Bildirim
mf3 ilk 500 deyim tobb tıp vs Hacettepe tıp
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
araştırmadım o yüzden irdeleyemem pek ancak hacettepe san olarak ülkedeki en iyi tıp bence eğitim açısından bilemem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben o sıralamaya sahip olsaydım tobb seçerdim -
eğer kariyer yapma gibi bir hedefin yoksa söylediğin şartlarda tobb da okumak daha rahat fakat yurtdışı vs. istiyorsan bildiğim kadarıyla hacettepe ve cerrahpaşa diğer tıp fakültelerine göre birkaç adım daha ileride -
quote:
Orijinalden alıntı: BraveHeart4
eğer kariyer yapma gibi bir hedefin yoksa söylediğin şartlarda tobb da okumak daha rahat fakat yurtdışı vs. istiyorsan bildiğim kadarıyla hacettepe ve cerrahpaşa diğer tıp fakültelerine göre birkaç adım daha ileride
ileride akademisyen olma idelim var, tobbta 40 kişi 2 sınıf halinde eğitim alıyor profesörlerin yarısı hacettepeden zaten ama hacettepe tıpta 175 kişi sanırım özel ilgi olmaz ama profesör sayısı daha fazla ancak burs imkanı ilk 100 dışında yok çok kararsızım -
Dostum ünide alacağın 1500 lira yerine mezunken +3000-5000 almak istiyorsan Hacettepe seç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tobb da çevre edinme şansın daha fazla olur muhtemelen, akademisyen olmak için bazen birilerinin elinden tutması gerekiyor çok yakın bir arkadaşımın babası aile hekimi 9000 civarı kazanıyor tabi gelen hasta sayısına göre değişiyor galiba onlarda, maaşı dert etme bana sorarsan, imkanın varsa ikisini de gez önemli olan sadece üni. sunacağı imkanlar değil kendi oluşturacağın imkanlar, son olarak ben olsam hacettepe yazarım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X