Şimdi Ara

Mf4 14k dan mezuna kalan birisine verbileceginiz tavsiyeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
8
Favori
7.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazanovaxx7 K kullanıcısına yanıt
    Olarakda diye yazılmaz olarakta dır doğrusu türkçen eksik gibi geldi bana yanlış anlama yanı ama böyle bi sıralama yaptiysan temelin var demek önce bütün branşlarda kendini toplarsın sonra da bol bolll deneme anladım ki deneme çok önemli bu arada mezun olarak gidecegin bi yer var mı dershanesiz nasıl yapmayı dusunuyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkez123

Olarakda diye yazılmaz olarakta dır doğrusu türkçen eksik gibi geldi bana yanlış anlama yanı ama böyle bi sıralama yaptiysan temelin var demek önce bütün branşlarda kendini toplarsın sonra da bol bolll deneme anladım ki deneme çok önemli bu arada mezun olarak gidecegin bi yer var mı dershanesiz nasıl yapmayı dusunuyorsun

Etut merkezi gibi bir yere gidebilirim gitmesemde sorun olmaz derslerin cogunu netten halledecegim 1-2 tane whatsapp soru cozum grubunada katildim oyle yani bunlar yeterli olur diye dusunuyorum

• sbs diyor
  • Up

• Yaklaşık aynı durumdaydım, ben de SAL'da okudum hatta. Diploma notum da 78 filandı. İlk sene 18k, ikinci sene 2k yaptım. Eğer yapabileceğine inanıyorsan kal, bu kararı ancak kendin verebiliyorsun.
  • merkez123 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddi misiniz anlayamadım açıkçası, ayrı yazılan "da"yı bitiştirdiğiniz yetmiyormuş gibi sert sessiz benzeşmesi de yapmışsınız.
  • Sanayide simitçi
  • Sana vereceğim tavsiye: kalma.

• benimde hedef boun ee idi. 12bindeyim.mezuna cesaret edemedim. sana kolay gelsin yuce insan

• MKepo M kullanıcısına yanıt
    SAL da cok arakadasim var maalesef oranin ve MAL in iyi arkadas ortami lisede ders calismani engelliyor ne yapalim 1 senem gidecek ama belki cok iyi bir yere gidecegim senide tebrik ederim bu arada

• Bende mezuna kalmıştım 40 dan 7.7 ye çektim ki obp 68 olmasına rağmen. Sende güzel çalışırsan çok rahat daha ilerilere çekersin . Ben şuanlık kaynak tavsiyesi vericem takıldığın bir konu olursa yardımcı olmak isterim.

Matematik : Kesinlikle ve kesinlikle karekökü çözmeni tavsiye ederim sorular zordur fakat ufkunu açar.Forumda bu sene bilfen çok övüldü çok kalın bir kitaptı çözmedim ama bi bakmanı tavsiye ederim
    Geometri : Ben fem beyazı çözmüştüm gerçekten kaliteli kitap onun dışında birey zordur fakat geliştirir.
    Fizik : Finalin soru bankası gerçekten zor ve çoğu kitapta olmayan uç konu dediğimiz konuların soruları var . Sınav sistemi gittikçe garipleştiği için bu kitabın değeri artıyor bence. Simetri konu anlatımı berbat olmasına rağmen sözel kısmın konu anlatımı sadece iyi ordan sözelleri halledebilirsin.
    Kimya : Kesinlikle palme. Özellikle palme organik kimya kitabı çok kaliteli bu kitabı hakkıyla çözersen organik kimyada pek sorun yaşamazsın. Fem beyaz kimya bu da güzel kitap bunuda tavsiye ederim.Bide palmenin normal lys ve ygs soru bankaları iyi
    Biyoloji : Benimde biyolojim 0 dı. Fakat bu kitap işin özünü vererek tertemiz anlatıyor. Bana yetmemişti tabi. Finalın kitabı baya kalın fakat hikaye gibi sindire sindire anlatıyor bir altyapı oluşturması adına çalışılabilir sonra palme ile güzel temel atılabilir. Buarada biyolojide simetriler oldukça kaliteli kesinlikle onuda tavsitye ederim.

