Şimdi Ara

Mezuniyet töreni mesajı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam cep telefonuna A.Ü den "Üniversitemiz mezuniyet töreni TRT Okul da yayınlanıyor" mesajı geldi... Muhtemelen herkese de gelmiştir... Ben de herhalde sınav sonuçları açıklandı ki böyle bir mesaj gönderme gereği duydular dedim ve bir hamleyle Aöf sitesine baktım ama maalesef notlar girilmemişti...

Benim anlamadığım şey notlar açıklanmadan bir öğrenciye böyle bir çağrıda bulunmak ne kadar mantıklı bir davranış... Madem mesajı gönderiyorsun en azından yanına sınav sonuçlarının tarihini ekle... Ne diye öğrenciye işkence çektiriyorsun. İdareciler olarak sadizmi mi referans alıyorsunuz ne...

• quote:

Orijinalden alıntı: frekans33

Dün akşam cep telefonuna A.Ü den "Üniversitemiz mezuniyet töreni TRT Okul da yayınlanıyor" mesajı geldi... Muhtemelen herkese de gelmiştir... Ben de herhalde sınav sonuçları açıklandı ki böyle bir mesaj gönderme gereği duydular dedim ve bir hamleyle Aöf sitesine baktım ama maalesef notlar girilmemişti...

Benim anlamadığım şey notlar açıklanmadan bir öğrenciye böyle bir çağrıda bulunmak ne kadar mantıklı bir davranış... Madem mesajı gönderiyorsun en azından yanına sınav sonuçlarının tarihini ekle... Ne diye öğrenciye işkence çektiriyorsun. İdareciler olarak sadizmi mi referans alıyorsunuz ne...

Ya hocam aynı mesaj banada geldi, dedim tamam sınav sonuçları açıklanma tarihi mesajıdır diye. La bizene ya mezuniyetten, bizim derdimiz başka

• Aynı mesaj banada geldi bende aynı şeyi düşündüm hemen açtım sonuçları ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codest -- 24 Haziran 2012; 13:27:19 >
  • mezuniyet törenleri diplomalar dağıtılmadan önce yapılıyor zaten. ordada elinde diploma benzeri tuttukları kagıt tanıtım tarzı başka bir şey. amaç eğlence :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.