Şimdi Ara

Mf4 14k dan mezuna kalan birisine verbileceginiz tavsiyeler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
8
Favori
7.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız SBS ile hala olayı bağdaştırman ilginç olmus. Misal ben de SBS den 487 almıstım sınav 26 k. Ayrıca yazık etmişsin 14k ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabbathBloodySabbath -- 18 Temmuz 2015; 11:29:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SabbathBloodySabbath

Yalnız SBS ile hala olayı bağdaştırman ilginç olmus. Misal ben de SBS den 487 almıstım sınav 26 k. Ayrıca yazık etmişsin 14k ya

Bagdastirma degil de nereden geldigim belli olsun diye yazdim lisede ilk 3 sene calismayarak son sene de yarim yamalak calisarak bunu yaptim cok daha iyisini yapabilecegime inaniyorum koskoca bir omur var onumde bir sene feda etmisim cok mu?

• Şu 1 sene vs tum hayat lafı bana çok saçma geliyor.bir daha 18 olmayacaksın 18 yaşında 1 sene çok değerli bence,hangi yaşlıyla konuşsan gençliğin değerinden dem vurur ama keşke doktor olsaydım veya keske şurda okusaydım diyen duyamıyoruz

• Up

• http://forum.donanimhaber.com/m_78968379/tm.htm
    Bir arkadaşın konusu okumadıysan okumanı öneririm :)
  • En yakın arkadaşım da mf4 14kdan kaldı. Ygssi 2400, lyssi 1500 geldi. Aşırı inek performans sergilemedi. Sadece takip etti. Ve kimseyi küçümsemedi. Sorusu olduğu zaman oturdu 80kdaki adamla da kafa patlattı soruya. LoL de oynadı, batak da. Ama ödül olarak. Ygs de 150 yaparsam şunu yaparım dedi, yapamazsa gitmedi falan

• quote:

Orijinalden alıntı: 90.nxmcnakka

En yakın arkadaşım da mf4 14kdan kaldı. Ygssi 2400, lyssi 1500 geldi. Aşırı inek performans sergilemedi. Sadece takip etti. Ve kimseyi küçümsemedi. Sorusu olduğu zaman oturdu 80kdaki adamla da kafa patlattı soruya. LoL de oynadı, batak da. Ama ödül olarak. Ygs de 150 yaparsam şunu yaparım dedi, yapamazsa gitmedi falan

Bende yapi olarak arkadasin gibiyim zaten onumuzdeki sene amacim butun vaktimi cok iyi degerlendirmek eger zaman yonetimini cok iyi yapabilirsem hersey olur insallah

• ast üst sistemi var. ben kaydımı aldırdım. adam akıllı eğitim vermiyorlar. hocalarda sürekli değişiyor zaten . maç yapcaz ayağına sakata çıkarıyorlar milleti gitmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calloush

http://forum.donanimhaber.com/m_78968379/tm.htm
    Bir arkadaşın konusu okumadıysan okumanı öneririm :)

Daha once okumustum yine de saol :)

• kazanovaxx7 K kullanıcısına yanıt
    Kardeş benim hardcore kitap listesi konuma bak ayrıca ben bi grup kurdum soru çözümü vs için bakmanı tavsiye ederim mf 4 7.5k mf3 6k

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim sen zaten kararini vermissin bence muthis bir karar vermissin. Belli ki potansiyelin de var,pesinden yuru hedefinin. Eksiklerini kendin de saptayabilirsin 14 k yapmissan bence senin icin uzun ama cok rahat bir sene olacak simdiden hayirli olsun istedigin universite

Edit: boyle kesin konusma sebebim de 14 k dan mezuna kalma cesaretini gosteren adam zaten planini programini cizmistir asagi yukari ne yapacagini biliyordur ve her turlu dis gecirir bu sinava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1515 -- 20 Temmuz 2015; 20:54:01 >
  • Guncel

