o zaman 17-18 k kapatan bir tıp 22 ye kadar geriler 22k olan hitit tıp 26-27k olabilir enteresan
WhiteChocolate07W
kullanıcısına yanıt
O hesap pek tutmaz bence çünkü bu 4 - 5 k nin belli bir kısmı geçen sene de mf 3 ve 4 te ilk 20 k daydı ama tıp gerilemedi
WhiteChocolate07W
kullanıcısına yanıt
Bence Hitit Tıp olayı geçen seneye mahsustu.
Bu sene tekrarlanacağını sanmıyorum yine Kars Tıp sonuncu bitirir sıralamaları.
RickyrickmanyR
kullanıcısına yanıt
knk ama şöyle düşün sen 20k sın ama önünde 4-5k tıp seçmeyecek insan var sen doğal olarak tıpa girenler arasında 16k oluyorsun ve geçen sene 16k olan yere giriyorsun ama 20k sın puan türü tek olduğu için bekleniyor bu ama senin dediğin kadar demiyorlar bazı hocalar ilk 20k için 2bin falan geriler diyor.
WhiteChocolate07W
kullanıcısına yanıt
Her turlu gerileyecek de ben 4k gerilemez dedim . Ben de 18.3 k dayım gerilesin istiyorum tabiki.
Can.Octacore
kullanıcısına yanıt
niye geçen sene ne olduki bence aynı seyirde devam eder
WhiteChocolate07W
kullanıcısına yanıt
kardeşim benim de kız arkadaşım 95kda ben baktım türkiyede tıp eczacılık diş diyetisyenlik radyoloji fte falan 220 küsür fakülte var ben kendimce şimdi bunlar kız arkadaşımın istediği yerin hep önündeki bölümler bazı bölümler 100 kişi alıyor bazıları 30 kaba taslak 15 k ileri atar dedim yani 80klık yeri yazsa olur mu doğru mu düşünüyorum acaba? tribr girdim ya istanbula yanıma gelmesi lazım
yazmasında fayda var 87-88 falan tutabilir de 80k tutar diyecek kadar bilgi sahibi değilim iddia koyamam yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme