Şimdi Ara

Mf4 14k dan mezuna kalan birisine verbileceginiz tavsiyeler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
8
Favori
7.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jordan Belfort

Adam sayfalarca trajedi yapip 11bin oldu. tebrikler. Benim trajedim bi 200 sayfa falan surer herhalde

takma kafana bro olan oldu desemde üzüleceksin biliyorum bu berbat ülkede harcıyorlar bizi boş şeylerle ve çaresiz kalıyoruz bazen ama bu sürekli olacak diye bi kural yok sende güneşli günler göreceksin ama şu an şu dakika üzülmeye hakkın olduğunu düşünüyorsan niye üzülüyorsun diyemem sana ama içinde kalmasın hiçbir şey dışa vur ki rahatlayasın
  • Hocam yine ygsyi cekmissiniz iste 11k ya sukur insallah bundan sonra da hakkinizda hayirlisi olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazanovaxx7 K kullanıcısına yanıt
    Hocam bende mf4 16 000 den kalıyorum hedefim ODTÜ ee veya olmassa makine ne önerirsiniz bu süreçte bana

• quote:

Orijinalden alıntı: TAnRının Gölgesi

Hocam bende mf4 16 000 den kalıyorum hedefim ODTÜ ee veya olmassa makine ne önerirsiniz bu süreçte bana

Itu elektrik veya itu kontrol otomasyon guzel bolumlrr onu bi dusun kalacaksan da sunu soyleyeyim belki 16k ya calismadan kolayca ulasabikirsin ama nasil desem ilk 5k icine ulasmak icin bayagi fedakarlik yapmak gerekiyor cok kolay bir sey degil ha yapadabilirsin bello olmaz bu ama bu surec berbat bir surec pisman olacagin karar verme bana kalip ne yapayim nasil program izleyeyeyim diye soruyorsan bunu soracagin adam ben degilim benim o konu berbat gecti lys fende 50 net zaten bunu baskalarina danissan daha iyi olur

• Oha abi ya. O kadar derbedere bağladın herkesi. E ben ölem. Neyse neyse senin adına sevindim. Hayırlısı olsun

• Öncelikle aynı lisedeymişiz ulan gkfgkglhlhjl neyse bence kal derim başkası olsa kalma derdim ama bizim lisenin biliyorsun hocaları aşırı iyi değildi ve çok çok çalışmadan böyle yapabildiysen ciddi anlamda çalışıp ilk 2kda rahat varsın zaten kal ama mezun kalan biri olarak diyorum ciddi manada sıkılıyorsun mezun senende daha çok çalış ama sosyal ol yani bi spora filan yazıl ne bileyim haftada bir arkadaşlarınla buluş kendini sıkma ve çalışmaya yazdan başla

• quote:

Orijinalden alıntı: Caylar4oldu

Öncelikle aynı lisedeymişiz ulan gkfgkglhlhjl neyse bence kal derim başkası olsa kalma derdim ama bizim lisenin biliyorsun hocaları aşırı iyi değildi ve çok çok çalışmadan böyle yapabildiysen ciddi anlamda çalışıp ilk 2kda rahat varsın zaten kal ama mezun kalan biri olarak diyorum ciddi manada sıkılıyorsun mezun senende daha çok çalış ama sosyal ol yani bi spora filan yazıl ne bileyim haftada bir arkadaşlarınla buluş kendini sıkma ve çalışmaya yazdan başla

Asdfgh kardesim kaldim zatn mezuna ve hayatimin pismanlıgıni yasadim ve berbat bir sene gecirdim 2015 14k idi iste 2016 da ygs 23k 2016 lys 11100 bu senede calisamadim cok sorinlu gecti itu makina yazacak gibiyim bakalim o tatmin etti ama buyuk ihtimal bizim donemsen tanisiyoruzdur kesin

• kazanovaxx7 K kullanıcısına yanıt
    Çok garip kimsin sen gkghkhklhjl

• Reyiz 12k dan kalıcam senş görğnce yazıp gitsem mi diyom

• quote:

Orijinalden alıntı: MylesKenn

Reyiz 12k dan kalıcam senş görğnce yazıp gitsem mi diyom

Itu makina yaz git hic dusunme

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.