• Anlattıklarının hemen hemen hepsi benim durumumla aynı sıralama farklı tek.Bende ygs de yaşadığım problem nedeniyle mf3 19k dan mezuna kaldım tıp için.Temelim sağlam benimde ama temelim sağlam diye çalışmaya başlamayı fazla ertelememek gerek.Benim ağustostan eylüle kadar olan süreçte planım ygs sosyal i bitirmek+ bir paragraf soru bankası bitirmek belki zaman kalırsa ygs kimya ya da bakmak istiyorum. Eylül'den itibaren de ygs lys beraber götürücem.Ocağın ortalarında ygs yi bırakırım belki bunu zaman gösterir tabi.Sene içinde yapmayoı planladığım şey bol bol ve farklı yayınlardan deneme çözmek bu sene hiç deneme çözmedim denilebilir özellikle lys de.Deneme çözmenin önemini anladım ama özellikle matematikte.Bir de konuları tam olarak öğrenicem 'aman bu gereksiz çıkmaz' diye atlamayacağım...böyle benim yapacaklarım sana da faydalı olur umarım başarılar. Başka sorun olursa sorabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kdryzc

Lys-Fizik
    Simdi bi kere bak meb 9_10_11_12 fizik sinava girmeden en az 1-2 kere oku tumunu bak kesin oku cikti ,cikicak yine.Fem beyaz ygs_lys fizik cozdum sinavda islemli sorularda hic bir sikinti yasamadim mekanik adina gayet yeterli. elektrik vs asiri gereksiz sorulari mevcut ama hocana cozdur ufuk acar.Final mustafa baser konu anlatim lys fizik asiri iyidir kalindir ha dersen ben tek yayin olsun palme a.b olabilir ancak ona gerek olcagini dusunmuyorum sinav o kadar islem gelmiyor sozel kisimlar icin internetten pdf seklinde faydalanabilirisin.Ben 25-5 yaptim sozeller gitti ders kitabini adam akilli okusaydim 30 bile yapabilirdim.Onun haricinde tabiki hoca faktoru yapamadigin sorulari cozdurmen olayin can damari(dershane yok nasil olcaksa)
    Lys Kimya-
    Oncelikle hocanin da one ciktigi bir ders ben hocam sayesinde full yaptim zaten kolaydi sinav.Ve gayet fem lys-2 denemelerinde gibi hissettim kendimi.Fem beyaz ygs-lys cozdum 11 sinif konulari iyi pekistiren bir kitap ve asla bu cikmaz deme cozersen cunku tamamamen ders kitabindan almislar.Organik icin tabiki palme sb ve ben fem organik konu anlatim kullandim gayet yetti yazarak calismalisin inceden mekanizmalara goz asinaligin olsun.Palme lys kimya denemleri onerebilrim cerez niyetine sinava haftalar kala cozersin genel tekrar icin.
    Lys- biyoloji
    En sevdigim en guvendigim dersti ama olmadi yinede sukur 27-3 yaptim.Bak konu anlatim eger almadiysan simetri oneriyorum asiri yeterli.
    Soru bankasi ise femden uzak dur palme iyidir.Konu anlatim palme de iyidir ancak simetri ders kitabina daha uygun (bknz:3 bacakli bocek sorusu) + ben fem kapsul biyo lys denemesi cozdum kolay geldi.Palme lys biyo denemeleri siddetle tavsiye ederim bu seneki gen sorusunu yapmamda faydasi buyuk sinavin en baba sorusuydu.Ve tabiki femin sinava dogru yaptigi lys denemeleri.Ha ben birde final fistik yesili cozdum yani istersen cozebilirsin vakit kalirsa yoksada onun yerine tekrar yapsan da olur.
    Lys-geo
    Ben tavsiye verecek bi konumda degilim matdan dolayi moralim yikildi ancak sinav baya femin m1 sinavlari tarziydi(azcik daha kolayi) ama sozel geometri sorularini cikmaz diye kesinlikle atlama ne oneirim dersen fem beyaz oneririm zorluk seviyesi ilerledikce artar guzel bir kitap obur turlu arkadaslar daha iyi bilir zaten simetri lys geo gayet yeterlidir bunu bilir bunu soylerim.
    Lys-Mat
    En sevdigim guvendigim son dersim.Ben 2014 te hicbir deneme kitap vs bitirmeden 44-2 yaptim ve bu sene kendime asiri guvendim ve ne oldu karekok lys mat soru bankasi(asiri tavsiye ederim) bitirdigim halde gecen seneden kotu yaptim yani denemelerde hep +45 yapiyodum ama sinavda 40 net geldi tabiki nasip ksmet yani kitapciga cozup optige isaretlemedigim soru bile oldu ama yapcak bise yok.Seviyeni bilmiyorum ama kolay bise ariyosan fem beyaz olabilir ancak tek basina kesinlikle yetersiz.
    Ygs pek iyi degil ama genel onerim yani tekrar mezuna kalsam karekok ygs mat sb cozerdim fen kismini lys olarak calisirsan ygsde sikinti yasamassin 37-3 yaptim bir soru da bilmedigim bir biyoloji sorusu o yuzden biyodan ygs gelmeden konulari bir kere en azindan bitir.
    Turkce den cok kasma paragraf coz bol bol ayrica ZAMAN LYS YGS DENEMELERİ, 3-4-5 LYS MAT DENEMELERİ(İLERİ SEVİYE+ORTA SEVİYE) APOTEMİ LYS MAT(KASİNTİDİR) PALME LYS FİZİK-KİMYA-BİYOLOJİ DENEMLERİ DENGE LYS MAT LYS -FİZİK VAKTİN OLURSA BUTUN DENGELERİ COZ FEMİN YGS DENEMELERİNİ COZ.Femi su yuzden oneriyorum drshane yok ve adamlar her kitabi cozumu sitede yuklu bu asiri zaman kazandiriyor.ve sakin dert alma basina manita vs benim bu sene bu tarz durumlar bide tr zor olmasi yakti beni turkcede bunlari dusunmekten odaklanamamistim.Hedefim ilk 4bindi 5 bin oldum sukur yetiyor yinede bundan baska sorun varsa cevaplarim.Kolay gelsin basarilar.

