Şimdi Ara

Mf4 14k dan mezuna kalan birisine verbileceginiz tavsiyeler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
8
Favori
7.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende mezunum..Yazınızı baştan okudumda bende kendimi gördüm. Az önce instagramdan arkadaşlarıma baktım sınıftan falan..Sıradan yere gidenler bile ünide egleniyor geziyor tozuyor..Beraber hayal kurdugun samimi arkadaşların gidiyo ünide hayalleri gerçekleştiriyor ama sen hala integral türev organik peşindesin.. Bide simdi yazına denk geldim kendimi gördüm.. Benim Ygs iyiydi bu sene ama şu 2 ayı neredeyse boş bıraktım o kadar bunaldıkki arkadaşlarımda ben de... Gecen senede Nisan Mayıs boş geçmişti yaz sıcakları bide 1 sene hapis gibi dershane okul..Gecen yaz en son kafamı dagıtmıstım ama şu günlerde tekrar bittim dediginiz gibi.. Top oynamayı kafamda stres olmadan film izlemeyi arkadaşlarla kafa rahat gezmeyi o kadar özledimki.. Piskolojik olarakta anlıyorum sizi..En samimi yedigin ictigin ayrı gitmeyen adamlar üniye gidince ister istemez sogukluk oluyor her zaman aramıyolar sormuyolar.. Aileye karşı sorumlu olmak..Bunlar insanı yiyor bitiriyor.. Ama ben tıp kazanırsam sizde itüyü o zaman bu günleri unutacaksınız.. Umarım sonu güzel biter..

Ayrıca gecen sene gayette güzel yapmışsınız geçen sene Mat gerçekten zordu.. Kimyada çok kolay degildi bence..Fizikte sanırım garip oldu normal sınavlara göre.. Biyolojim cok cok iyiydi ama benimde kötü gelmişti.. Konular ne alemde hocam? Eger eksik çok degilse halledebilirsin

• Brkfba7171 kullanıcısına yanıt
    Neyim eksik neyim iyi hicbir fikrim yok iki aydir ruh gibiyim zaten kitap yuzu acmadim acmaya calistim ama olmadi simdi ne bok yicem bilmiyorum iste dedigin gibi benim ituyu senin istedigin tip fakultesini kazanirsan hersey cok daha anlamli olacak ama benim bu halimle ders calismam imkansiz 1 ayda da sonrasinda ne olur bilemem buyuk ihtimal daha da dusururum cekilecek cilemiz varmis demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazanovaxx7 K kullanıcısına yanıt
    Geçen sene bende Mat sınavında rahatsızlanmıştım hocam.. Bide sınav zor olunca kopmuştum..Fen sınavlarına dağılıp girdim iyice dagıldım.. Tıp ve diş haric her sey geldi gecen sene..Ama yediremedim kendime.. Kacar gibi yazıp gitmek istemedim potansiyelim bu degil dedim..Yazın kafamı dagıttım 3 ay kitap acmadım. İşte calıstım falan. Ama bu zamanlar herkeste kopma oluyor.. Bende bu sene yine koptum ama gecen sene kadar olmadı...Türevi falan bitirdim büyük konulara calıstım..Sistemler calıstım falan..Hala eksik çok inan fizikten falan..Ama hallolmalı bunlar.. Bende ders calısayım dedim pc basına oturdum şuanda mesela..

Dediğin gibi ruh gibi olduk iyice..Ben telefonu facebook instagram bilgisayar Tv.. Hepsini hayatımdan cıkardım iyice tükendim bu 1 senede inanın..Gecen sene arkadaşlarım varken okul varken bu kadar yıpranmamıstım piskolojik olarak.. Yaz gelse 2 senelik hapisten cıkmıs gibi olacagım.. Kitap okuyamıyorum 2 senedir.. Film izlemiyorum dogru düzgün..Bu sene sadece Fenerbahcenin maçlarını kacırmadım o da şampiyon olamadık düşün yani Spor yok halı sahaya gitmiyoruz kafamız rahat dışarda 2-3 saat gezemiyoruz..Arkadaşlarla otursak muhabbet dönüo dolasıyo sınava geliyo..Sınav sonrası hayallere.. 12 arkadaşlar neysede sizi ben anladım hocam mezunluk gerçekten cok daha zorr..İnsanların gercek yüzünü ögreniyorsunuz hayatı görüyorsunuz.

• Brkfba7171 kullanıcısına yanıt
    Yapsamda zevk almiyorum hicbir seyden tek umudum sinavin iyi gelmesi oda zor gozukuyor imkansiz hatta gecen snee sinavin bitirdigim an hic cikmiyor aklimdan 14k gelmesi ve benim mezuna birakmam nasil bi cesarettir bu anlamiyorum neymis odtu ee kazanacakmisim sene boyu bu ozguven devam etti salak gibi dershaneye ihtiyacim olmadigini dusundum sadece hafta sonu olan bi yere yazildim hafta ici bombos kaldim bazen calistim bazen calismadim zaten sene boyu surekli gorustugum bi kac kisi vardi onlarinda yuzleri eskidi sıkıldik birbirimizden oysa gecen sene oyle miydi femdeydim bizim siniftaki arkadaslar meram fen ve meram anadoludandi zaten sbs doneminden beri arkadasligimiz devam etti ve son sene canimiz sıkildiginda dersten kacip koda gidiyorduk ne biliyim nargile falan yapiyorduk dersane desen cok samimiydik hocalarla kanka gibiydik dersten sonra hocalarla basket oynamaya falan giderdik ne biliyim ayni zamanda derste calismistim ve simdi anladim ki seneyi de cok guzel bitirmisim ne diye kabullenmiyorsun ki cok doluyum cok simdi ise aktivite yapacak ortam yok arkalarin cogu gitti ben kaldim salak gibi tercih yapmadim bana dediler olm yaz pisman olursun sen calismazsin falan diye ama iste zekama ve kapasiteme guvendim yaparim dedim yolun sonuda karanlik oldu simfi o eski halden bu hale gelmek of of cok doluyum sayfakarca yazi yazabilirim her yere

