Şimdi Ara

Mf4 14k dan mezuna kalan birisine verbileceginiz tavsiyeler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
8
Favori
7.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karanlik hersey cok karanlik olacak ve ben caresizce bekliyorum bu karanligin olmasini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah hocam be

• Harbiden ah ah be

• kazanovaxx7 K kullanıcısına yanıt
    Senin su konuna girince duygulaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Calloush

Senin su konuna girince duygulaniyorum

Trajedinin dibi ibret olsun herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: kazanovaxx7

Hersey bu kadar anlamsiz olmak zorunda mi hic kacma sansinin olmamasi kadar berbat bi sey var mi yapip yapmamanin bu kadar degersiz olmasi....

Aşk ve hayatı pek çok sevmekten,
    Umuttan ve korkudan azadeyiz artık
    Şükür olsun meçhul Tanrılara ki
    Hiçbir hayat sonsuz değil;
    Ölüler hiç dirilmiyor;
    En yorgun nehir bile sonunda
    Güvenle denize dökülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

quote:

Hersey bu kadar anlamsiz olmak zorunda mi hic kacma sansinin olmamasi kadar berbat bi sey var mi yapip yapmamanin bu kadar degersiz olmasi....

Aşk ve hayatı pek çok sevmekten,
    Umuttan ve korkudan azadeyiz artık
    Şükür olsun meçhul Tanrılara ki
    Hiçbir hayat sonsuz değil;
    Ölüler hiç dirilmiyor;
    En yorgun nehir bile sonunda
    Güvenle denize dökülüyor.

Oylesine kaptiriyoruz ki kendimizi hirslara umutlara ve aradan gecen onca zamanda bunlarin bombos ve anlamsiz oldugunubgormek zaten aci veren eziyet cektiren sey hersey gibi bu da bitecek ama yorgun nehir rahat rahat denizd dokulecek elbet ama nehirin yorulmasina degecek mi o denize rahat rahat dokulmesi belkidr hic akmasaydi daha iyi olacakti ne sacmaliyorum ben

• Hocam rahat ol bak gerçekten her şey olacağına varıyor ve her şeyin hayırlısı oluyor sonunda. Senin de bunu yaşaman gerekmiş. Yoruldun ettin demek ki bu da senin sınavınmış hayatta. Ve kötü durumda değilsin bunu bil. Bazen bazı şeylere gereksiz anlamlar yüklüyoruz. Senin için hayatta ne önemli. Gideceğin üniversitenin adı mı sanı mı yoksa mutlu olmak mı? Bunu düşün. Her şey bitmiş se değil ayrıca umudunu kaybetme. Her şeyin hayırlısını dile her zaman. Ben senin icin hayırlısını diledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilmemkikiki

Hocam rahat ol bak gerçekten her şey olacağına varıyor ve her şeyin hayırlısı oluyor sonunda. Senin de bunu yaşaman gerekmiş. Yoruldun ettin demek ki bu da senin sınavınmış hayatta. Ve kötü durumda değilsin bunu bil. Bazen bazı şeylere gereksiz anlamlar yüklüyoruz. Senin için hayatta ne önemli. Gideceğin üniversitenin adı mı sanı mı yoksa mutlu olmak mı? Bunu düşün. Her şey bitmiş se değil ayrıca umudunu kaybetme. Her şeyin hayırlısını dile her zaman. Ben senin icin hayırlısını diledim.

Eyvallah ama kolay bir sey degil hayirlisi demeknasip degilmis demek hatta bunu demeye yuzumde yok suan sadefe caresizim husran yasayacagimi bile bile bekliyorum cok ve cok aci bir tecrube oldu bu hemde cok acı ıkaybettigim cok sey oldu olay siralama olayi degil ama bana verdigi fiziksel ve ruhsal tahribati nasil duzelir hic bilmiyorum neyse olan oldu kendim ettim kendim buldum yapacak bi sey yok elden gelen birsey yok

• Nasıl gidiyor hocam. 14k dan mezuna kalıyorum bu sene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Gerçekten üzüldüm
  • quote:

quote:

Hocam rahat ol bak gerçekten her şey olacağına varıyor ve her şeyin hayırlısı oluyor sonunda. Senin de bunu yaşaman gerekmiş. Yoruldun ettin demek ki bu da senin sınavınmış hayatta. Ve kötü durumda değilsin bunu bil. Bazen bazı şeylere gereksiz anlamlar yüklüyoruz. Senin için hayatta ne önemli. Gideceğin üniversitenin adı mı sanı mı yoksa mutlu olmak mı? Bunu düşün. Her şey bitmiş se değil ayrıca umudunu kaybetme. Her şeyin hayırlısını dile her zaman. Ben senin icin hayırlısını diledim.

Eyvallah ama kolay bir sey degil hayirlisi demeknasip degilmis demek hatta bunu demeye yuzumde yok suan sadefe caresizim husran yasayacagimi bile bile bekliyorum cok ve cok aci bir tecrube oldu bu hemde cok acı ıkaybettigim cok sey oldu olay siralama olayi degil ama bana verdigi fiziksel ve ruhsal tahribati nasil duzelir hic bilmiyorum neyse olan oldu kendim ettim kendim buldum yapacak bi sey yok elden gelen birsey yok

Sonuç?

• quote:

Orijinalden alıntı: OpethciVeled

quote:

quote:

Sonuç?

tm1 6k ve mf4 11k

• 14k olan birisi eğer ygsde iyi yapıp lysde düşürdüyse mezuna kalması mantıklı. ama ygsde düşük ve orta halli yapıp 14 k alıyosanız mezuna kalmayın. ygs sıralaması mezuna kalsanız da zor değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

14k olan birisi eğer ygsde iyi yapıp lysde düşürdüyse mezuna kalması mantıklı. ama ygsde düşük ve orta halli yapıp 14 k alıyosanız mezuna kalmayın. ygs sıralaması mezuna kalsanız da zor değişir

asdfghjk abi okuyun şu konuları biraz ahahaha kaldığım için köpek gibi pişman olanlardanım zaten onu geçmek gerek önce
    okumazsam ne olur mesela? ki ben bu mesajı atınca pm atan da oldu fikrimi sormak için? sanane? sen köpek gibi pişmansın diye yada 1 senede 3k arttırdın diye üstteki mesajı atamazmıyım
  • Adam sayfalarca trajedi yapip 11bin oldu. tebrikler. Benim trajedim bi 200 sayfa falan surer herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 19 Temmuz 2016; 23:38:44 >
    bi kaç hata yapmışsındır bunu kendinde belirlersin zaten temelin süper baya iyi sonuç alırsın iradeli çalışırsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

okumazsam ne olur mesela? ki ben bu mesajı atınca pm atan da oldu fikrimi sormak için? sanane? sen köpek gibi pişmansın diye yada 1 senede 3k arttırdın diye üstteki mesajı atamazmıyım

hayır demek istediğim o değil de neyse zaten tepkimden ciddi olmadığımı anlarsın ortamı germeye gerek yok
    kusura bakma kardeşim gereksiz çıkışlarım oluyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.