Şimdi Ara

MF-4 için biyoloji çalışmamayı düşünenler up

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şöyle bir saçmalık var lys biyoloji mf-4 ü 0,6 katsayı ile etkiliyor soru başına ben lys biyolojiden fullde yapmayacam boşda bırakmayacağıma göre en fazla 7-8 puan kaybım olur diye düşünüyorum onuda matematikten kapatır yani bu düşündüğüm çok mantıklı değil mi önerilerinizi ve eleştrilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

• kisisel olarak yorum yapiyim bende dershanede sadece daha dikkatli dinleyerek giricem sinava asiri bi konu calisma yapmayi dusunmuyorum zaten ciksin 10 tane yanlis 17.5 net yapar katsayisiyla iyice dusucek o yuzden cok buyuk bi kayip degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mass4ker M kullanıcısına yanıt
    aynı fikirdeyim broda ben dershanede dinlemiyorum sorun o @mass4ker
  • Ben de aynı düşüncedeyim. Ya biyolojiye çalışıyorum, anladığım da yok. 5-10 net çıkarırsam kârdır diye gireceğim, hadi bakalım.
  • aynen öyle çok sıkıcı, inek ve aptal işi bir ders bir insanın inek olduğunu biyolojisinden anlayabilirsiniz çünkü hiçbir mantık yok oturup inek gibi ezberleyeceksin gereksiz ders @Rhaenyra
  • bende dinlemiyodumda suan sistemlere yeni basladik konuyu bu sene yazililara calisirken baktigim icin az biraz biliyodum dinlemek guzel oldu

not : biyolojiden 50yle gectim :)

• mass4ker M kullanıcısına yanıt
    hoca soruları verdi 65 aldım hahahahah ben sınavlarınada bakmıyorumda ygsde fizikten çok net kazandım biyolojiden çok mu zekiyim neyim bilmiyorum ki hahahahahahah @mass4ker
  • ayni kafadayiz ya calismadan kasitim hocalar izin verirdi okulda calisirdik :) fende sozel kisimlari yapamadigim icin bu sinav benim icin kotuydu lysde daha fazla sayisal isleme yer verildigi icin kendime daha cok guveniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mass4ker -- 31 Mart 2014; 12:12:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.