Şimdi Ara

MEZUNLAR GELSİN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun arkadaşlar bir seneyi nasıl geçirdiniz neler yaptınız,nasıl çalıştınız,neler hissettiniz,hedefinize ulaşabildiniz mi? Yardımcı olursanız mezuna kalacak arkadaşlara yararı olabilir.

• Hayatımın en kafa dinlediğim senesiydi sabrımı ölçtüm kendimi tanıdım neyi nasıl öğreniyorum nasıl düşünüyorum onu keşfettim önceki sene bilgi açısından zaten biliyormuşum çoğu şeyi kafa olarak hazır değilmişim kendime güvenmeyi öğrenmeye çalıştım daha çok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KALMAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whyarewehere

Hayatımın en kafa dinlediğim senesiydi sabrımı ölçtüm kendimi tanıdım neyi nasıl öğreniyorum nasıl düşünüyorum onu keşfettim önceki sene bilgi açısından zaten biliyormuşum çoğu şeyi kafa olarak hazır değilmişim kendime güvenmeyi öğrenmeye çalıştım daha çok.

Tamamen katılıyorum.

aynı ben .d
  • toroman71 T kullanıcısına yanıt
    +1

kendinize guvenin. calisin. neden olmasin. bos vakit diye bir seyiniz olmasin.

şuraya da bakmanizi tavsiye ederim:

https://forum.donanimhaber.com/2018-cilere-nacizane-tavsiyem--126700336
  • Pc ye sardım, film-dizi izledim, karı kız olayları, arkadaş ortamlarından bir türlü elimi ayağımı çekemedim

Sonra ygs kol gibi girdi tabi

O acıyla ygs den bu yana abanıyorum ama lys de kol gibi girecek gibi, bi sene daha mezun yolu gözüktü sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Yemekyiyenadam

Pc ye sardım, film-dizi izledim, karı kız olayları, arkadaş ortamlarından bir türlü elimi ayağımı çekemedim

Sonra ygs kol gibi girdi tabi

O acıyla ygs den bu yana abanıyorum ama lys de kol gibi girecek gibi, bi sene daha mezun yolu gözüktü sanırım

iyi olmuş

ama bu sene yine aynı olcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle diyorsanız öyledir hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.