zorundasın da demedi.E neyin kafası bu o zaman ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimsenin zorladigindan degil hocam gitsem mi gitmesem mi kararsiz kaldim kendimce hakli buldum dusuncelerimi sizin onerilerinizi merak ettim sadece

• Bulundugun foruma bir bak ve kendine gel.

• 120 liraya ne mezuniyeti yahu balo dahil mi buna? Tek başına mezuniyetse hakikaten çok pahalı. Benim bildiğim mezuniyet genelde okul bahçesinde olur. 30 lira falan alırlar kişi başı. O da kep kuru pasta falan için. Onun dışında baloya gitmek isteyen ekstra para verir gideceği yere göre. Sadece mezuniyet 120 liraysa gitme bence bi kep atcan diye o kadar para verilmez. Şahsen geçen sene baloya gitmedim
  • GeneralBeterali kullanıcısına yanıt
    hocam iste organizasyon yemek her sey dahil bir de okulda 17mezunlari icin polar yaptirilacak onun parasi aliniyor polarsiz katilim 70tl yine pahali yani

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.