Şimdi Ara

Mf 643 Tm 2 tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
36
Favori
11.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ughasdah

Yukarıda da birkaç kişi sormuş, hepsine cevap olsun: kararsızım. O kadar kararsızım ki hiç tıp düşünmezken 2 gün önce çapa tanıtımına gittim ve hoş gözüktü gözüme :D Siz tıpta tecrübelisiniz hocam, hata mı olur sizce hiç dusunmezken pat diye yazmak?
    Hocam yanlış anlama ama bu sıralamalarla bence hiç gerek yok tıp falan yazmana yazık edersin ben de hiç düşünmezken bir anda yazmıştım sıralama istediğim gibi gelmediği için sonra çok pişman oldum
    Ya bilkentte vs. güzel bi mühendislik yada koç-boğaziçi işletme-ekonomi öneririm ben zaten önün çok açık anlaşılan hem sosyal hem analitik zekan yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hypatia of Alexandria kullanıcısına yanıt
    İmam hatip öğrencileri ilahiyat tercih ederse ek puan alıyorlar hocam :D

• Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah hocam, ben de pişman olmaktan korkuyorum. Zaten çok da yazasım yok hala, iyice azaldı ihtimal bu mesajım üstüne. Tm’den gidersem gs hukuk yazıp akademisyen olmayı düşünüyorum ya. Olmazsa değişme şansım da var. Biraz rastgele deneyeceğim galiba.

• Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    Tyt mat adına iyi bir kitap yeter de artar bence. Geometri kitapları genelde Tyt-ayt oluyor zaten, 2 ya da vakit durumuna göre 3 kitap. Ama anlayarak, uğraşarak. 10 soruyu 10 dakikada çözdüğün geometri kitabı işine yaramaz. Kimi sorular olacak, 15 dakika uğraşmadan boş bırakmaman lazım, çünkü uğraşsan kendin bulursun yolunu, hissedersin zaten öyle soruları.

• quote:

Estağfirullah hocam, ben de pişman olmaktan korkuyorum. Zaten çok da yazasım yok hala, iyice azaldı ihtimal bu mesajım üstüne. Tm’den gidersem gs hukuk yazıp akademisyen olmayı düşünüyorum ya. Olmazsa değişme şansım da var. Biraz rastgele deneyeceğim galiba.
    Gs hukuk da çok iyi olur hocam

• ughasdah U kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum cevap için, başarılar dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tyt kısmında ek puanlı yer olunca meraklandım hocam bende yok da :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ozang7ny O kullanıcısına yanıt
    Bunu şimdi gördüm, kusura bakmayın.

kitaplar:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=139204182

Hiçbir YouTube kanalını kullanmadım.

• Tebrik ediyorum hocam, her sey gönlünce olur umarım.

• Hocam geometri için kaynak olarak genel olarak tavsiyeleriniz nelerdir ?

• Yoğurtlu Ayran kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Yakovpavlov45 kullanıcısına yanıt
    Karekök tyt başlangıç için iyi bence. Sonra limit cozdum ama ayni tarz 2 kitap oldu. Onun yerine acil’in tamamını çözebilirdim, çeyreğini falan cozdum. Acil’in denemeleri de güzeldi.

• hocam öncelikle tebrikler bütün derece yapanlara sordum size de sorayım :D fizik ve geometride sıkıntım var ilk 1000 hedefliyorum geometri için karekök mps ve ayt geometri ile fizik için karaağaç fasikülleri nasıl sizce fazla kasıntı ve gereksiz mi
  • Hiçbirini çözmedim ama karekök mps’nin çözdüğüm her kitabı iyiydi, geometri de iyi olur herhalde. Karekök ayt’nin de pişman edeceğini sanmam ama yanına bir acil de koymak lazım. Karaağaç fasiküller hakkında hiçbir fikrim yok.

• quote:

Hiçbirini çözmedim ama karekök mps’nin çözdüğüm her kitabı iyiydi, geometri de iyi olur herhalde. Karekök ayt’nin de pişman edeceğini sanmam ama yanına bir acil de koymak lazım. Karaağaç fasiküller hakkında hiçbir fikrim yok.
    hocam herkese soruyorumda sizde de sorayım bu yıl başlıyorum sınavada bu sene gireceğim. fakat hocam konular biraz yavaş ilerliyor matemtik adına. temel vardı fakat hep unutmuşum. şimdide haliyle yavaş ilerliyor. sizce ne önerirsiniz matematikte hala bölme bölünebilmedeyim oradan hesap edin yani.
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Önünde çok uzun bir süre var, hızlı ilerlemek adına konuları anlamadan geçme. Yavaş ilerliyorum diye de telaş etme, konuları ocakta da bitirsen mayısta da bitirsen aynı şey, yeter ki bitsin.

• Fen derslerine baştan mı başlamalı yoksa bilmediklerimize mi yüklenmeliyiz? Baştan başlasak geç olmaz mı? Tebrik ederim bu arada hocam

• Problem konusu için nasıl bir taktik izlediniz? Hem sınavda yetiştirmek adına hem de genel olarak yıl içerisinde. Neler çözdünüz
    Aynı soruyu paragraf için de soruyorum, paragrafı nasıl hallettiniz? Kitap okuyarak mı soru çözerek mi daha cok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrDex -- 22 Temmuz 2019; 23:43:19 >
    Hocam bisey sorucam sizin okuldan yabanci dilde ilk 100e girenler arapcadan mı giriyor? Biliyorsan netlerini soyleyebilir misin?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.