Bildirim
Mf3 3.700 olurmu bir bakin allah askina delircem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Direkt ygs sıralamanı yazsan ? -
Yazdim -
Uppp -
Hocam 2k garanti -
quote:
Orijinalden alıntı: Rhodesin gözü
Hocam 2k garanti
Hocam foruma bakiyorumda herkes feni cat cut yapmis fzik beni cok korkutuyor ins dediginiz gibi olur -
Kesin gelir diyorum ben hatta yani cok dahabiyi gelir bence -
Hocam herkesin feni mükemmel yaptığını farz etsek bile YGS ve LYS 1 bence 2015 hariç en zoru o yüzden huzursuz olmamalıyız -
quote:
Orijinalden alıntı: Varcot01
Kesin gelir diyorum ben hatta yani cok dahabiyi gelir bence
Hocam fizikleri yanlis yazmisim 7y veya 8 y olcak duzeltiyorum -
Hocam bu netlerle nereye geri atiyorsun foruma cok takilma -
Hocam hamda yuzde 99 ilk3k dasiniz ama obp biraz sorun olacak size maalesef -
quote:
Orijinalden alıntı: crsxy613
Hocam bu netlerle nereye geri atiyorsun foruma cok takilma
Hocam marmara tip -
quote:
Hocam bu netlerle nereye geri atiyorsun foruma cok takilma
Hahaha stresten kafam guzel olmus yanlis okumusum neretye git.ek istiyorsunuz diye anladim -
Onu demiyorum yani 3bininci felan olmazsin siralamani ya korur ya one cekersin yani insallah -
quote:
Onu demiyorum yani 3bininci felan olmazsin siralamani ya korur ya one cekersin yani insallah
Umarim dediginiz gibi olur hocam -
3.700 'den daha iyisi gelir bence. -
obp den dolayı düşer mf3 2300-2400 falan olur.Mf4 3200-3300 falan olabilir.İşin acı kısmı diploma puanı +95 olupta bu netlerin yarısını yapamayan sayısız kişi var -
quote:
Orijinalden alıntı: AlanTuring
obp den dolayı düşer mf3 2300-2400 falan olur.Mf4 3200-3300 falan olabilir.İşin acı kısmı diploma puanı +95 olupta bu netlerin yarısını yapamayan sayısız kişi var
Hocam ole gelsin deve keserim valla -
mf3
2200-2500 -
quote:
Orijinalden alıntı: AlanTuring
obp den dolayı düşer mf3 2300-2400 falan olur.Mf4 3200-3300 falan olabilir.İşin acı kısmı diploma puanı +95 olupta bu netlerin yarısını yapamayan sayısız kişi var
Obp olayi beni cok sinir ediyor ayni dersande benden 3 alt siniftaki kizin ortalamasi 92 yken 11.sinifta benim 80 di lise katsayisi olmasi lazim
Benzer içerikler
- izmir"de ders çalışılabilecek kütüphaneler
- dy/dx ne demek
- özel yurt giriş çıkış saatleri
- tersi kendisine eşit olan fonksiyon
- benzeyen kelimesinde hangi ses olayı vardır
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X