Benden şimdilik bu kadar.

• MKepo M kullanıcısına yanıt
    Açıkçası cümleyi okumadım orda da yı birleşik görunce nasıl k den sonra t yazmaz diye dusundum meğer o da bağlaç imiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEVISKUS

Bende mezuna kalmıştım 40 dan 7.7 ye çektim ki obp 68 olmasına rağmen. Sende güzel çalışırsan çok rahat daha ilerilere çekersin . Ben şuanlık kaynak tavsiyesi vericem takıldığın bir konu olursa yardımcı olmak isterim.

Matematik : Kesinlikle ve kesinlikle karekökü çözmeni tavsiye ederim sorular zordur fakat ufkunu açar.Forumda bu sene bilfen çok övüldü çok kalın bir kitaptı çözmedim ama bi bakmanı tavsiye ederim
    Geometri : Ben fem beyazı çözmüştüm gerçekten kaliteli kitap onun dışında birey zordur fakat geliştirir.
    Fizik : Finalin soru bankası gerçekten zor ve çoğu kitapta olmayan uç konu dediğimiz konuların soruları var . Sınav sistemi gittikçe garipleştiği için bu kitabın değeri artıyor bence. Simetri konu anlatımı berbat olmasına rağmen sözel kısmın konu anlatımı sadece iyi ordan sözelleri halledebilirsin.
    Kimya : Kesinlikle palme. Özellikle palme organik kimya kitabı çok kaliteli bu kitabı hakkıyla çözersen organik kimyada pek sorun yaşamazsın. Fem beyaz kimya bu da güzel kitap bunuda tavsiye ederim.Bide palmenin normal lys ve ygs soru bankaları iyi
    Biyoloji : Benimde biyolojim 0 dı. Fakat bu kitap işin özünü vererek tertemiz anlatıyor. Bana yetmemişti tabi. Finalın kitabı baya kalın fakat hikaye gibi sindire sindire anlatıyor bir altyapı oluşturması adına çalışılabilir sonra palme ile güzel temel atılabilir. Buarada biyolojide simetriler oldukça kaliteli kesinlikle onuda tavsitye ederim.

Benden şimdilik bu kadar.

Oncelikle tebrik ederim siralaman icin ve teskkur ederim tavsiyelerin icin bahsettigin kitaplarin cogu gecen sene aldigim %80 i bos olan kitaplar sana sorum mf4 dusundugum icin biyolojiden finali almama gerek varmi su an elimde esen ve palme var ama temel olusturmak icin alabilirim de bide biyoloji de kac net yaptin lysde benim 15 ti?

• quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

benimde hedef boun ee idi. 12bindeyim.mezuna cesaret edemedim. sana kolay gelsin yuce insan

Eyv. Kardesim nereyi yazmayi dusunuyorsun o siralamaya

Ygs 8k idi. Lys mat 44 5 geo 17 10 fizik 27 3 kimya 29 1 biyo 21 6 ham 5k idi belki biraz fikir oluşturur
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEVISKUS

Ygs 8k idi. Lys mat 44 5 geo 17 10 fizik 27 3 kimya 29 1 biyo 21 6 ham 5k idi belki biraz fikir oluşturur

Eyv. Obp kurbani olmussun uzuldum o konuda benimdr ygs 13k lys mat 41d 6y geo 17d 9y fizik 21d 9y kimya 24d 5y biyoloji 18d 12y saol butun tavsiyelerin icin

• quote:

Orijinalden alıntı: kazanovaxx7

quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

benimde hedef boun ee idi. 12bindeyim.mezuna cesaret edemedim. sana kolay gelsin yuce insan

Eyv. Kardesim nereyi yazmayi dusunuyorsun o siralamaya

itu kontrol otomasyon

netlerin baya iyi bu sene düzgün bi çalışmayla çok iyi yerlere gelebilirsin , kolay gelsin :)
  • Guncel

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.