Şimdi Ara

Mf4 14k dan mezuna kalan birisine verbileceginiz tavsiyeler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
8
Favori
7.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum calismadim sorun o zaten o yuzden de yapamayacagimi dusunuyorum iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka sana kazanovaxx7 diye üyelik aldığımız zamanı hatırlıyorum şimdi de öylesine bi gireyim foruma dedim senin konun çıktı. Güzel günler güzel üniversite yılları güzel İstanbul ve ben seni bekliyoruz. Hayırlısıyla kazanda gel

• Becquerel kullanıcısına yanıt
    Adamsin sen seviyorum seni arada yaziyorum burayada gelecem kanka insallah ama ozleniyor be hersey

• kazanovaxx7 K kullanıcısına yanıt
    Herhangi bi spor aktivetisi yaptinmi dostum bu yil yada yapmadigina pismanmisin

• jackk001 kullanıcısına yanıt
    Halisahalar, aksam yuruyusleri falan oyle saloma falan gitmedim ama ygsden sonra yurumeye dermanim yok hicbir swy yapmadim pismanlik konusuna gelirsek en basta bu sene icin kopek gibi pismanim zaten ne sporu

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygs-maduru98 -- 1 Haziran 2016; 9:10:01 >
  • ygs-maduru98 kullanıcısına yanıt
    Dalga mi geciyon ahahhahahah

• ygs-maduru98 kullanıcısına yanıt
    Konuyu tam okumadin galiba

• Neil Patrick Harris kullanıcısına yanıt
    aynn hocam
  • Aglanaxak halime gūluyorum ahahahahha

• Hocam yazi hatirladim saf saf watsap gruplari felan aciyoduk

• Ahahahhahahaha sana tavsiye falan veriyordum ahahahah bide simdiki halime bak

• Bu zamana kadar yaptiklarinin yapmaya calistiklarinin tamamen anlamsiz ve bos oldugunu fark etmek simdi bu halde fark etmek berbat birsey artik hicbir sey jmrumda degil

• quote:

Orijinalden alıntı: kazanovaxx7

Bu zamana kadar yaptiklarinin yapmaya calistiklarinin tamamen anlamsiz ve bos oldugunu fark etmek simdi bu halde fark etmek berbat birsey artik hicbir sey jmrumda degil

Katılıyorum mezuna kaldıgım gune lanet olsun

• Centaureea C kullanıcısına yanıt
    O yazmayan kafama sokayim

• Cok belirsiz bir dunyada yasiyoruz hicbir seyi 5dk sonrasini bile bilemeyiz ki 1 sene sonrasini bilelim hicbir seyin garantisi yok beyler o yuzden kendinizi iyi taniyin dusunce tarziniz ve bir yasama amaciniz olsun ve ilerleyecek bir yolunuz ve o yolda ilerleyin ne olur bos insan olmayin hicbiriniz benim gibi bunu neden buraya yazdim.bilmiyorum ama icimden geldi iste

• kazanovaxx7 K kullanıcısına yanıt
    Kendini bu kadar ezme kardesim.Evet bi hata yaptın ama dünyanın sonu değil. Bunlarda geçecek . İlk senende 14 yapmışssan eğer sende temel sağlamdır. Geçen sene arkadaşım 20 k ile mezuna kalmıştı(2014 te) kız gitti 25.000 k yaptı 2015 te. Mayısa kadar ağladı. Mayısta yarım yamalak çalıştı. Son hafta biraz daha çalıştı 13.000 yaptı. Gitti tıpa. Kız dershanede ygs zamanı ilk 5 ten düşmezdi. Kendini bu kadar yıpratma be kardesim. Sana yazık bak cidden. Şimdiye kadar öğrendiklerini son 2 hafta toparla. Olur Allah'ın izni ile. Olmasada canın sağ olsun. Sen bu hatayı yaptın ama bana yinede tavsiye verebilirsin. Yada başkasına. Senin 2. Sene daha düşük yapman tavsiye vermene veyahut başka bir şeye engel değil. Arkadasım dediğim kişiyi düşün

Edit: sabah sabah anlatım bozukluğunun had safhasını yapmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE94F2895 -- 6 Haziran 2016; 4:22:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hisdemeti

Kendini bu kadar ezme kardesim.Evet bi hata yaptın ama dünyanın sonu değil. Bunlarda geçecek . İlk senende 14 yapmışssan eğer sende temel sağlamdır. Geçen sene arkadaşım 20 k ile mezuna kalmıştı(2014 te) kız gitti 25.000 k yaptı 2015 te. Mayısa kadar ağladı. Mayısta yarım yamalak çalıştı. Son hafta biraz daha çalıştı 13.000 yaptı. Gitti tıpa. Kız dershanede ygs zamanı ilk 5 ten düşmezdi. Kendini bu kadar yıpratma be kardesim. Sana yazık bak cidden. Şimdiye kadar öğrendiklerini son 2 hafta toparla. Olur Allah'ın izni ile. Olmasada canın sağ olsun. Sen bu hatayı yaptın ama bana yinede tavsiye verebilirsin. Yada başkasına. Senin 2. Sene daha düşük yapman tavsiye vermene veyahut başka bir şeye engel değil. Arkadasım dediğim kişiyi düşün

Edit: sabah sabah anlatım bozukluğunun had safhasını yapmışım

Kardesim artik sinav pek baglamiyor bazu
    I seyler fark ettim hayatimla ilgili ve bunlari simdi fark etmek mahvediyor beni ha belki siralama olarak gecen seneden daha iyi yaparsam icimi bi nebze rahatlatabilir belki bilmiyorum ama bu kadar cok sey fark ettimki kendimle ilgili hayatimla ilgili onceki yasantimla ilgili ne kadar vasifsiz biriymisim oysa kendimi hep vasifli zannederdim sorun ettigim sey bu aslinda

• Hersey bu kadar anlamsiz olmak zorunda mi hic kacma sansinin olmamasi kadar berbat bi sey var mi yapip yapmamanin bu kadar degersiz olmasi....

• Git felsefe oku ak bu ne karamsarlık

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.