Şimdi Ara

Mezunum, durumumu yorumlar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle 63k'dan mezuna kaldığımı belirterek başlayayım.

Matematik-geometri'de pek sıkıntım yoktu sadece soru çözüyorum şu an.

Benim fen derslerim rezaletti, hepsini topladım sayılır. TYT adına hepsinden 1-2 ufak konu kaldı. Fizikte Yayın Denizi çözdüm, 345 ve Nihat Bilgin'i de çözeceğim. 1Y 1B falan geliyor.

Kimyada kaynak çözmedim ama Aralık gibi Aydın'a başlayacağım tekrar niyetine. Ya 1Y veya 1B ya full geliyor

Biyoloji'de ben inanılmaz kötüydüm. -0.5 net yaptığım oldu siz düşünün yani. 345 çözdüm şimdi tekrar atıp Palme çözüyorum genelde 1y veya full geliyor.

Türkçe benim kanayan yaram. Sınavda 23 net yaptım. Kadir hocadan dil bilgisi çalıştım ama unutmaya başladım. Tekrar edip Palme çözeceğim.

-----------

AYT Fizik'te Modern fizik ve Manyetizma hariç çalıştım çoğu şeyi, Yayın Denizi'nden çözdüm. MF Kazanim ve Aydın da çözmeyi düşünüyorum.

AYT Kimya'da son konum organik kalmıştı ona da çalışmaya başladım. Palme'yi organik hariç bitirdim.

AYT Biyoloji'ye yeni yeni başladım solunum-fotosentez + 2 3 sistem bitirdim. Palme çözeceğim.

Genel hatlarıyla böyleydi. AYT denemesi çözmedim. TYT denemelerinde ortalama 93-94 yapıyorum. Limit Kurumsal 1'de 92.5 ve Bilgi Sarmal'ın Krallar Karması'nda olanında 95.25 yaptım. En çok 103 gördüm. OBP 88.5 ve ilk 5 bin istiyorum. Sizce durumum nasıl? Hedefimi gerçekleştirebilir miyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• türkçe için paragraf çözmenin çok gerekli olduğunu düşünmüyorum ancak hiç paragraf yapamıyorsanız durum farklı. 345 6'lı tyt denemelerinde türkçede 1-2yanlış anca çıkıyordu (gerçek sınavım çok farklı tabii sınav anı ne olacağı bilinmez) ve geçen sene türkçeden sadece onlarca deneme çözdüm.

tyt fenin az kalmış bir an önce bitirip üstüne birer kaynaktan daha bitirmek iyi olabilir, çünkü unutulabiliyor bazı şeyler ki mezunken zaman da bol.

obp'n pek iyi değil oralarda geriye atacağını düşünüyorum

son olarak sıkı tempo devam hedefine ulaşacağından şüphen olmasın.
  • up

• up

• ben de mezuna bıraktım da konuları hangi ara bitirdin ya

fizik 11 manyetizma ve 12 komple yok bende
    kimya hız denge kçç asit baz organik yok
    biyolojide bitki biyolojim kaldı bir tek
    mat bitti
    türkçe 0 onun dışında tyt bitti
    baya iyi ilerlemişsiniz siz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    Adam bosuna nickini magdur koymamış :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.