Şimdi Ara

Mf4 14k dan mezuna kalan birisine verbileceginiz tavsiyeler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
8
Favori
7.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kazanovaxx7

Vay be ne umutlarla ne hayallerle acmistim bu basligi yapacağımdan o kadar emindim ki bi de simdiki halime bak yürüyen enkazdan farkım yok her günüm her dakikam pismanlıkla geciyor gecen sene yazmadığim icin o kadar güzel anılarim ve arkadaslarim varmis ki gecen sene bide simdiki halime bak berbat bi sene hem psikolojik hem de bedensel olarak bitik haldeyim bide bunlarin ustune ygsde cok berbat yaptim ve ygsden beri iki aydir depresyondayim ve 1 ay kalmis lys ye ne olacak ne bitecek hic bilmiyorum girmek istemiyorum yasamak istemiyorum ama nasil olacak sonum dusunmek bile istemiyorum neyse gencler bu buradaki herkes icin ibretlik bir hikaye olsun belki bilemem sorun bendedir mezuna birakip cok iyi yapanlarda olabilir ama benim gibi daha kotu yapanlarinda sayisi da azimsanacak gibi degil o yuzden riske atmayin mezuna birakarak sonunda ne olacagini bilemezsiniz ve gecen zamani geri getiremiyorsunuz bidd benim ki gibi bi seyler yasarsaniz ne ders calisabilirsiniz nede yasamak istersiniz anlık gazlarla hareket etmeyin

Hocam böyle düşünmeyin bu seneki ygs çok abidik gubidikti lysde yerler cok oynayacak bende gecen seneden kotu yaptim ama lys yardirdim bu sene az cok ayni durumdayiz sakin olun yaparsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kazanovaxx7 K kullanıcısına yanıt
    Ygs kac k geldi hocam

kardeş canını sıkma 1 ay dişini sık seneye bugün bu konuyu hedeflerimize ulaşmış bir şekilde hortlatalım :)

Kac k geldi ygs hocam?

• Çok aşırı gereksiz takılı kaldın ygs sıralamana. Gecen sene 14k yapmis adam ygsde 23binden 5bine cekebilirdi cok RAHATça.kendini yedin bitirdin boş yere aylardir. umarim birakmamissindir.
    28binden mezuna kalip 28bininci oldum bende bu arada. lol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 20 Mayıs 2016; 0:55:44 >
  • Sanki sey gibi geliyor kapasitemin 14k oldugu gecen sene yaptigimdan daha iyi yapma ihtimalimin yok gibi oldugu sanki butun mezun senemi bos gecirdigim ustune birsey katmadigim aksine gecen seneki durumumum daha iyi oldugu hayatimdaki rn berbat karari verdim gibi hissediyorum her sabah eziyet cekiyorum hafta ici bombos kaldim bu sene dersanr sadece hafta sonu idi sanki butun sene hafta icleri hicbir sey yapmamis gibi hissediyorum bide bunlarin ustune ygsde 23k gelince dibi gordum iste oysa bende cok istiyorum kafamdaki butun dusunceler gitsin su 1 ay kafam bos bi sekilde calisabileyim ders sonrasinda itu ehb yi kazanmayi o kadar cok istiyorum ki anlatamam ama simdi olmuyor abi olmuyor ygsden sonra iki aydir hic ders calismadim desem yalan olmaz zorladim bi kac kere ama olmuyor surekli gecmis aklimda hic cikmiyor arkadaslarimla yazip gitseydim su an egleniyor olacaktim oysa bi de kendi halime bak diyorum simdi ve her dakika her anim pismanlikla geciyor ama iste eger itu ehb yi kazanirsam hepsinr degecek fazlasiyla ama onu yapacagima dair ne inancim var nede gucum

• Siralaman iyi olunca ilerde hayatında iyi olucak diye bi kuralmi var
    15 civarına çekilir diş hekimi olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: alimaymunabak

Siralaman iyi olunca ilerde hayatında iyi olucak diye bi kuralmi var

Ya orasi oyle ama dis hekimi olursun ne olacak diye butun bunlari basite indirgeyemezsin dis hekimi olmak isteseydim yazardim zaten gecen sene

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alimaymunabak

Siralaman iyi olunca ilerde hayatında iyi olucak diye bi kuralmi var

Ya orasi oyle ama dis hekimi olursun ne olacak diye butun bunlari basite indirgeyemezsin dis hekimi olmak isteseydim yazardim zaten gecen sene

Meram anadolu?

• Haci evet hata etmişsin gecmiste bencede

ama hala kaybetmis sayilmazsin, erken pes etme.. 23k dan 5k ya saglam temelli bi mezun cok calismadan bile cekebilir.. Ki sen gecen sene yatarak 14k yapmissin.. 5k olmazsa 9k olur turkce yazarsin..

