Şimdi Ara

mf 4 22k mezun mu yoksa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mf4te 22bin oldum sizce buraya en guzel neresi gelir olmadı mezun mu temelim iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezun ya da yildiz teknikte ilgini çeken muhendislikler

• Kendine güveniyorum ve ailen destek veriyor mezun kalabilirsiniz ben geçen yıl 28 bin idim bu yıl 3 biniim örnek olsun diye söylüyorum çünkü artık baktığımızda ya tip okuyacak yada iyi üniversitede iyi bir Müh yoksa sonrasında rekabet zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam atıyorum gittim diyelim bitirince kesin is bulur muyum bulursam maaş kac olur

• quote:

Orijinalden alıntı: drselkatmis

Kendine güveniyorum ve ailen destek veriyor mezun kalabilirsiniz ben geçen yıl 28 bin idim bu yıl 3 biniim örnek olsun diye söylüyorum çünkü artık baktığımızda ya tip okuyacak yada iyi üniversitede iyi bir Müh yoksa sonrasında rekabet zor

cok teşekkürler ailem baya destek veriyor seneye ins odtü hedefliyorum far eder heralde bu siralamadaki unilerle odtu

• quote:

Orijinalden alıntı: DağlarBizimdir

quote:

Orijinalden alıntı: drselkatmis

Kendine güveniyorum ve ailen destek veriyor mezun kalabilirsiniz ben geçen yıl 28 bin idim bu yıl 3 biniim örnek olsun diye söylüyorum çünkü artık baktığımızda ya tip okuyacak yada iyi üniversitede iyi bir Müh yoksa sonrasında rekabet zor

cok teşekkürler ailem baya destek veriyor seneye ins odtü hedefliyorum far eder heralde bu siralamadaki unilerle odtu

yanlış bi düşünce mühendislikte senin sıralamalarında okul farketmiyo ne gereği var bir sene gereksiz strese mühendisliği bitir en kısa sürede çap vs yap .üniversiteyi bu kadar önemsemeyin daha hiçbir şey bilmiyorsunuz duyumlara göre hareket etmeyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.