Şimdi Ara

MF-4 Sıralama tahmini (ygs 6 bin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kötü geçen lys2 sınavından sonra dağılmaya başladım, ümidim gitgide azalıyor.
    Normalde saçma buluyordum buraya tahmin sormayı ama ne olacağını bilmeden beklemek çok zor.
    en azından bir iki fikir okuyup kendimi hazırlarım diye düşündüm.

Ygs1 6300
    obp 77

mat 40-43
    geo 25.5
    fizik 16.25
    kimya 20+
    biyoloji 16.5

netlerim böyle, parlakbirgelecek'te 11-13 bin arası gösteriyor yazdığım netlere göre.
    sizce ne olur durum? 12 binde kalma şansım var mı?

• Bir de utanmadan uplıyım bari.
  • up
  • Belki hamda kalabilirsiniz ama obp geri atar benim fikrim bu yönde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim inan 12kda kalmanı çok isterdim ancak parlak bir gelecek fazla iyi gösteriyor 16-18 k gelir buyuk ihtimal. aha bak fazla gösterdigine ornek  MF-4 Sıralama tahmini (ygs 6 bin)
    Bak tum dersleri full yaptım fiziki 30 bos yaptım mf1 580 mf4 1500 diyor diğerleri full olsa bile bir kişi 30 fizik boşuyla 1500e girebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: said 06

kardeşim inan 12kda kalmanı çok isterdim ancak parlak bir gelecek fazla iyi gösteriyor 16-18 k gelir buyuk ihtimal. aha bak fazla gösterdigine ornek  MF-4 Sıralama tahmini (ygs 6 bin)
    Bak tum dersleri full yaptım fiziki 30 bos yaptım mf1 580 mf4 1500 diyor diğerleri full olsa bile bir kişi 30 fizik boşuyla 1500e girebilirmi

girer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: reisdicen

quote:

Orijinalden alıntı: said 06

kardeşim inan 12kda kalmanı çok isterdim ancak parlak bir gelecek fazla iyi gösteriyor 16-18 k gelir buyuk ihtimal. aha bak fazla gösterdigine ornek  MF-4 Sıralama tahmini (ygs 6 bin)

girer

tabi canım 30 fizik boşuyla ebemde 1300 e girer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3-4 ayda AYT Fen
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana da girer gibi geliyor ama :D
    Sağ ol yorumun için
  • bnce 10 12 olr obpli. sen kötü düşünrsen olumsuzu çagrmş oluosn ve kötü gelr . ama iyi düşnrsen emn ol iyi gelr. ygs den kurtarmssn bnce
  • DR.house 1995 kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyle olur hocam ama sanki olmayacak gibi, içimde umut var az da olsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.