Şimdi Ara

MF3 İçin FENE ABANIN DOSTLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler mf3 istiyorsanız tıp diş vb Ve matınız iyi gelmediyse sıkıntı yok bir hafta çok önemli adam akıllı oturup çalışan fen de vurur geçer morali bozan kendi kaybeder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gerçekten mi o kadar fark yapar mı yaa matematik aşırı moralimi bozdu şimdi fen çalışmaya çalışsam da aklım devamlı onda zaten yapamadın cekemeyeceksin düşünceleri içimi kemiriyor. hocam tavsiye verirmisiniz son hafta nerler yapmıştınız fen netleriniz kaçtı?
  • Anlaşıldı.
  • O matematiği yapan feni her türlü yapar :(

• şekersiz_kahve kullanıcısına yanıt
    Dostum son hafta hiç deneme çözmedim hatta lys adına deneme genel olarak çözmemiştim bol konu okudum ygs sıram 8k idi mat35geo25 fizik 23 kimya 27.5biyo25 yaptım 6k ya çektim mf3 için mat çok önemli değil bir çok arkadaşım vardı 45 mat 25 geo yapıp fende çuvalladı 10 k dan 16 k lara düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygsmagduru32 -- 13 Haziran 2017; 18:57:32 >
  • ygsmagduru32 Y kullanıcısına yanıt
    2016 mı bu

• Fizik nasıl yapıyosunuz ya ben çalışıyorum o kadar hayaller 20 net gerçekler yalnız 1 i işaretleyip cevabın 2 ve 3 olması o kadar vahim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şekersiz_kahve kullanıcısına yanıt
    Kardeş matematiğin kaç gelir bilmem ama ben 2015 te YGS-2 de 13 bindeydim.

LYS de ise MAT 37 net GEO 15 net civariydi

Fende ise 90 soruda 11 yanlışım vardı...8500 e çektim

• antepo A kullanıcısına yanıt
    matematiğim 45 net gibi bişe gelecek:( bu durum kendime güvenimi aşırı kırdı cunku genelde 60+ oluyordu. normalde fenime daha çok güvenirim severim de feni zaten ama ya yine böyle olursa diye çok korkuyorum ygs2 30k benim. 15k çekmeyi planlıyordum ama şimdi ilk 20k çekersem bile çok sevinicem tıp belki hayal ama diş hekimliği yazarım giderim. aslında çok isterdim bi sene daha hazırlanabilmeyi ama bazı sebeplerden 6 sene sonra geri döndüm yeniden hazırlanmaya 23 yaşında olunca insan bi sene gibi bi ihtimalim olmuyor :( inşallah bizimde matematik sınavımız 2015 kadar zor olmasada yakındır diye umit ediyorum
  • flygnç kullanıcısına yanıt
    Aynen 2016

• doktorolucamben kullanıcısına yanıt
    Klasik fizik kısmında zorlanıyorsan modern fizik kısmınınkaçırma ezber çoğunlukla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.