Bence sayfalarca yazı yazacagina git çalış istedigin yeri kazan olmadı ilk 10kdan bir yer sonra gel burada üniversite anılarını anlat sana diyelim ki nick entry uyumu falan hadi kalkkk

• and_soo A kullanıcısına yanıt
    Deneyecem denemeye calisacam

Hocam bende calısamayan birisiydim..Ama gecen sene korktugum konular oldu bu sene onların üstüne gittim mesela..Biliyosun sınavda cok zorlamıyolar bazı konular hariç. Ben gecen sene o zorladıklarından korkmustum mesela.. Arkadaş olayıda biz 7-8 kişiydik çok samimi.. 3-4 kişi kaldık ama ne zaman canımız sıkılsa aradık oturduk beraber takıldık..Pc de oturuyorum şuanda ama içim rahat değil mesela.. Kitap kapagı acasım gelmiyor netten dinleyim diyorum.. Senin olay daha farklı..Ben tıp gelmedi hukuk ftr falan geldi ama yazmadım..Dedim seneyede büyük ihtimal gelir bunlar..Ama kalırsam tıpta gelebilir dedim.. Zaman cok cok az kaldı gibi ama 1 ayda neler yapılır neler.. Ayın 26 sı deyince bitecek bunların hepsi...Çok sıkıldım bunaldım o kadar çok içime attımki bazı şeyleri anlatamam..Ama hiç pişman olmadım..Pişman olacak karar vermedim ben dedim kendime..Kararı ben verdim sonuca katlanırım dedim. Yazın kazanamasamda yazar giderim dedim kimse bir şey diyemez..Ama kazanırsam o mutlulugu dünyalara degismem dedim..

İcin doluysa pmden yazabilirsin dinlerim ben Ama pes etme bence..

• 14 k yapsam burada tuzlaya kadar koşarım.

• Bir kuyudayim cırpiniyorum surekli ama cıkamıyorum cıkmayı o kadar cok istiyorum ki

hocam yaparsın pes etme temelinde varmış bak biraz gayret et güzel günlerini düşün aileni düşün zaten az kaldı cekersin
  • isyanlarda 16 İ kullanıcısına yanıt
    Insallah be artik zorlayacam kendimi az cok ne calisirsam sonra yoluma bakacagim bide bunca yasanilanin ustune itu ehm olursa cok anlamli ve mukemmel olacak

• Odtu insaata git odtu mimarliga git
    Dise git
    Birsuru secenek vr
    Gerek yok 1 sene daha harcamaya
    Ayrica ytu diye kucumsedigin universite turkiyenin en iyi universitelerinden birisi ytu kotu bir uni degil okunur

• Wrutera kullanıcısına yanıt
    Gitmedigime kopek gibi pismanim her dakikam pismanlikla geciyor ama buyuk bir aptallik yaptim olan oldu suan caresizim 1 ay sonraki sinavda ne yapacam hicbir fikrim yok of of tam tamam diyorum onune bak diyorum aklima geliyor gene dertleniyorum olsun bitsin artik bazi seyler sadece olsun

iyi sıradan mezuna kalan biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Hele o çıkayım gezeyim lanet olsun modu çok kötü.Hem çalışmıyorum hem de eğlenmiyorum da yani ikisinden birini seçmem lazım.sıkılacaksam bari çalışarak sıkılayım diyorum.Sen de bu durumdasın sanırım.
  • Sacmalama hemserim elinden ne geliyorsa yapsana seni taniyorz az cok seni 6 7 ay oncesi whatsapp grubundan etme eyleme

• Aynen dostum abi ben boyle degildim eglenmesini de bilirdim eskiden simdi ise kendi kendimi yiyip bitirmekten baska birsey yapmiyorum suan yakin arkadaslarim istanbulda ankarada gezip tozuyorlar bense salak gibi yazmadim mezuna kaldim simdi ise hersey daha kotu gecen seneden daha kotu bi haldeyim ders konusunda hadi onu gectim fiziksel olarak bittim vucudum iflas etti gozlerim bozuldu cildim bozuldu lan diyorum ki sadece en azindan olumlu bi sey olsun yok abi yok isyan etmiyorum ama bazi seyler olsun artik ya olsun bizimde yuzumuz gulsun bizde mutlu olalim yeter be gerci millet neler yasiyor senin yasadigin ne derseniz de haklisiniz ama ilk defa boyle bi sey basima geldi ve bu lanet seneye kalmasaydim olmayacakti hicbiri gibime of of iste dusundukce icin icinden cikamiyorum olmuyor aga olmuyor ben ne yaptim demekten alikoyamiyorum kendimi

• Olmuyor iste olmuyor denemedigim yol kalmadi olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kazanovaxx7

Olmuyor iste olmuyor denemedigim yol kalmadi olmuyor

14 kdan mezuna kalirsan olacaği bu tövbe tövbe

• Beni deli eden de bu ya herseye kendim karar vermis olmam baskasi degil sadece kendim etken olmam

• quote:

Orijinalden alıntı: kazanovaxx7

Beni deli eden de bu ya herseye kendim karar vermis olmam baskasi degil sadece kendim etken olmam

Hocam bence siz 14k yi kuçumsemiyordunuz hatta çok sevindiniz ama sonradan gorme zenginler olur ya daha cok ister onun gibi ilk 1 k falanda yaparim dediniz bunun gibi bisey herhalde sadece tahmin olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.