Hocam yazını okurken birsey dikkatimi çekti. su biyoloji sorusuna deginip simetri al demişsin. oysaki palme de böcekler icin gövde de 3 cift bacak var ve anten var dyo. yine palmede kabuklular icin anten var diyo ancak simetri de kabuklularda anten var demiyo. o soruda asil palme one cikiyo.

• HedefIlkBİN H kullanıcısına yanıt
    Ahaha hocam ben palme kullandim o soruyu yapamadim hatirlamadim ama yapan arkadas simetride direk geciyo dedi banabana. genel olarak simetri daha iyi bence bilmiyorum tavsiyem budur.

• Allah akil fikir versin

• quote:

Orijinalden alıntı: kdryzc

Ahaha hocam ben palme kullandim o soruyu yapamadim hatirlamadim ama yapan arkadas simetride direk geciyo dedi banabana. genel olarak simetri daha iyi bence bilmiyorum tavsiyem budur.

hocam bu durumlar özneldir ama şunu söyliyim Palme nin b kitabı sistemleri drek meb kitabından alip daha anlaşılır hale getirmişler. Ayrıca direk simetri de geçmiyor

• HedefIlkBİN H kullanıcısına yanıt
    Bilemem hocam ben arkadasimin yalancisiyim ancak sundan emin olun fem ders kitabina en yakin yayindir hatta tipatip aynisidir.O yuzden simetride eksik olamaz aksine bazi yerde fazlasi vardir benim sahsi gorusum hocam karar sizin.

• Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 27 Temmuz 2015; 13:53:38 >
  • Vay be ne umutlarla ne hayallerle acmistim bu basligi yapacağımdan o kadar emindim ki bi de simdiki halime bak yürüyen enkazdan farkım yok her günüm her dakikam pismanlıkla geciyor gecen sene yazmadığim icin o kadar güzel anılarim ve arkadaslarim varmis ki gecen sene bide simdiki halime bak berbat bi sene hem psikolojik hem de bedensel olarak bitik haldeyim bide bunlarin ustune ygsde cok berbat yaptim ve ygsden beri iki aydir depresyondayim ve 1 ay kalmis lys ye ne olacak ne bitecek hic bilmiyorum girmek istemiyorum yasamak istemiyorum ama nasil olacak sonum dusunmek bile istemiyorum neyse gencler bu buradaki herkes icin ibretlik bir hikaye olsun belki bilemem sorun bendedir mezuna birakip cok iyi yapanlarda olabilir ama benim gibi daha kotu yapanlarinda sayisi da azimsanacak gibi degil o yuzden riske atmayin mezuna birakarak sonunda ne olacagini bilemezsiniz ve gecen zamani geri getiremiyorsunuz bidd benim ki gibi bi seyler yasarsaniz ne ders calisabilirsiniz nede yasamak istersiniz anlık gazlarla hareket etmeyin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.