Şimdi Ara

MEZUNUM. SİZCE ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunum (ilk kez) öncelikle dershaneyle evim arası 1 saat. Sizce dershanye gene de yazilayımmı ? ben şu anda dershanye yazılmamayı, evde çalışmayı sadece zaman denemelerine kaydolamyı düşünüyorum. Sizce napmalıyım?

• Hangi dershane kardes mezun aliyorlar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Hangi dershane kardes mezun aliyorlar mi

alırlar niye almasınlar? dershaneler kapanmıyor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Hangi dershane kardes mezun aliyorlar mi

alırlar niye almasınlar? dershaneler kapanmıyor ki

Sen gecen haftaki haberde kalmissin kardes kapaniyor.
    Adamlar anayasayi dinlemedi naib avci dershane diye bir kavramin kalmadigini soyledi .
    Zaferin muduruyle konustum cuma gunu gerekceli karari bekliyorlarmis ama yuzde 99 temel liseyiz dedi.
    Karar vero edildigi gun zafere gittim dershane olacaz mezun alimlari basladi demislerdi naib avcinin aciklamalariyla tekrar temel lise konumuna gectiler.
    Kesin sonuc gerekceli karar gwlince belli olacak

• önemli olan çözemediğin soruları halletmen sorabilceğin birileri varsa iyi olur kendin de çalışabilirsin

• Evde çalış. Biyoloji kimya konu anlatım al zaten türkçe gibi çoğu okuyarak yaparsın.(dershanedede zaten slayttan açıp okutcaklar) mat için konu özetli mat 1 al teknofemde cevapları var. Fizik içinde çözümlü soru bankası al bende öyle yapacağım. Çözümlü soru bankalarıyla inan rahatça halledersin. Dershaneye gerek yok. Çok aşırı yapamadığın sorularıda whatsapp grupları var facebook soru çözüm grupları var katıl gönder. Zaten hakkını vererek çalıştığın zaman. Çok ufak hatalardan çözemiyorsun soruları dikkatsizlikten oda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.