Şimdi Ara

MF-4 50K'DAN MEZUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kalınır mı? Hedef ilk 10k. dersane düşünmüyorum sadece bikaç haftada bir sorularımı sorabiliceğim bi hocadan özel ders düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozart42 -- 14 Temmuz 2017; 9:40:39 >

• Ben 50k dan kaldım bu yıl 4k hedefim vardı, ygs yi iyi geçirdim 17k ile ama lys de dağıldım 18k geldi. Yine iyi yani 50 den 18 e çekmişim ama sıkıntım dersaneye gitmememdi. Bence sen de gitme ygs için ama lys için lazım. Yani ben olsam yine gitmem, sadece lys için özel ders vs. olabilir en optimali. Siz hedefinizi daha yükseğe koyun böylece sıralamanız daha yüksek gelir hocam.
  • 50den kalıp 5kya çeken de var 40a da.

%90 daha yükseğe çekiyorsun ama kaça olacağını düzenli çalışma belirler. Caliscam diyorsan rahat çekebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/mf3-52k-dan-7k-ya-ss-li--127603021

kalınır hocam dersaneye gitmeden de olur ama sana bağlı

• bidef hedef gerçekten 10k ise 3 veya 4k olmaya çalış kendini sınırlama bi hedef koyup

• Up

• Çalışırım diyorsan kal

• dersanesiz özel derssiz 65kdan 47kya çektim.Çok da bi fark yokmuş yine arada kaldım.Aşağı yukarı aynı uniler tutuyo :D Yani eğer kendinde ilk 20k ışığı görüyorsan kal yoksa çekilecek çile değil yaz git derim ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.