Su 1ayi saglam gecir, acikcasi cevremde 7-8k hedefleyen adamlar mezun olmadigi halde cok saglam degiller. Neredeyse 400u gecemiyor bublar lys denemelerinde ama kime sorsam hepsi tip istiyor.. Rakiplerin cok disli degil yani..

• Lezyoner1 kullanıcısına yanıt
    Evet meram anadolu mezunuyum sende mi oradaydin

• osurgan kullanıcısına yanıt
    Dostum zaten itu ehb olsun baska bi sey istemiyorum turkcesi ingilizcesi pek fark etmez ama dayanamiyorum hicbir seye yasamak istemiyorum artik swdece olsun istiyorum ama gecen seneden daha kotuyum gibi hissediyorum kendimi of of

• quote:

Evet meram anadolu mezunuyum sende mi oradaydin

Evet hocam az eskitmedik dsi yollarını

• quote:

Dostum zaten itu ehb olsun baska bi sey istemiyorum turkcesi ingilizcesi pek fark etmez ama dayanamiyorum hicbir seye yasamak istemiyorum artik swdece olsun istiyorum ama gecen seneden daha kotuyum gibi hissediyorum kendimi of of

abi cok normal, yaptigin kolay bi sey degil..

ama yikilmani gerektiren bisey yok ki.. 23binden 9k ya hatta 5k ya cekmek bi mezun icin zor degil.. 2ay yatmissin tamam ama hala 1ay var ve temelin saglam..

yokatlas.com a gir istedigib bolumun sonuncusu ygs de kacinciymis bi bak.. ben bakmadim ama eminim ki 25-30k dan 9kya çekmistir, ingilizcesi de 20k dan falan gitmistir 5kya..

Simdi ne kadar cok özluyorum bir bilsen okulumu arkadas ortamimi ve gecen sene ye de donmeyi cok istiyorum ki bide simdiki bitmis tukenmis halim deli ediyor beni dayanamiyorum

• osurgan kullanıcısına yanıt
    Hicbir sey heyecanlandirmiyor hicbir sey kendimi iyi hissetmmemi saglamiyor buna yok atlasta dahil hayatimin en berbat kararini verdim 14k dan mezuna birakarak daha otesi yok ve bu hic aklimdan cikmiyor

• quote:

Simdi ne kadar cok özluyorum bir bilsen okulumu arkadas ortamimi ve gecen sene ye de donmeyi cok istiyorum ki bide simdiki bitmis tukenmis halim deli ediyor beni dayanamiyorum

Çıkmamış candan ümit kesilmez hocam.

• quote:

Hicbir sey heyecanlandirmiyor hicbir sey kendimi iyi hissetmmemi saglamiyor buna yok atlasta dahil hayatimin en berbat kararini verdim 14k dan mezuna birakarak daha otesi yok ve bu hic aklimdan cikmiyor

ben mezun degilim, ama senden farkim yok..istedigim aldigim halde.

hala iyi durumda oldugunu unutma, 20k dan 9k ya cekmek zor degil. Ulan yatarak 14k ya giren birisin dusunecegin sey seneye neler yapsam olacakken sen hala gecmisi dusunuyon.. sanki arkadaslarini kaybettin, zaten uniye gitsen sadece bir ikisi saglam dostun olacakti, hala gecerli bu..

Yazmaktan sikildim hocam, cekeceksin 9k ya univetsitede ne yapacaksin bunlari dusun hayal kur.. hadi eyvallah

Cıkmadik can mi benden can cıkali cok oldu yürüyen ceset gibiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: osurgan

quote:

ben mezun degilim, ama senden farkim yok..istedigim aldigim halde.

hala iyi durumda oldugunu unutma, 20k dan 9k ya cekmek zor degil. Ulan yatarak 14k ya giren birisin dusunecegin sey seneye neler yapsam olacakken sen hala gecmisi dusunuyon.. sanki arkadaslarini kaybettin, zaten uniye gitsen sadece bir ikisi saglam dostun olacakti, hala gecerli bu..

Yazmaktan sikildim hocam, cekeceksin 9k ya univetsitede ne yapacaksin bunlari dusun hayal kur.. hadi eyvallah

Insallah dostum bunu ne kadar cok istiyorum tahmin bile edemezsin sadece gelecege odaklanip su 1 ayi calisarak gecirip sadece önüme bakmayi ne kadar cok istiyorum tahmin bile edemezsin ama olmuyor iste her an her dakika icim kan agliyor olmuyor neyse eyvallah saolasin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.