Şimdi Ara

MF3 VE MF4 :20k-30k olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nasıl bir tercih listeniz olacak?Hangi bölümleri düşünüyorsunuz?

• mf4-21k pusuda bekliyorum yazacak yer arıyorum
  • Benimde 20k.Bende kararsızım ya neyi araştırsam iş imkanı az deniyor
  • Hocam bende 25 k çok kararsızım ecza mı mimar mı cevremdekiler de diş zorlayabilirsin diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş burslulardan olabilir sanırım devlet biraz zor sanki.Eczacılığa da bitti diyenler var ya bilemiyorum ki. Bende asıl ftr istiyordum ama iş imkanına bakınca az diyenler var gönlümde o vardı ama.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20k sıralama tavsiye
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kyane2345 K kullanıcısına yanıt
    Hocam ftr düşünüyorsan o sıralama bandında hangi özeller tutuyor? Bazı özeller kendi hastanesine alıyor direkt öğrencilerini ve çok iyi para alıyorlar. Onun için sordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25k ya marmara iyte veya gtu bilgisayar dusunuyorum, robot teknolojileri revaçta olucak uzun bir sure

• Özellere bakmadım devlet düşündüğüm için hacettepe vardı işte 24.5k ile alan ama sen araştır yinede özellerden istiyorsan
  • HACETTEPE OTOMOTIV

Araştırın.

• odtü elektrik elektronik kıbrıs olabilir o da tercih olarak yazılabilir
    Hocam eğer gerçekten istediğin bir bölümse ve Hacettepe tutuyorsa -ki ftrnin açık ara farkla en iyisi- gitmelisin. Ftr hakkında bitti, öldü diyorlar ama öyle bir şey yok. Ftr de aynı tıp gibidir, kendini geliştirmene bağlıdır. Örneğin yüksek lisans yapıp spesifik bir branşta yoğunlaşabilirsin. Birsürü kursları var, onları takip edebilirsin. Hele ki Hacettepe'de okuyorsan daha sonra üniversitede kalıp hem hocalık yaparsın hem de hastanesinde çalışırsın. İsteyene, çabalayana iş imkanı çok kısacası.

• 26k mf3.

Araf ya bildiğin birçok şey geliyor ama birçok şey degelmiyor ve gelmeyenler güzel şeyler.Bok gibi sıralama hakkaten
  • İTÜ için önerilerimi yapmam gerekirse;

Yazılım sektörüne ilgim var, yazılımcı olmak istiyorum: İTÜ Matematik Mühendisligi

Gelecekte havacılık sektöründe çalışmak istiyorum: İTÜ Uzay mühendisliği

Makine, Üretim, Tasarım gibi konulara ilgim var ama kesin bir sektör belirlemedim: İTÜ İmalat Mühendisliği

• chamallow C kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum.Ama kararsızım şu an. Hacettepe yle aramda 400 kişilik fark var tutar gibime geliyor yazsam ama ben izmirde yaşıyorum burada da katip çelebi var 37k ile almış geçen sene düşük ama bir yöndende sağlık alanında iş ararken hangi üni diye bakılmadığından ailemin yanında mı okusam diye de düşünüyorum.
    Eğer ailenin yanında okumak senin için çok daha avantajlıysa İzmir'i tercih etmelisin. Katip çelebinin derslerine ve varsa kulübünün faaliyetlerine bakmanı öneririm. Yani fizyoterapi kulübü gibi bir şeyi varsa ne tür etkinlikler, eğitimler oluyor vs. Bunları hacettepeyle kıyaslarsın.

• Onada bakarım işte ailemin yanı daha avantajlı duruyor.Hem rahat ederim hemde biraz babam zorlanabilir ankaraya gidersem borçları vardı onu da düşünüyorum sıkıntıya girmesin diye ona göre tekrardan karar vericem bakalım.
  • Mf3 23 k hicbir sey gelmiyor anasini ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.