Şimdi Ara

Mf Kazanım Fizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mf Kazanım fizik ayt kitabı nasıl daha önce kullanan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Güzel kitaptır.Önerilir.

• Piyasada yok şuan o yüzden biraz kararsız kalmıştım alırken. 11 çap fizik seti var bu ikisi yeterli olur mu yoksa daha da cözeyim mi ? 11 fiziği sağlam götürmek istiyorum.

• Say-1000 kullanıcısına yanıt
    Beyin yakan soruları var özellikle az değinilen yerlerden soru sormayı seviyor, (gaza gelip 11de ben zor severim diye almıştım testin yarısını yapamayınca neredeyse psikolojim bozuluyordu) ösymnin üstü ama gerekli zaman ayrıldığında çok şey öğrenilebilir.

• nereden aldınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pdf sini çıkarttım diyelim. Zaten yayın kapandı artık satılmıyor belki bulabilirsiniz bir yerlerde ama ben bulamadım son çare olarak pdf yi çıkarttım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Say-1000 -- 13 Ekim 2022; 18:51:17 >
    11de çözme awk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    MF Kazanım Fizik PDF
    5 yıl önce açıldı
    AYT FİZİK
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    Neden benim fiziğim iyidir bu konuları 9 da bitirdim fizik olimpiyatı için kolay sorularla zaman kaybetmek istemiyorum. Ama tabi daha iyi öneriniz varsa iyi olur.

• 11 de çözdüm büyük bir bölümünü Fizik de çok başarılı değilsen seneye bırak. Bir Fizik aşığı olarak favori kitabımdır

Okumamışım bunu çöz gitsin

Çap VAF diye isim değiştirdi sorular neredeyse aynı sadece küçük değiştirmeler yapmışlar gerekli yerlerde

• Yok hocam vaf ayrı çap fasikuller ayrı

• Nedense vaf i pek beğenemedim çap fasiküllerinin fen lisesini çözüyorum yeni baskısı ile vaf a çok benzedi açıkçası biraz pişman oldum geçen yıl 10 da cok kaliteli elektrik soruları vardı inşallah bunda da vardır daha başlamadim fiziğe okulda gerideyiz baya

Çap VAF Akıllı Soru Bankası video çözümüne bak Çap ı ben de beğenmem ama bu Çap değil zaten

• Tan anlayamadım hangisi çap değil soylediklerinizin hepsinde çap geçiyor

İsmi Çap içerik MF Kazanım işte yayını kapattılar da güzelim kitap boşa gitmesin diye VAF Akıllı Soru bankası diye çıkarmışlar ismi Çap ama kendisi değil demem Çap dan nefret etmem sevmediğim yayını övmek zorunda kalıyorum bu kitaptan dolayı bir de Türkçe denemeleri

• Aa ilk defa sizden duyuyorum. Öyleyse bir bakayım haftasonu. Teşekkürler yanıtlarınız için

Bir şey değil bir arkadaş almıştı ondan fark ettim kitaba baktım her soru tanıdık geliyor sonra karşılaştırdık her şey anı.

• pembe kapaklı mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yeterli olur.Çap fasikülleri 11de çözülmeli 12de çapla alakalı hiçbir şeyin yüzüne bakılmamalı fizik adına.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.