Şimdi Ara

MF de ilk 20K girip geçen seneki MF4girilen bölümlere girecek kaç kişi vardır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk 20k da mf4 bölümleri seçen kaç kişi olur

• 4-5 k
  • Rickyrickmany R kullanıcısına yanıt
    o zaman 17-18 k kapatan bir tıp 22 ye kadar geriler 22k olan hitit tıp 26-27k olabilir enteresan
  • WhiteChocolate07 W kullanıcısına yanıt
    O hesap pek tutmaz bence çünkü bu 4 - 5 k nin belli bir kısmı geçen sene de mf 3 ve 4 te ilk 20 k daydı ama tıp gerilemedi
    Bence Hitit Tıp olayı geçen seneye mahsustu.

Bu sene tekrarlanacağını sanmıyorum yine Kars Tıp sonuncu bitirir sıralamaları.
  • Rickyrickmany R kullanıcısına yanıt
    knk ama şöyle düşün sen 20k sın ama önünde 4-5k tıp seçmeyecek insan var sen doğal olarak tıpa girenler arasında 16k oluyorsun ve geçen sene 16k olan yere giriyorsun ama 20k sın puan türü tek olduğu için bekleniyor bu ama senin dediğin kadar demiyorlar bazı hocalar ilk 20k için 2bin falan geriler diyor.
    Her turlu gerileyecek de ben 4k gerilemez dedim . Ben de 18.3 k dayım gerilesin istiyorum tabiki.
  • Can.Octacore kullanıcısına yanıt
    niye geçen sene ne olduki bence aynı seyirde devam eder
    kardeşim benim de kız arkadaşım 95kda ben baktım türkiyede tıp eczacılık diş diyetisyenlik radyoloji fte falan 220 küsür fakülte var ben kendimce şimdi bunlar kız arkadaşımın istediği yerin hep önündeki bölümler bazı bölümler 100 kişi alıyor bazıları 30 kaba taslak 15 k ileri atar dedim yani 80klık yeri yazsa olur mu doğru mu düşünüyorum acaba? tribr girdim ya istanbula yanıma gelmesi lazım
  • yazmasında fayda var 87-88 falan tutabilir de 80k tutar diyecek kadar bilgi sahibi değilim iddia koyamam yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.