Şimdi Ara

Mf4 14k dan mezuna kalan birisine verbileceginiz tavsiyeler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
8
Favori
7.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok dostum bizim ortamimizda yani arkadas cevremizde ozguven ve ego cok yuksekti gecmiste surekli basarili olunca cok asiri emek vermeden yani biz 10k yi falan kucumserdik netlere bakip bunu mu yapamayacz derdik surekli bu sene boyu devam etti bende 14k yi cok kucumsedim cunku bayagi arkadasim vardi ilk 1k da falan benim zeka yonunden cok eksigim olmadigini dusundum surekli onlardan ama iste insan sonradan farkina variyor herseyin bunlari yasayinca kiymetini anliyor herseyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be simdiki halime gülüyorum neydim ne oldum diye hicbir zaman ne oldum demeyeceksin ne olacagim diyeceksin

• Kaç bin oldun hocam

• 23k da sorun o degil ya o herseyin bahanesi iste

• Mezuna kalmak böyle olgunlaştırıyor insanı. Konunun açılış amacı bir ego tatmininden başka bir şey değildi. 14 k olan adam tavsiye istiyorsa ya 140 k yı 14 k sanmıştır ya da yanlışlıkla 14 k olmuştur. Neyse, konu belli ki ego için açılmış ancak son duruma baktığımızda gerçekten olgun birinin mesajlarını görüyorum. Senin için hayırlısı olmuş. Mezuna kalmak sana yaramış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Mezuna kalmak böyle olgunlaştırıyor insanı. Konunun açılış amacı bir ego tatmininden başka bir şey değildi. 14 k olan adam tavsiye istiyorsa ya 140 k yı 14 k sanmıştır ya da yanlışlıkla 14 k olmuştur. Neyse, konu belli ki ego için açılmış ancak son duruma baktığımızda gerçekten olgun birinin mesajlarını görüyorum. Senin için hayırlısı olmuş. Mezuna kalmak sana yaramış.

Allah bazi seyleri kaybettirdi ki kiymetini anlayayim ama mezuna kalmak beni mahvetti olgunlastim eyvallah da hem psikolojik hem bedensel cok hasar aldim nasil toparlanir bilmiyorum zaten lysde ne yapabilecem onuda bilmiyorum of be

• Bro yapma be :/

• LesAnders kullanıcısına yanıt
    Olm o degilde yaz aklima geldi neydim ne oldum ahahahhahahha

• kazanovaxx7 K kullanıcısına yanıt
    Kütüphane önü hayaller, cimlerde kurulan planlar wtf

• quote:

Orijinalden alıntı: LesAnders

Kütüphane önü hayaller, cimlerde kurulan planlar wtf

Zaten o zamanda sonra benim butun sene sarpa sardi ygsden sonrasinj zaten biliyorsun ulan varya her an her dakikam pismanlikla geciyor onu gectim bide caresizim girmek zorundayim kodumun sinavina neyse la ama sana helal olsun iyi yaoacagina inaniyorum duzenli azimli bi sekilde ilerledin sene boyu insallah gonlunce olur hersey

• kazanovaxx7 K kullanıcısına yanıt
    Yazın sen itu ben tıp kazandigim zaman yasarı da alıp o çimlerde tekrar konuşacağız bunlari.O zaman inan her şey güzel olacak. Umudu yitirme reyiz lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesAnders -- 27 Mayıs 2016; 23:37:17 >
    Sorunlarim var be reyiz ders isi olmuyor ama eski bildiklerimle biraz da sans yardim ederse olur belki insallah diyim ne diyim

• quote:

Orijinalden alıntı: kazanovaxx7

quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Mezuna kalmak böyle olgunlaştırıyor insanı. Konunun açılış amacı bir ego tatmininden başka bir şey değildi. 14 k olan adam tavsiye istiyorsa ya 140 k yı 14 k sanmıştır ya da yanlışlıkla 14 k olmuştur. Neyse, konu belli ki ego için açılmış ancak son duruma baktığımızda gerçekten olgun birinin mesajlarını görüyorum. Senin için hayırlısı olmuş. Mezuna kalmak sana yaramış.

Allah bazi seyleri kaybettirdi ki kiymetini anlayayim ama mezuna kalmak beni mahvetti olgunlastim eyvallah da hem psikolojik hem bedensel cok hasar aldim nasil toparlanir bilmiyorum zaten lysde ne yapabilecem onuda bilmiyorum of be

Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. Bu sene ben de mezundum ve Allah'a şükür bitiyor. Artık ne sıralamam ne de iyi bir üniversite umrumda değil. Hayırlısıyla bir yere gideyim yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: LesAnders

Yazın sen itu ben tıp kazandigim zaman yasarı da alıp o çimlerde tekrar konuşacağız bunlari.O zaman inan her şey güzel olacak. Umudu yitirme reyiz lutfen

Ömer sen misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: kazanovaxx7

Sorunlarim var be reyiz ders isi olmuyor ama eski bildiklerimle biraz da sans yardim ederse olur belki insallah diyim ne diyim

Allah hakkımızda hayırlısıni eylesin reyiz

@serçe Ömer kim

Sen değilsen sıkıntı yok.

• Yine bir gun daha bitti sonumu cok merak ediyorum ne olacak diye uzun bir aradan sonra masaya oturmayi basarabildim gunde 2 saat falan anca calisabiliyorum ama bunada sűkur iki aydir hicbirswy yapamadigim icin bunada sukrediyorum insallah yolun sonu guzwl biter

• anladığim kadarıyla kafan baya basıyor ama stres kaygı seni ele geçirmiş bunu yenmelisin birazcık aptal cesaretiyle sorulara dalmalısın bazen zor görünen soruların ne kadar basit oldugunu görunce hayret edeceksin

• uzunincebiyolda U kullanıcısına yanıt
    Kafamin bastigini dusunmuyorum artik eskiden kendimi zeki zannedwrdim ama artik bu yasadjklarimla sínirimi ve kapastemi gormus oldum bilmiyorum ne yapabilecegim sjnavda

• kardeş ben bu zeka olayina da inanmiyorum zaten bu dünyada çalişma çalişma çalişma zeka hiç bi şeydir kafan basiyordan kastim çalişmişsin ama bi aksilik olmuş kendine güven sorulara bu ne ki ben kitaplar devirmişim diyerek gir saygılar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.